Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Τι προβλέπουν τα άστρα για σένα σήμερα;

Κριός
Σήμερα αγαπητέ Κριέ με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη θα σε διακατέχει μία μανία να προβείς σε σημαντικές αλλαγές στους βασικούς τομείς της καθημερινότητας σου που δεν σε ικανοποιούν. Πρέπει όμως να μην κάνεις βιαστικά βήματα, γιατί μπορεί να γίνουν λάθη που μετά δεν θα μπορείς να διορθώσεις. Από το απόγευμα και μετά θα νιώσεις καλύτερα και θα αναθεωρήσεις κάποια θέματα που αφορούν εσένα και το στενό σου περιβάλλον. Επιβάλλεται να κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, για να λύσεις προβλήματα του παρελθόντος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι Κριός, μπορείς να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις, αρκεί να δείξεις την κατάλληλη διαλλακτικότητα στον σύντροφο σου και να σταματήσεις να θέλεις να γίνεται πάντα το δικό σου. Προσπάθησε να σκεφτείς και τις δικές του ανάγκες και μην του ζητάς πάντα να ικανοποιεί μόνο τις δικές σου, διαφορετικά θα έχεις τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιθυμείς. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, μην τρελαίνεσαι και πέρνα καλά με όσους έχεις αυτή τη στιγμή στην ζωή σου. Προπάντων μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και ευχαριστήσου την ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στα θέματα εργασίας μην απαισιοδοξείς, γιατί διανύεις μία περίοδο που οι αλλαγές είναι θετικές και θα μπορέσεις να υλοποιήσεις τους στόχους σου. Στα οικονομικά σου έχεις πολλές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψεις. Φρόντισε σήμερα να κινηθείς με σύνεση και μην παραστρατήσεις.

Image result for Ζώδια athensmagazine

Ταύρος
Ημέρα με πολλές ανακατατάξεις θα είναι η σημερινή για εσένα αγαπητέ Ταύρε με τις επιρροές που δέχεσαι από την νέα θέση της κυβερνήτης σου Αφροδίτης στον Αιγόκερω. Αν μπορείς και έχεις βέβαια την δυνατότητα προσπάθησε να αποστασιοποιηθείς όσο μπορείς από όλα θα συμβούν και κάτσε και σκέψου, αφομοίωσε τις αλλαγές και δες την θετική πλευρά των πραγμάτων. Άλλωστε καμιά φορά δεν είναι στο χέρι μας η έκβαση των γεγονότων.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε πέρασε σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με τον σύντροφο σου ώστε να φέρεις την ηρεμία και την ευτυχία στην σχέση σου. Κι αν ακόμη δεν έχεις κάνει κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ρίξε λίγο τον πήχη και θα δεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θα μπορούσες να έρθεις πιο κοντά και να σε κάνουν ευτυχισμένο.

Επαγγελματικές
Στα επαγγελματικά σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Τοξότη και να σε ευνοεί θα τα πας πάρα πολύ καλά. Μπορείς να λύσεις εκκρεμότητες που έχεις από το παρελθόν, αλλά απόφυγε να κάνεις καινούργια ξεκινήματα και συζητήσεις που να αφορούν το μέλλον σου. Στα οικονομικά σου απόφυγε να κάνεις πολλά έξοδα και δες με περισσότερη σοβαρότητα υποχρεώσεις που έχεις από παλιά.
Δίδυμοι
Σήμερα αγαπητέ Δίδυμε θα μπεις σε μια διαδικασία που θα σκεφτείς να κάνεις αλλαγές σε όλα αυτά, που σε προβληματίζουν και σε αγχώνουν. Μην έρθεις σε σύγκρουση με δικά σου άτομα γιατί μπορεί να προκαλέσεις άθελα σου ανεπανόρθωτες ζημιές και να ψυχράνεις το μεταξύ σας κλίμα κατά πολύ. Πρόκειται για θέματα που εσύ θα θέλεις να προχωρήσεις και να τα ολοκληρώσεις και αυτά θα καθυστερούν. Κάνε υπομονή και φρέναρε την ανυπομονησία σου.

Αισθηματικές
Φίλε Δίδυμε με την εύνοια που σου στέλνει σήμερα ο κυβερνήτη σου Ερμής από τη νέα του θέση στο ζώδιο του Τοξότη η σχέση σου μπορεί να γίνει ιδανική. Ο ερωτισμός και ο ρομαντισμός θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο και το αποψινό βράδυ προμηνύεται ιδιαιτέρως καυτό… αν πραγματικά και εσύ το θελήσεις. Οι ελεύθεροι του ζωδίου θα έχετε έναν παραπάνω λόγο να χαίρεστε μιας και ένας πολύ ενδιαφέρων άνθρωπος θα έρθει τώρα στην ζωή σας και θα σας ξελογιάσει.

Επαγγελματικές
Η δουλειά σου πηγαίνει αρκετά καλά και εσύ συνεχίζεις να κάνεις καινούργια σχέδια, για να μπορέσεις να πας ακόμη καλύτερα στο μέλλον. Στα οικονομικά σου τα πράγματα θα αρχίσουν να ισορροπούν και θα αυξήσεις κατά πολύ τα έσοδά σου, γεγονός που θα σε κάνει να πετάς στον έβδομο ουρανό.
Καρκίνος
Αγαπητέ Καρκίνε οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν σήμερα στην ζωή σου με τον Ερμή να κάνει την είσοδο του στον Τοξότη και να σε ευνοεί θα είναι πολλές, γι αυτό πρέπει με σύνεση και προγραμματισμό, να δεις τι είναι αυτό που θέλεις να κάνεις και τι σε συμφέρει. Ακολούθησε το ένστικτό σου για να διακρίνεις ποια άτομα θέλουν το καλό σου και μην εμπιστεύεσαι τον καθένα που σου ανοίγεται και σου παρουσιάζεται ως φίλος.

Αισθηματικές
Αυτό το Σάββατο φίλε Καρκίνε μπορείς να περάσεις όπως ακριβώς θέλεις με τον σύντροφο σου, ώστε να μείνετε και οι δύο ικανοποιημένοι. Ο ερωτισμός σου θα είναι στα ύψη του και θα τον παρασύρεις στα μονοπάτια που θέλεις εσύ. Κι αν ακόμη δεν έχεις βρει κάτι αξιόλογο στην ζωή σου μην στεναχωριέσαι γιατί σήμερα μία πρόκληση από έναν πολύ αξιόλογο άνθρωπο θα σου φτιάξει το βράδυ και θα επαναφέρει την αισιοδοξία στην ζωή σου.

Επαγγελματικές
Στην δουλειά σου η δυναμικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν και να βάλεις νέες βάσεις για τους στόχους που θέλεις να κατακτήσεις. Τα οικονομικά σου σε απασχολούν αρκετά, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πάρα πολλές αλλά μην σε παίρνει από κάτω γιατί με αργά και σταθερά βήματα θα καταφέρεις να τα ισορροπήσεις.

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πώς θα περάσουν τα ζώδια το Σαββατοκύριακο (12-13/11) από την Λίτσα Πατέρα!

loading...