Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ με τον κυβερνήτη σου Άρη να ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τον Τοξότη θα πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός σε αυτά που θα κάνεις και θα πεις. Μάλιστα, θα σου περάσουν από το μυαλό πολλές σκέψεις για αλλαγές, βελτιώσεις και ανακατατάξεις. Ίσως να είναι η κατάλληλη στιγμή για ριζικές αλλαγές για εσένα αλλά πρώτα πρέπει να έχεις βεβαιωθεί για τα αποτελέσματα τους. Μην κάνεις τίποτα πριν ζυγίσεις όλα τα δεδομένα.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ σήμερα θα περάσεις πολύ όμορφα γιατί η διάθεσή σου θα είναι ιδιαίτερα ερωτική και θα λάβεις την ανάλογη ανταπόκριση από το σύντροφό σου. Απόφυγε τις εντάσεις γιατί μην ξεχνάς ότι και ο άλλος άνθρωπος έχει τα δικά του προβλήματα. Εσύ που είσαι ακόμη σε ερωτικές μοναξιές άσε τη γοητεία σου να εξωτερικευθεί και τα αποτελέσματα δεν θα αργήσουν να φανούν.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου μπορεί να έχει σήμερα αυξημένες απαιτήσεις. Κάνε ότι χρειάζεται αλλά μην ανοίγεσαι σε όλους και μην συζητάς τα σχέδιά σου αν δεν είσαι σίγουρος για την εχεμύθεια των συνομιλητών σου. Προσοχή στα οικονομικά ζητήματα γιατί σήμερα θα σου προκύψουν έξοδα από εκεί που δεν τα περιμένεις.

Ταύρος

Φίλε Ταύρε οι ιδέες σου σήμερα είναι αρκετά έξυπνες και ευφάνταστες. Μπορείς να υλοποιήσεις πολλά από αυτά που σκέφτεσαι, αρκεί να δείξεις μια ώριμη στάση και υπομονή απέναντι στις καταστάσεις. Αν νομίζεις ότι υπάρχουν άτομα από το οικογενειακό σου περιβάλλον που μπορούν να σε βοηθήσουν, σήμερα είναι μια καλή μέρα για να τα πλησιάσεις.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε τα αισθηματικά σου χρειάζονται σήμερα προσοχή γιατί μπορεί να προκληθούν κάποιες εντάσεις σε κουβέντες που θα κάνεις με το σύντροφό σου. Αν μπορείς να τις αποφύγεις τόσο καλύτερο για εσένα. Εσύ που περιμένεις ακόμη την καινούργια γνωριμία να έρθει και να γεμίσει την ζωή σου, να ξέρεις ότι το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ρομαντικό και απρόβλεπτο αρκεί να εκδηλώσεις και εσύ με την σειρά σου τις ανάλογες διαθέσεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα στα επαγγελματικά σου θα χρειαστεί να έχεις το νου σου για καινούργιες συνεργασίες ή συμφωνίες που θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα. Προτού πάρεις αποφάσεις εξέτασε όλα τα δεδομένα που έχεις και συζήτησε τα με τα άτομα που εμπιστεύεσαι και έχουν σχέση με το αντικείμενο σου. Στα οικονομικά σου μην κάνεις σπατάλες, μην ξοδεύεις από τις οικονομίες σου και δείξε λίγη υπομονή σε σχέση με επιθυμίες που θα σε βγάλουν εκτός προϋπολογισμού.

Δίδυμοι

Αγαπητέ Δίδυμε σου έχουν μαζευτεί πολλές υποχρεώσεις και σήμερα ειδικά θα είσαι αρκετά αγχωμένος. Χρειάζεται να περιορίσεις την ευαισθησία, αλλά και την ευθιξία σου για να αντιμετωπίσεις ψύχραιμα τις καταστάσεις και αποτελεσματικά. Εξάλλου η επικοινωνία με τους γύρω σου ευνοείται και πρέπει να αξιοποιήσεις αυτή τη συγκυρία. Προσοχή στον εκνευρισμό ο οποίος θα είναι κακός σύμβουλος και θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεράσματα.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου φίλε Δίδυμε μπορούν να σου χαρίσουν ευχάριστες στιγμές σήμερα αν κάνεις τις κατάλληλες συζητήσεις και ξεκαθαρίσεις στον σύντροφο σου όσα σε απασχολούν. Μην μιλήσεις μόνο για τα άσχημα… Επικεντρώσου και στα καλά της σχέσης σας. Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου θα έχετε όλα τα φόντα και την γοητεία να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει. Εκμεταλλευτείτε το!!!

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου θα είσαι αρκετά παραγωγικός και θα μπορέσεις να κάνεις αρκετές αλλαγές που έχεις στο μυαλό σου εδώ και καιρό με την βοήθεια που θα σου προσφέρουν οι συνεργάτες σου. Αρκεί βέβαια να ακούσεις τις συμβουλές τους και να μην παρασυρθείς από τον ενθουσιασμό σου. Τα οικονομικά σου αρχίζουν και ισορροπούν και θα τακτοποιήσεις παλιές σου οφειλές που σε αγχώνουν.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

Αναρωτιέσαι γιατί ελκύεις πάντα συγκεκριμένο τύπο άντρα; Το ζώδιό σου τα εξηγεί όλα!

Με αυτά τα ζώδια θα τα βρεις σκούρα στη σχέση: Είναι οι μεγαλύτεροι εγωιστές του ζωδιακού!

Με τι εξοργίζεται το κάθε ζώδιο και με ποιους τρόπους ηρεμεί.

loading...