Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Αγαπητέ Κριέ τόλμησε σήμερα τις αλλαγές που επιθυμείς για να ανανεωθείς ψυχολογικά, για να εκφράσεις ανοιχτά τα συναισθήματα σου και να νιώσεις περισσότερη ελευθερία. Η ημέρα είναι αρκετά καλή για το ζώδιο σου και τα πράγματα θα πάνε πολύ καλύτερα από ότι περιμένεις.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ η σχέση σου βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να διώξεις κάποιες ανασφάλειες που μπορεί να έχεις, ώστε οι καταστάσεις να γίνουν ακόμη καλύτερες. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, κινήσου με τον μοναδικό τρόπο που εσύ ξέρεις για να προσελκύσεις και να κατακτήσεις τον επικείμενο ερωτικό σου στόχο.

Επαγγελματικές
Στον επαγγελματικό σου τομέα μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, αλλά και να τακτοποιήσεις και κάποια θέματα που καθυστερούν και σε προβληματίζουν εδώ και καιρό. Τα οικονομικά σου δεν είναι στα καλύτερά τους. Τα έξοδα συνεχίζονται και οι υποχρεώσεις που έχεις σε αγχώνουν πάρα πολύ.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε ο συναισθηματισμός, η φαντασία και η διαίσθησή σου, βρίσκονται σε ψηλά επίπεδα αυτήν την Πέμπτη. Πράγματα και πρόσωπα που ήταν κάποτε αδιάφορα για σένα, τώρα θα αποκτήσουν σημασία και ενδιαφέρον. Η επιθυμία σου για κάθε είδους διασκέδαση θα είναι κάπως έντονη και από την άλλη η δημιουργικότητα και η έμπνευσή σου θα βρίσκονται στα ύψη. Μην τις αφήσεις να πάνε χαμένες!!!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Ταύρος, θα έχεις την ευκαιρία να ξεφύγεις από κάποιες αρνητικές πλευρές, με τις οποίες βλέπεις μέχρι τώρα μερικές καταστάσεις και να αναθερμάνεις το κλίμα της σχέσης σου. Αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι σημαντικό στην ζωή σου, να ξέρεις ότι σήμερα με την Σελήνη να σε ευνοεί από τον Ζυγό η ερωτική σου ευτυχία είναι πιο κοντά από όσο φαντάζεσαι.

Επαγγελματικές
Τα επαγγελματικά σου θα σε απασχολήσουν έντονα τη σημερινή ημέρα καθώς θα ανακαλύψεις ότι ανοίγονται μπροστά σου προοπτικές ανόδου, αρκεί να δείξεις το ανάλογο ενδιαφέρον. Στα οικονομικά σου θα έχεις έντονα στο μυαλό σου τις υποχρεώσεις που έχεις και σε αγχώνουν εδώ και καιρό, αλλά με λίγο συνέπεια και εγκράτεια από την μεριά σου θα καταφέρεις να τις τακτοποιήσεις.
Δίδυμοι
Αγαπητέ Δίδυμε ξεκινάει μια ημέρα πολύ εποικοδομητική για εσένα και ιδιαίτερα σε ότι έχει σχέση σχέδια του παρελθόντος, αλλά και με κάποιες εκκρεμότητες που έχεις με άτομα της οικογένειας. Περιόρισε το άγχος και την ένταση που έχεις, για να μπορέσεις να τα βάλεις σε μία σειρά. Η μέρα είναι επίσης ευνοϊκή για να κάνεις τις αλλαγές που επιθυμείς σχετικά με τον χώρο του σπιτιού σου και θα σου φτιάξουν την διάθεση.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Δίδυμος, προσπάθησε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να ηρεμήσεις, περνώντας ουσιαστικό χρόνο με τον σύντροφο σου. Αν είσαι ελεύθερος, ίσως πρέπει να δείξεις περισσότερο ενδιαφέρον σε κάποιο από τα άτομα που σε περιτριγυρίζουν και προσπαθούν να σε πλησιάσουν με κάθε τρόπο. Ένας έρωτας είναι πιθανό να προκύψει ακόμα και μέσα από το χώρο της δουλειάς σου.

