Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Φίλε Κριέ οι πολλές υποχρεώσεις της ημέρας θα σε αγχώσουν και θα σε αποσυντονίσουν. Κοίτα να έχεις πολύ συνετό προγραμματισμό σε ότι κάνεις και να κρατάς την ψυχραιμία σου σε κάποια θέματα που μπορεί να μην τελειώνουν ακόμη και θα καταφέρεις να τα φέρεις όλα εις πέρας με αποτελεσματικό τρόπο.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, απόφυγε να πιέζεις καταστάσεις στην σχέση σου και φρόντισε να εξηγήσεις στον σύντροφο σου τις δικές σου απόψεις και θα δεις ότι όλα θα λυθούν. Η διαλλακτικότητα είναι ιδιαίτερα χρήσιμη σήμερα στις μεταξύ σας κουβέντες, λόγω των αρνητικών επιρροών που δέχεσαι και που θα μπλοκάρουν τις επαφές σου. Οι ελεύθεροι του ζωδίου μην περιμένετε τον έρωτα να έρθει να σας βρει, αλλά κάντε κινήσεις για να τον ανακαλύψετε εσείς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου συνέχισε με τους ρυθμούς αυτούς που έχεις και μην το βάζεις κάτω με την πρώτη δυσκολία που θα σου παρουσιαστεί. Όλες αυτές οι αναβολές και τα προβληματάκια είναι αναμενόμενα γι αυτό μην αγχώνεσαι άδικα. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις συζητήσεις για το μέλλον, αλλά απόφυγε να κλείσεις νέες συμφωνίες.

Ταύρος
Αγαπητέ Ταύρε την σημερινή ημέρα θα έχεις έντονο εκνευρισμό και θα προσπαθείς να επιλύσεις πολλά θέματα που σε προβληματίζουν. Πρέπει να δώσεις προτεραιότητα στα θέματα που αφορούν το παρελθόν. Δεν πρέπει να βγαίνεις εκτός εαυτού ότι και αν γίνει και πρέπει να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου με κάθε τρόπο, αν θέλεις να λύσεις τις προβληματικές καταστάσεις όσο καλύτερα γίνεται.

Αισθηματικές
Σήμερα, αν είσαι Ταύρος, φρόντισε να δεις τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις την σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα. Εσύ που δεν έχεις βρει ακόμη κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μην αγχώνεσαι, βγες έξω με τους φίλους σου και γίνε θετικός στα άτομα που θα γνωρίσεις. Θα έχεις πολλές πιθανότητες μέσα από αυτά να βρεις και αυτό που θα κάνει την καρδιά σου να χτυπήσει δυνατά.

Επαγγελματικές
Φίλε Ταύρε προβλήματα που μπορεί να υπήρχαν στον χώρο της δουλειάς σου, τώρα αρχίζουν και ξεπερνιούνται και αρχίζεις και νιώθεις καλύτερα ψυχικά. Φρόντισε να περιορίσεις τα πολλά έξοδα, γιατί θα βγεις εκτός προϋπολογισμού χωρίς να το καταλάβεις.

Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε, θα καταφέρεις σημαντικά βήματα σε παρελθοντικά θέματα που καθυστερούσαν και δεν έβρισκαν λύσεις. Αν σε προβληματίζουν οικογενειακά θέματα ευνοείσαι απόλυτα γιατί η ημέρα είναι κατάλληλη να τα διεκπεραιώσεις. Απόφυγε μόνο να εμπλακείς σε θέματα που είτε δεν είναι της δικής σου αρμοδιότητας είτε σχετίζονται με μελλοντικά σχέδια που είναι ασαφή, γιατί θα βρεθείς αντιμέτωπος με δυσάρεστες εκπλήξεις.

Αισθηματικές
Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Σκορπιού και η θετική όψη που θα πραγματοποιήσει με τον Ποσειδώνα θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο αγαπητέ Δίδυμε και να δώσεις πολλά στον σύντροφό σου, ώστε να νιώσει πολύ καλύτερα μαζί σου και να στο ανταποδώσει και αυτός με την σειρά του. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι να περιμένεις να συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα που θα φέρουν την καινούργια γνωριμία που περίμενες.

Επαγγελματικές
Στα θέματα της εργασίας τα πηγαίνεις πολύ καλά, αλλά έχεις έντονο το αίσθημα ότι θέλεις να προσφέρεις και άλλα. Σταμάτα πια να καταπιάνεσαι με υποθέσεις άλλων και μερίμνησε μόνο για τα δικά σου σχέδια. Στα οικονομικά απόφυγε να πάρεις σημαντικά ρίσκα και να κάνεις και οικονομικές συναλλαγές.

 Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε πολλά πράγματα αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά γεγονός που σου προσφέρει απόλυτη ικανοποίηση αυτήν την Πέμπτη. Επειδή όμως υπάρχει πιθανότητα να αντιμετωπίσεις δυσκολίες στην επικοινωνία με τους γύρω σου και τα λόγια σου να μην γίνονται κατανοητά, προσπάθησε να είσαι σαφής στις κουβέντες σου και μην προσπαθήσεις να μπερδέψεις τους συνομιλητές σου, γιατί στο τέλος εσύ θα είσαι ο ζημιωμένος.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, αν είσαι Καρκίνος, θα πρέπει να επιδείξεις υπομονή και σύνεση και να μην πεις λόγια που μπορούν να οδηγήσουν τον σύντροφο σου στα άκρα. Σταμάτα πια να ασχολείσαι με το παρελθόν και κοίτα μπροστά σου, για να φτιάξεις το μέλλον σου. Εσύ που κάνεις ακόμη παρέα με την μοναξιά σου, φρόντισε να βγεις έξω και να πλησιάσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει με όμορφο και διακριτικό τρόπο. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου!!!

Επαγγελματικές
Στα θέματα της εργασίας θα τα καταφέρεις μια χαρά. Μπορείς να κάνεις σχέδια για το μέλλον, αλλά και να διευθετήσεις και θέματα τα οποία έχουν σχέση με συνεργάτες σου. Στα οικονομικά σου δυστυχώς θα συνεχίσεις να ξοδεύεις χρήματα. Φρόντισε να βάλεις προγραμματισμό, γιατί ήδη έχεις βγει έξω από το πρόγραμμά σου.

Λέων
Αγαπητέ Λέοντα οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα θα είναι πολλές και ενδιαφέρουσες. Ωστόσο πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και μετά να πάρεις αποφάσεις. Θα έχεις την ικανότητα να διακρίνεις ποια άτομα είναι αυτά που πραγματικά έχουν αγνές προθέσεις για σένα και ποια όχι και να τα απομακρύνεις από την ζωή σου.

Αισθηματικές
Η ημέρα σου επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις στην αισθηματική σου ζωή αν είσαι Λέων και ο σύντροφος σου θα σου εκφράσει τον έρωτα του με ξεκάθαρες κουβέντες και κινήσεις, γεγονός που θα σε κάνει να πετάξεις στον έβδομο ουρανό. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι άνοιξε σήμερα τους ορίζοντες σου αλλά και τον κύκλο γνωριμιών σου συναντώντας παλιούς φίλους και γνωστούς.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου μην μειώσεις τις προσπάθειες που κάνεις, μείνε πιστός στο πρόγραμμα που έχεις θέσει και είναι σίγουρο ότι θα φτάσεις πολύ γρήγορα στην επιτυχία που θέλεις. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε να κινηθείς ανάλογα για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τακτοποιήσεις τις οφειλές σου.

Παρθένος

Σήμερα αγαπητέ Παρθένε πρέπει να καταβάλεις πολλές προσπάθειες, για να μπορέσεις να φτάσεις στους στόχους που θέλεις. Η ημέρα θα είναι καλή για να ασχοληθείς με θέματα που αφορούν τα οικογενειακά σου και να προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου και την υγεία σου. Πρέπει να προσέξεις την διατροφή σου, αν δεν θέλεις να έχεις προβλήματα στο μέλλον.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε θα κάνεις κάποιες συζητήσεις με τον σύντροφο σου για θέματα που αφορούν την σχέση σας και την κοινή σας πορεία. Απόφυγε να νευριάσεις, γιατί δεν θα μπορείς να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Εσύ που ακόμη κάνεις παρέα με την μοναξιά σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από το άτομο που έχεις ερωτευτεί και το βράδυ σου προμηνύεται ιδιαίτερα ερωτικό…

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου σήμερα θα κινηθεί σε ικανοποιητικά επίπεδα και οι αποδώσεις που έχεις, μπορούν να ξεπεράσουν προβληματικές καταστάσεις. Οι συνάδελφοι σου θα είναι στο πλευρό σου για να σε βοηθήσουν σε πρακτικά ζητήματα. Στα οικονομικά σου θα προκύψουν έξοδα που θα σε προβληματίσουν αρκετά αλλά θα βρεις πηγές για να μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου και να τα καλύψεις.

Διαβάστε όλα τα ζώδιο στο athensmagazine.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Οι ερωτικοί «νταλκάδες» των ζωδίων! Η ερωτική απογοήτευση και πως την αντιμετωπίζουν.

Θες να μάθεις αν σε αγαπάει πραγματικά; Δες τι λέει το ζώδιο του…

Αυτά είναι τα ζώδια που δεν φοβούνται τον έρωτα!

 
loading...