Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Σήμερα αγαπημένε Κριέ θα σε διακατέχει ένας έντονος αυθορμητισμός που δεν θα μπορείς να τιθασεύσεις. Έτσι μπορεί να ενεργήσεις απερίσκεπτα και ίσως αργότερα το μετανιώσεις. Οι συναισθηματικές εκρήξεις σου είναι πολύ πιθανές ιδιαίτερα αν νιώθεις άγχος και πίεση από τις καταστάσεις που εξελίσσονται γύρω σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Κριέ, σήμερα θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο σου για θέματα που αφορούν την σχέση σας. Απόφυγε να νευριάσεις, γιατί δεν θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα και κράτησε όσο πιο ήπιους τόνους μπορείς στην μεταξύ σας κουβέντα. Εσύ φίλε Κριέ που είσαι ακόμη ελεύθερος, η μέρα είναι καλή για να ασχοληθείς με καλλιτεχνικές δραστηριότητες που σου φτιάχνουν το κέφι.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να έχεις προγραμματιστεί αρκετά και μην εκτεθείς ενώπιον των ανωτέρων σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος και μην κάνεις αυτή την ημέρα καινούργια ανοίγματα.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε αφιέρωσε σήμερα περισσότερο χρόνο και προσπάθειά στα επερχόμενα σχέδιά σου. Οφείλεις να κάνεις μερικές καίριες αλλαγές και να εξετάσεις την κάθε σου κίνηση, ώστε να βαδίσεις με μεγαλύτερη σιγουριά προς την υλοποίηση των στόχων σου. Μίλησε με τους δικούς σου για όλα όσα απασχολούν το μυαλό σου και θα πάρεις την κατάλληλη βοήθεια, που θα σε ανακουφίσει ψυχολογικά.

Αισθηματικές
Απόφυγε φίλε Ταύρε να πιέζεις καταστάσεις στην σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στο ταίρι σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα πάρουν το δρόμο τους και οι μεταξύ σας διαφορές θα εξομαλυνθούν σημαντικά. Και αν ακόμη αναζητάς το άτομο που θα σε κάνει ευτυχισμένο, πρέπει να ρίξεις λίγο τον πήχη στις φιλοδοξίες σου και να γίνεις πιο συγκαταβατικός. Να θυμάσαι ότι κανείς δεν είναι τέλειος!!!

Επαγγελματικές
Μην πάρεις αποφάσεις στα επαγγελματικά σου αγαπημένε Ταύρε, αν δεν έχεις βάλει σωστές βάσεις σε κάτι που αφορά το αντικείμενο σου. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι άσχημα, αλλά πρέπει να περιορίσεις τα πολλά έξοδα που τον τελευταίο καιρό είναι αρκετά και να κάνεις και μία μικρή οικονομία για πιθανά επιπρόσθετα έξοδα που θα εμφανιστούν.
Δίδυμοι
Σήμερα φίλε Δίδυμε θα έχεις τέτοια δυναμικότητα και τόση ζωντάνια, που έχεις όλα τα φόντα για να ξεπεράσεις προβληματικές καταστάσεις που σε αγχώνουν εδώ και αρκετό καιρό. Πάρα πολλά σχέδια που έχεις προγραμματίσει θα αρχίσουν να παίρνουν το δρόμο της υλοποίησης και η ηθική και συναισθηματική ανταμοιβή που θα πάρεις θα σε κάνει πολύ χαρούμενο.

Αισθηματικές
Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις και να περάσεις μαζί με τον σύντροφο σου πολύ όμορφες και ρομαντικές στιγμές. Άσε το πάθος που νιώθεις να εκδηλωθεί και διώξε τις αναστολές σου. Εσύ φίλε Δίδυμε που πίνεις ακόμη καφέ με την μοναξιά σου, έχεις όλα τα φόντα αυτή την περίοδο για να κάνεις την γνωριμία που θέλεις, αρκεί να μην μένεις κλεισμένος στους τέσσερις τοίχους του σπιτιού σου!

