Διαβάστε αναλυτικά τις αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας…

Κριός

Γενικά: Είστε υπερβολικοί με τον εαυτό σας τον τελευταίο καιρό και ίσως να αισθάνεστε μια μικρή ατονία. Το μυαλό σας είναι ενεργό και αναζητάτε ερέθισμα μέσα από τα βιβλία, την τηλεόραση ή κάποιες διαλέξεις. Ότι μάθετε θα είναι ενδιαφέρον. Μπορεί να σας οδηγήσει σε μια νέα κατεύθυνση. Σήμερα ίσως αποφασίσετε να ταξιδέψετε από το σπίτι σας.

Οικονομικά και καριέρα: Αν είστε στην δουλειά οι άλλοι θα βρουν τρόπους να σας αποσπάσουν και δεν θα είναι εύκολο να παραμείνετε συγκεντρωμένοι. Μάλλον θα είστε ελεύθεροι και αυτό είναι για καλό. Μιλήστε στους άλλους αντί να κλείνεστε στον εαυτό σας.

Ταύρος

Γενικά: Μπορεί να έχετε κάποια πολύ περίεργα αλλά όμορφα όνειρα σήμερα. Σημειώστε τα. Προσπαθούν να σας πουν κάτι. Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε ένα σχέδιο για να αυξήσετε το εισόδημά σας που ίσως δουλέψει. Να σκεφθείτε όλες τις πλευρές τους σχεδίου σας και να είστε σε επαφή με την πραγματικότητα πριν προχωρήσετε. Μπορεί να είναι σε θέση να υλοποιηθεί αλλά όχι με τους τρόπους που σκέπτεστε τώρα.

Οικονομικά και καριέρα: Οι άλλοι μπορεί να σας κοροϊδεύουν που μιλάτε πολύ αλλά δεν θα μπορούν να σας επικρίνουν μετά από την σημερινή ημέρα όταν τα καταφέρετε να κλείσετε μια σημαντική επαγγελματική συμφωνία. Είτε είστε στην δουλειά, ή όχι θα κάνετε εντύπωση σε κάποιο σημαντικό άτομο.

Δίδυμοι

Γενικά: Σήμερα μπορεί να ξεκινήσετε να βλέπετε τους φίλους σας από άλλη οπτική. Ίσως οι επιτυχίες τους να σας έχουν κάνει να τους θαυμάζετε. Ένα ιδιαίτερο πρόσωπο μπορεί να είναι πιο τέλειο από ποτέ και ίσως ξαφνικά επιλέξετε να τον/την δείτε ερωτικά. Να θυμάστε ότι ο τρόπος που βλέπετε τους άλλους είναι καθρέπτης για το πως βλέπετε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα: Οι άλλοι θα θέλουν να σας πουν τι νομίζουν για την κατάστασή σας αλλά μην τους δίνετε σημασία. Μόνο εσείς ξέρετε τι είναι πραγματικά καλό για εσάς οπότε να ακούτε τον εαυτό σας και μόνο. Μην πιστεύετε τίποτα που ακούτε.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζώδια athensmagazine.gr

Καρκίνος

Γενικά: Μπορεί να μην αισθάνεστε πολύ καλή σήμερα αλλά πνευματικά είστε εξαιρετικά. Οι ιδέες έρχονται στο μυαλό σας και σας ενισχύουν την δημιουργικότητά σας. Είναι μια υπέροχη ημέρα να δείτε ντοκιμαντέρ. Ότι και να μάθετε σήμερα θα σας φανεί πολύ χρήσιμο μετά.

Οικονομικά και καριέρα: Μαθαίνετε κάποιες πολύ σημαντικές πληροφορίες σήμερα που σχετίζονται με την δουλειά σας, είτε δουλεύετε τώρα είτε όχι. Να είστε προσεκτικοί με αυτές τις πληροφορίες, θα σας φανούν χρήσιμες μετά. Είναι σημαντικό να έχετε τα μάτια και τα αυτιά σας ανοιχτά.

Λέων

Γενικά: Σήμερα μπορεί να θέλετε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας πάνω στις τέχνες. Μπορεί να αποφασίσετε να επισκεφθείτε γκαλερί, να πάτε θέατρο ή να διαβάσετε ένα νέο βιβλίο. Ίσως έχετε μαζί σας και έναν φίλο. Εκμεταλλευθείτε την ημέρα. Μπορεί να θέλετε να αποκτήσετε αντίκες. Προσπαθήστε να αποφύγετε τα ψώνια. Θα ανακαλύψετε πολλά αντικείμενα που σας αρέσουν και θέλετε να αγοράσετε.

Οικονομικά και καριέρα: Μην προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μαζί, συμπεριλαμβανομένων και των υποχρεώσεων των άλλων.Ακόμα και αν δεν είστε στην δουλειά σήμερα μπορεί να σχεδιάζετε πως εσείς και οι συνεργάτες σας μπορούν να κάνουν καλύτερη δουλειά. Να ανησυχείτε μόνο για εσάς.

Παρθένος

Γενικά: Σήμερα ίσως έχετε την επιθυμία να μάθετε για το γενεαλογικό σας δέντρο. Το internet μπορεί να σας προσφέρει πολλές πληροφορίες για τους προγόνους σας και τώρα είναι εξαιρετική στιγμή να ασχοληθείτε. Πνευματικά μπορεί να αποφασίσετε να αναζητήσετε προηγούμενες ζωές. Οι ομαδικές δραστηριότητες μπορεί να σας προσφέρουν μεγάλη βοήθεια στις αναζητήσεις σας.

Οικονομικά και καριέρα: Φροντίστε να απολαύσετε μερικές στιγμές καλού γέλιου σήμερα. Είτε είστε στην δουλειά ή όχι αυτό θα σας βοηθήσει να απομακρύνετε την ένταση που δημιουργείται μέσα σας. Θα αισθανθείτε πολύ ανακουφισμένοι.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αυτό είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να κάνεις για να μην αρρωστήσεις αυτόν το χειμώνα!

Κωνσταντίνα Κομματά: Τα κολάν με τα πιο τέλεια χρώματα για το 2017 που μας τρέλαναν! Δες πώς να τα συνδυάσεις σωστά! (photos)

Απόλυτο! Αυτό είναι το πιο τέλειο κούρεμα για τον χειμώνα 2017! (Photos)

loading...