Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Μπορείς να ξεπεράσεις κάποιες ενδεχόμενες δυσκολίες τη σημερινή ημέρα που θα σου παρουσιαστούν, αγαπητέ Κριέ, αν έχεις υπολογίσει καλά τις ενέργειές σου, αλλά και τις επιπτώσεις τους. Να κάτσεις να σκεφτείς, για να αλλάξεις τη συμπεριφορά σου, γιατί μπορεί σε μερικά πράγματα να φταις και εσύ. Άλλαξε τρόπο συμπεριφοράς στα πράγματα και στα γεγονότα που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν τα αποτελέσματα που θέλεις.

Αισθηματικές
Η στασιμότητα που μπορεί να υπήρχε στη σχέση σου επιτέλους σταματάει, αν είσαι ένας δεσμευμένος Κριός. Θα κάνεις συζητήσεις με το σύντροφό σου, που θα σου προσφέρουν περισσότερη ασφάλεια στη σχέση σου και να ξέρεις ότι το αποψινό βράδυ είναι κατάλληλο για να του εξομολογηθείς. Εσύ που ακόμη παλεύεις με τη μοναξιά, κάνε υπομονή και μην ενδίδεις στις προκλήσεις του πρώτου τυχόντα, γιατί στο τέλος θα απογοητευτείς.

Επαγγελματικές
Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου και να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις στο χώρο της δουλειάς σου. Γραφειοκρατικά και θέματα με το νόμο, ευνοούνται. Στα οικονομικά σου, κάνε κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Εκκρεμότητες που έχεις, θα τις τακτοποιήσεις μια χαρά.

Ταύρος
Σήμερα, φίλε Ταύρε, μερικά θέματα που μπορεί να συμβούν, θα σε αποσυντονίσουν και θα σε βγάλουν από το πρόγραμμά σου. Καλό θα είναι να κρατήσεις την ψυχραιμία σου. Στο οικογενειακό περιβάλλον θα γίνουν συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση και οφείλεις να έχεις προετοιμαστεί και προγραμματιστεί για κάθε ενδεχόμενο.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα να αποστασιοποιηθείς από τη σχέση σου και να περάσεις χρόνο μακριά από το σύντροφό σου, γιατί το κλίμα μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα εκρηκτικό. Κι αν ακόμη δίνεις μάχες με την ερωτική σου μοναξιά, καλό θα είναι να πάρεις απόφαση να αλλάξεις κάποιες συμπεριφορές σου, που βλέπεις ότι δεν σου δίνουν το αποτέλεσμα που θέλεις.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα θα μπορέσεις να δεις ξεκάθαρα κάποιες προβληματικές καταστάσεις και να επεξεργαστείς τις κατάλληλες λύσεις. Απόφυγε κάθε είδους οικονομικές συναλλαγές και μην παρασυρθείς σε έξοδα και αγορές, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε, μπορείς να λύσεις τα διάφορα προβλήματα που υπάρχουν την τελευταία περίοδο στη ζωή σου με ψυχραιμία και ισορροπία, χωρίς να φτάνεις τις καταστάσεις στα άκρα. Οι διάφορες υποθέσεις που σε απασχολούν θα γίνουν παρελθόν, αν κινηθείς με πολύ προγραμματισμό και χωρίς σπασμωδικές κινήσεις, που μπορεί να φέρουν τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περίμενες.

Αισθηματικές
Φρόντισε σήμερα, φίλε Δίδυμε, να περάσεις ουδέτερα στη σχέση σου και προπάντων να μην κάνεις καμία συζήτηση για να λύσεις κάποια θέματα που μπορεί να σε προβληματίζουν. Εσύ που βαδίζεις χέρι-χέρι με τη μοναξιά, πάρε επιτέλους την κατάσταση στα χέρια σου και σταμάτα να κάθεσαι κλεισμένος στο σπίτι, περιμένοντας τον έρωτα να σου χτυπήσει την πόρτα.

Επαγγελματικές
Πέρασε ουδέτερα στη δουλειά σου, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου και προπάντων μην πεις τίποτε για όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν τον νόμο και τα φορολογικά.