Επαγγελματικές
Σήμερα θα γίνουν κάποιες καλές αλλαγές στον χώρο της δουλειάς σου αγαπημένε Δίδυμε αλλά δεν θα πρέπει να ανησυχήσεις. Μην ανακοινώσεις σχέδια που μπορεί να έχεις για το μέλλον και κράτησε τα ως άσους στο μανίκι σου! Στα οικονομικά σου οι προσπάθειες που κάνεις για την αύξηση των εσόδων σου, αρχίζει και αποδίδει και θα φτάσεις σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.
Καρκίνος
Μη σταματάς τις προσπάθειές σου φίλε Καρκίνε και μην κάνεις πίσω σε αυτά που θέλεις να υλοποιήσεις, γιατί οι θετικές όψεις της Σελήνης με Άρη και τον Κρόνο σήμερα σε ευνοούν αρκετά. Βάλε τις ιδέες σου σε εφαρμογή και προχώρησε με χαρτί, μολύβι και μεγάλη μεθοδικότητα, χωρίς να επηρεαστείς από τίποτε και κανένα. Μόνο έτσι θα δώσεις πνοή στα όνειρα σου!

Αισθηματικές
Αγαπημένε Καρκίνε σήμερα με τις επιρροές που δέχεσαι από τη θέση της Αφροδίτης στον Κριό θα περάσεις υπέροχα με τον σύντροφο σου. Αν πάλι έχεις βαρεθεί την μοναξιά σου, μπορείς να την αποχωριστείς εύκολα αν δώσεις την ευκαιρία σε ένα άτομο από τον επαγγελματικό σου χώρο που σε φλερτάρει αδιάκοπα… να γνωριστείτε καλύτερα.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου σήμερα αγαπητέ Καρκίνε μπορείς να κλείσεις καινούργιες συμφωνίες και να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις. Στα οικονομικά σου θα πρέπει να μην κάνεις καινούργια ανοίγματα και να αποφύγεις να κάνεις άσκοπες αγορές, που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.
Λέων
Αγαπητέ Λέοντα τα προβλήματα που θα εμφανιστούν σήμερα στην ζωή σου ίσως αρχικά σου φανούν βουνό αλλά δεν πρέπει να τρομάζεις. Με λογική σκέψη και καθαρό μυαλό θα καταφέρεις να δρομολογήσεις τις καταστάσεις εκεί που θέλεις εσύ. Ίσως μόνο να χρειαστεί να υιοθετήσεις μία πιο διπλωματική συμπεριφορά και να μην είσαι τόσο ωμός και απόλυτος στα λόγια σου.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα στα αισθηματικά σου θα έχεις την δυνατότητα να εξομολογήσεις τους φόβους και τις ανησυχίες στον σύντροφο σου και να βρεις την κατανόηση του. Όσο για εσένα που ακόμη είσαι μόνος σου, μην παρασυρθείς από την πρώτη εντύπωση ενός προσώπου που θα μπει τώρα στην ζωή σου, γιατί μπορεί να μην είναι ρεαλιστική και ίσως πρέπει να δώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου για να το γνωρίσεις καλύτερα.

Επαγγελματικές
Ότι και να κάνεις στον χώρο της δουλειάς σου φίλε Λέοντα, πρέπει να κινηθείς με απόλυτη μυστικότητα αλλά και σοβαρότητα. Ασχολήσου μόνο με τις αρμοδιότητες σου και μην παίρνεις μέρος σε κουτσομπολιά και θέματα που δεν σε αφορούν. Στα οικονομικά σου καλό θα είναι σήμερα να μην παρασυρθείς σε απερίσκεπτες κινήσεις, γιατί θα έχεις πρόβλημα στο μέλλον.

Διαβάστε όλα τα ζώδια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί & Αιγόκεροι, απρόβλεπτα τα μαντάτα της Αφροδίτης!

Αναρωτιέσαι γιατί ελκύεις πάντα συγκεκριμένο τύπο άντρα; Το ζώδιό σου τα εξηγεί όλα!

Με αυτά τα ζώδια θα τα βρεις σκούρα στη σχέση: Είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