Τι κέφια έχουν σήμερα το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;

Κριός
Ημέρα που θα απαιτήσει ξεκάθαρες λύσεις στα προβλήματά σου και στις καταστάσεις που σε αγχώνουν. Αγαπητέ Κριέ, μπορείς να πετύχεις αυτά που θες, αρκεί να είσαι δίκαιος και ειλικρινής. Η μέρα, με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα, ευνοεί οριστικές αποφάσεις, αρκεί αυτές να παίρνονται κατόπιν ώριμης σκέψεως.

Αισθηματικές
Φίλε Κριέ ο ρομαντισμός και η τρυφερότητα θα έχουν τον πρωτεύοντα ρόλο σήμερα στη σχέση σου και θα σε φέρουν πολύ κοντά στο ταίρι σου, ο οποίος από την πλευρά του θα σου εκδηλώσει έμπρακτα τον έρωτά του. Εσύ που έχεις μόνιμη παρέα την μοναξιά, ήρθε ο καιρός να διευρύνεις τον κύκλο των γνωριμιών σου και να βγεις από το καβούκι σου, για να συναντήσεις το άλλο σου μισό.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου σήμερα δε θα έχεις κανένα πρόβλημα. Μπορείς να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου για κάποια θέματα, που ακόμη δεν μπορούν να υλοποιηθούν. Στα οικονομικά σου παρουσιάζονται ευκαιρίες που πρέπει να τις εκμεταλλευτείς. Θα σου φέρουν πολύ καλά έσοδα στο μέλλον.

Ταύρος
Σήμερα, αγαπητέ Ταύρε, θα κάνεις τον απολογισμό σου και θα αναθεωρήσεις πολλά πράγματα που έκανες μέχρι τώρα. Η κοινωνικότητά σου είναι στα ύψη με τις θετικές επιρροές που δέχεσαι από τις θετικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα. Μην χρονοτριβείς με πράγματα που δεν έχουν σημασία, γιατί θα είναι σε βάρος σου. Κινήσου μεθοδικά για να έχεις τα θετικά αποτελέσματα που θέλεις. Σήμερα μπορείς να κάνεις κινήσεις και να δείξεις στους άλλους ποιος πραγματικά είσαι.

Αισθηματικές
Φίλε Ταύρε τα αισθηματικά σου θα είναι αρκετά καλά και ενδέχεται να κάνεις συζητήσεις για την πορεία της σχέσης σου. Εσύ που είσαι μόνος σου, σε περιμένει μία ευχάριστη είδηση από άτομο που είχες συναναστραφεί παλαιότερα ερωτικά.

Επαγγελματικές
Η δυναμικότητά που έχεις στη δουλειά σου είναι μεγάλη. Φρόντισε να περάσεις την μέρα σου μακριά από ευθύνες και προγραμματισμούς και να χαλαρώσεις δουλεύοντας σε πιο ήπιους ρυθμούς. Στα οικονομικά σου θα σου κάνουν προτάσεις που θα μπορέσεις να αυξήσεις τα έσοδά σου.

Δίδυμοι

Φίλε Δίδυμε, έντονες ψυχολογικές μεταπτώσεις κρύβει η σημερινή ημέρα για εσένα και πρέπει να βρεις τρόπους, ώστε να μην σε πάρει από κάτω. Μην κινηθείς καθόλου παρορμητικά, γιατί είναι σίγουρο ότι θα κάνεις λάθος κινήσεις που στο μέλλον δε θα μπορείς να διορθώσεις. Κινήσου με πρόγραμμα και ορθολογισμό, για να έχεις όσο το δυνατόν καλύτερα αποτελέσματα στις υποθέσεις σου.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Δίδυμε, η ημέρα σου δίνει περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη σχέση σου και να κάνεις τις απαραίτητες κινήσεις για να έρθεις πιο κοντά στο σύντροφό σου. Τα προβλήματα ασυνεννοησίας αρχίζουν να αποκαθίστανται και εσύ νιώθεις πιο ήρεμος από ποτέ. Εάν δεν έχεις σχέση αυτό το διάστημα και ψάχνεις να βρεις το άλλο σου μισό, να ξέρεις ότι με την Σελήνη να πραγματοποιεί θετική όψη με τον Ήλιο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα, η μέρα μπορεί να σε φέρει πολύ κοντά με άτομο από το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Δε θα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα στη δουλειά σου, αρκεί να έχεις περισσότερη διαλλακτικότητα για να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν ακόμη. Να θυμάσαι ότι οι συνεργάτες σου είναι κοντά σου για να σε βοηθήσουν και όχι για να σε ανταγωνιστούν. Στα οικονομικά σου αναμένεται επιτυχία και πολύ γρήγορα θα τακτοποιήσεις τις οφειλές του παρελθόντος.