Επαγγελματικές
Σήμερα οι ιδέες σου θα είναι καταπληκτικές για την άνοδο των επαγγελματικών σου. Φρόντισε να τις υλοποιήσεις, για να φτάσεις σε θετικά αποτελέσματα γρήγορα. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κάνεις σωστή διαχείριση, για να μπορέσεις να βγεις από το αδιέξοδο που είσαι αυτή την περίοδο.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε για να προχωρήσεις δυναμικά και να πετύχεις αυτά που θέλεις, πρέπει να διατηρήσεις την σταθερότητά σου να προσδιορίσεις τη θέση σου σε σχέση με τους άλλους, αποφεύγοντας τις υπερβολικές κινήσεις, να ξεκουραστείς και να αποφορτίσεις το νευρικό σου σύστημα. Την τελευταία περίοδο με τις τόσες ευθύνες τις καθημερινότητας, έχεις παραμελήσει αρκετά τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Φίλε Καρκίνε η σχέση που διατηρείς έχεις πολλές πιθανότητες σήμερα να σταθεροποιηθεί αρκεί να ορίσεις κάποια όρια και να μοιραστείς τις οικογενειακές υποχρεώσεις με τον σύντροφο σου δίκαια. Μην το αναβάλλεις άλλο, όσο κι αν μια τέτοια συζήτηση σου είναι ανυπόφορη. Οι αδέσμευτοι Καρκίνοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη συνάντηση με ένα άτομο που είχατε ερωτευτεί στο παρελθόν, αλλά οι συγκυρίες δεν σας επέτρεψαν να κάνετε κάτι. Ίσως τώρα σας δοθεί μία δεύτερη ευκαιρία!!!

Επαγγελματικές
Σήμερα θα έχεις την ευκαιρία αλλά και τον έλεγχο πολλών καταστάσεων στα χέρια σου σχετικά με τα επαγγελματικά σου. Τόλμησε να αναλάβεις πρωτοβουλίες και βελτιώσεις τις συνθήκες εργασίας σου. Τα οικονομικά σου θα ακολουθήσουν τους ίδιους ρυθμούς και είναι στο χέρι σου να τα αυξήσεις.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα μπορεί ο ενθουσιασμός σου σήμερα να είναι μεγάλος και να θες να κάνεις τα πάντα μονομιάς, αλλά χαλάρωσε λίγο και ασχολήσου λίγο παραπάνω με τον εαυτό σου, που έχεις βάλει σε δεύτερη μοίρα το τελευταίο διάστημα. Μπορεί να είναι η κοινωνική ζωή σου γεμάτη, αλλά καλό θα είναι να βρεις λίγο χρόνο για τη δική σου ξεκούραση. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί η κούραση που θα έχεις δεν θα σε αφήσει να ευχαριστηθείς τίποτα άλλο.

Αισθηματικές
Στον αισθηματικό τομέα οι εξελίξεις θα είναι αναπάντεχα θετικές. Οι δεσμευμένοι Λέοντες να περιμένετε μία έκπληξη από τον σύντροφο σας για το αποψινό βράδυ και οι ελεύθεροι μπορεί να καταλήξετε σε σοβαρή δέσμευση προτού προλάβετε να το συνειδητοποιήσετε.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Το σωστό θα ήταν να μην αλλάξεις τίποτα και να κινηθείς έξυπνα και χωρίς να επαναπαυτείς. Στα οικονομικά σου μπορείς να κάνεις κινήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου. Η σημερινή θέση της Σελήνης στο ζώδιο του Ζυγού σε προτρέπει να βρεις τις σωστές ισορροπίες μεταξύ των εσόδων και των εξόδων σου, πράγμα που θα σε ξελαφρώσει και θα σε ικανοποιήσει τα μέγιστα.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια και Καρμικές Σχέσεις: Ποιο είναι το άλλο σου μισό!

Ανάδρομος Πλούτωνας στον Αιγόκερω 2016! Παιχνίδια διαφθοράς μας αναστατώνουν παράξενα..

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι, απρόβλεπτα τα μαντάτα της Αφροδίτης!

loading...