Καρκίνος
Ο εκνευρισμός σου σήμερα θα είναι πολύ μεγάλος. Καλό θα είναι να δεις μερικά πράγματα από διαφορετική σκοπιά, για να μπορέσεις να χαλαρώσεις και να ηρεμήσεις. Μερικές φορές αισθάνεσαι ότι δίνεις πολλά και παίρνεις λίγα. Αυτό το συναίσθημα θα σε διακατέχει έντονα και τη σημερινή ημέρα. Απόφυγε να παραπονεθείς και συνέχισε κανονικά την ημέρα σου.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι ένας δεσμευμένος Καρκίνος, μπορείς να φέρεις στο προσκήνιο θέματα του παρελθόντος που σε έχουν στεναχωρήσει και συνεχίζουν να σε αγχώνουν. Δες τα πράγματα με περισσότερη διαλλακτικότητα και κάνε ουσιαστικές κουβέντες με τον άνθρωπό σου, για να βρείτε συμφέρουσες και δίκαιες λύσεις και για τους δύο. Και αν ακόμη δεν έχεις βρει το κατάλληλο ταίρι για εσένα μην απελπίζεσαι, γιατί με κατάλληλους χειρισμούς, με υπομονή και επιμονή θα βρεις αυτό που θέλεις και θα σε κάνει ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα καταφέρνεις πολύ καλά, αλλά σήμερα θα πρέπει να έχεις μεγαλύτερη υπομονή, γιατί θα έχεις κάποιες καθυστερήσεις σχετικά με υποθέσεις του αντικειμένου σου. Στα οικονομικά σου ασχολήσου με τις εκκρεμότητες που έχεις και κοίτα πώς θα τις τακτοποιήσεις.

Λέων

Οι ευθύνες που θα έχεις σήμερα θα σου δημιουργήσουν άγχος και πάρα πολλή ένταση. Φρόντισε να μην τα βάλεις με άτομα που δε φταίνε σε τίποτα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αρκεί να ξέρεις από πριν τι είναι αυτό που σε ευχαριστεί πραγματικά. Να ξέρεις ότι πολλές προβληματικές υποθέσεις φτάνουν στο τέλος τους.

Αισθηματικές
Τον τελευταίο καιρό έχεις κάποιες μικροπροστριβές με το σύντροφό σου. Μην τις κάνεις μεγαλύτερες σήμερα, με τα νεύρα που θα έχεις. Καλύτερα να ξεχάσεις τα υπόλοιπα προβλήματα και να συγκεντρωθείς στην ουσία των πραγμάτων. Εσύ που επιδιώκεις να κάνεις ερωτική γνωριμία, καλό θα είναι να ασχοληθείς λίγο περισσότερο με την εξωτερική σου εμφάνιση και να γίνεις πιο ελκυστικός.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό επίπεδο και καλό είναι να διοχετεύσεις όλη την ενέργειά σου σε αρμοδιότητες που είναι μισοτελειωμένες, ώστε να φτιάξεις το πλάνο για τα μελλοντικά σου σχέδια, χωρίς να έχεις αφήσει κάτι πίσω σου. Στα οικονομικά σου μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν από τον προϋπολογισμό σου.

Παρθένος
Μία καλή ημέρα ξεκινάει για εσένα. Οι θετικές εξελίξεις, οι ελπίδες και ο δυναμισμός σου, έρχονται να τονώσουν το ηθικό σου και την ψυχολογική κατάσταση. Με μεγάλη σου ανακούφιση θα διαπιστώσεις ότι οι σκληροί κόποι και οι αγώνες που έκανες μέχρι τώρα δεν πάνε χαμένοι. Συνέχισε στους ρυθμούς που έχεις και πολύ σύντομα θα έχεις την επιτυχία που αναζητάς.

Αισθηματικές
Μην ξεσπάσεις στο σύντροφό σου ενώ σου φταίνε άλλα πράγματα. Φρόντισε να περάσετε ερωτικά οι δυο σας, για να ξεχαστείς από τις υπόλοιπες ευθύνες που σε αγχώνουν. Οι ελεύθεροι Παρθένοι να έχετε το νου σας, γιατί γύρω σας υπάρχουν πολλά άτομα που σας θέλουν, αλλά ο τρόπος σας δεν τα αφήνει να σας πλησιάσουν.

Επαγγελματικές
Έχεις κάνει πολλά σχέδια για τη δουλειά σου και σήμερα θα διαπιστώσεις ότι έχουν καθυστερήσεις. Μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και κάνε υπομονή για να πάρουν το δρόμο τους χωρίς την δική σου πίεση. Στα οικονομικά σου μην πάρεις καμιά σημαντική απόφαση. Καλό θα ήταν να τακτοποιήσεις όλες σου τις οφειλές, προτού δημιουργήσεις καινούργιες.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Σου είπε «σ’ αγαπώ»… Μάθε τι ζώδιο είναι για να καταλάβεις αν το εννοεί

Ο έρωτας στο μήνα του Καρκίνου- Νέα ερωτικά σκιρτήματα και γνωριμίες για όλα τα ζώδια!

Πώς είναι το πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο; Οργάνωσέ το σωστά!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Κελεκίδου-Κουρκούλης: Άγριος καβγάς στην βάφτιση της κόρης τους: «Τραγικοί. Ποιοι νομίζουν ότι είναι ο Μπραντ και η Αντζελίνα;»

Σε αναπηρικό καροτσάκι η Μίνα Αρναούτη – Διαλυμένη η δεξιά της πλευρά!

loading...