Καρκίνος

Φίλε Καρκίνε, μια ανήσυχη κατάσταση μπορεί να προκύψει σήμερα στην οικογένειά σου λόγω κάποιου ξαφνικού προβλήματος, αλλά αυτό θα είναι εντελώς περαστικό. Μην αφεθείς στις δυσκολίες και μην τα παρατάς με την πρώτη δυσκολία. Οι θετικές όψεις που πραγματοποιούνται ανάμεσα στην Σελήνη με τον Ήλιο και τον Ερμή με τον Πλούτωνα θα σου χαρίσουν απίστευτη επικοινωνιακή δεινότητα. Εκμεταλλεύσου την, για να φέρεις τα πράγματα εκεί που θες.

Αισθηματικές
Αγαπητέ Καρκίνε, η μέρα θα σου φέρει αισιοδοξία και δημιουργικότητα, καθώς και διαφορετική διάθεση για να προσεγγίσεις τον αγαπημένο σου. Η μέρα κρύβει ευχάριστες εκπλήξεις για την αισθηματική σου ζωή, ακόμη κι αν είσαι αδέσμευτος και ψάχνεις το άλλο σου μισό, καθώς μία γνωριμία ή μία επανασύνδεση είναι πολύ πιθανή.

Επαγγελματικές
Οι σχέσεις με τους συνεργάτες σου θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο και οι ιδέες σου θα είναι αποδεκτές με απρόσμενα καλό τρόπο από τους ανωτέρους σου. Στα οικονομικά μπορείς να κάνεις κουβέντες για αύξηση του μισθού σου ή να επενδύσεις κάπου που βλέπεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ. Η τύχη θα είναι με το μέρος σου.

Λέων

Αγαπητέ Λέοντα, η άνοδος και η επιτυχία είναι τα ζητούμενά σου και σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να έρθεις πολύ κοντά τους. Μην πτοηθείς με οποιαδήποτε μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί και συνέχισε τις έξυπνες και αποδοτικές κινήσεις, που κάνεις εδώ και καιρό. Οι σχέσεις με το οικογενειακό σου περιβάλλον απαιτούν την προσοχή σου και το χρόνο σου.

Αισθηματικές
Φίλε Λέοντα, οι ερωτικές σου μετοχές θα πάρουν σήμερα την ανιούσα και θα υπάρξει η αίσθηση ότι μπορείς εύκολα να πας τη σχέση σου ένα βήμα πιο πέρα, είτε αυτό θα είναι η απόφαση ενός γάμου ή η απόκτηση απογόνου. Όσο για σένα που ακόμη είσαι μόνος σου, κάτι καλό έρχεται στον ορίζοντα και θα πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά για να το δεις.

Επαγγελματικές
Σήμερα θα υπάρξουν ευοίωνες προοπτικές, το κλίμα στη δουλειά σου θα είναι θετικό και θα σου δώσει την ευκαιρία να επωφεληθείς στο έπακρο. Θα ανταμειφθείς για τις προσπάθειές σου, αν βέβαια διατηρήσεις τις απαιτούμενες ισορροπίες με κάποια πρόσωπα, που σε επιβουλεύονται εδώ και καιρό.

Παρθένος
Αγαπητέ Παρθένε, αναμένεται σήμερα να εκδηλωθούν κάποιες αναβολές ή και ανατροπές σε πράγματα που θέλεις να πετύχεις και θα εκνευριστείς. Φρόντισε να περιορίσεις τα νεύρα σου και να μην τα εκδηλώσεις, γιατί μπορεί να δημιουργηθούν ρήξεις με τα άτομα που συναναστρέφεσαι. Δώσε επίσης προσοχή στις μετακινήσεις σου και στο χειρισμό μηχανημάτων.

Αισθηματικές
Φίλε Παρθένε, η σχέση σου σήμερα θα είναι καλή. Το πλανητικό σκηνικό της ημέρας θα σε προικίσει με περισσότερο ερωτισμό, που θα κάνει το ταίρι σου πολύ χαρούμενο. Οι αδέσμευτοι να περιμένετε μία πολύ ευχάριστη έκπληξη από το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην πέσετε αμέσως στα δίχτυα του έρωτά του και παιδέψτε το λίγο για να σας ποθήσει περισσότερο…

Επαγγελματικές
Το άγχος που νιώθεις στη δουλειά σου θα σε οδηγήσει σε απερίσκεπτες ενέργειες που χρήζουν της προσοχής σου, για να μη βγουν εκτός ελέγχου. Είναι στο χέρι σου να περιορίσεις τις αντιδράσεις σου, γι’ αυτό κάνε ό,τι καλύτερο μπορείς. Η μέρα δεν είναι ευνοϊκή για υπογραφές συμβολαίων και νέα οικονομικά ξεκινήματα. Έχε το νου σου!

Ζυγός

Αγαπητέ Ζυγέ, σήμερα μην κάνεις καμία βιαστική κίνηση και πρόσεξε μην πεις πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν. Η περίοδος προσφέρεται για να κάνεις τα ξεκαθαρίσματά σου και να διώξεις μακριά σου άτομα και καταστάσεις, που σταματούν την πορεία της ζωής σου. Εμπιστεύσου μόνο τα πολύ «δοκιμασμένα» άτομα, για να πάρεις τη γνώμη τους σε αυτά που σε απασχολούν.

Αισθηματικές
Φίλε Ζυγέ, ευχάριστα θα είναι τα γεγονότα της σημερινής ημέρας στην αισθηματική σου ζωή, μιας και ο σύντροφός σου, σου ετοιμάζει μία έκπληξη που θα σε ενθουσιάσει. Μη διστάσεις να εξωτερικεύσεις την ερωτική πλευρά σου και να του πεις πόσο πολύ τον αγαπάς. Όλοι έχουν την ανάγκη της επιβεβαίωσης. Το ίδιο ισχύει και για εσένα, που ακόμη ψάχνεις το άλλο σου μισό. Οι ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν για να το γνωρίσεις θα είναι πολλές και δε θα πρέπει να τις αφήσεις ανεκμετάλλευτες.

Επαγγελματικές
Φρόντισε σήμερα να κάνεις προγραμματισμό και να δώσεις προτεραιότητα σε θέματα που αφορούν το παρελθόν των επαγγελματικών σου. Μην κάνεις καμιά οικονομική συναλλαγή, που να έχει σχέση με έξοδα. Τα οικονομικά σου δεν είναι σε καλή κατάσταση, αλλά με τις κατάλληλες κινήσεις θα αρχίσουν σιγά-σιγά να ισορροπούν.

Διαβάστε όλα τα ζώδια στο athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Τα ζώδια των αντρών και η ιδανική γυναίκα! Ποια είναι αυτή που τους ταιριάζει;

Tι ζώδιο είσαι; Αυτό το ζώδιο είναι ο ιδανικός σύντροφος για σένα!

Προσοχή! Έρχεται ο Ανάδρομος Ερμής και μαζί του και… οι πρώην!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

O Θοδωρής Μισόκαλος περνά στην αντεπίθεση! Τα ειρωνικά του σχόλια για την Αντωνία Καλλιμούκου

Πάθαμε σοκ! Αγνώριστη η Μίνα Αρναούτη κατά τη διάρκεια της φυσικοθεραπείας της (Photo)

Μαρία Κορινθίου: To πλάνο που προδίδει την εγκυμοσύνη της ηθοποιού (Βίντεο)

loading...