Κριός

Γενικά zwdia: Η ημέρα είναι καλή για άτομα με περιέργεια και φαντασία όπως εσείς. Μιας και δεν είστε σε εξαιρετική συναισθηματική κατάσταση θα είστε πολύ ευγνώμονες για τα δώρα που σας φέρνει η ημέρα. Αν είστε πρόθυμοι να συναντήσετε κάποια άτομα ή να εξερευνήσετε νέες δραστηριότητες με φίλους τότε κάντε το. Θα διασκεδάσετε πολύ.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι μια υπέροχη ημέρα για εσάς σε πολλά επίπεδα. Το πιο σημαντικό είναι ότι ξεκινάτε μια νέα φάση. Ενθαρρύνεστε να συνδυάσετε τις προσπάθειές σας με τους άλλους. Η κοινωνικότητά σας θα είναι ο πιο δυνατός σας σύμμαχος.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην είστε καλά τελευταία αλλά σήμερα θα πρέπει να φτιάξετε την διάθεσή σας. Μπορείτε να ξεκινήσετε το ταξίδι σας με πολύ αυτοπεποίθηση. Θα είστε πιο ελκυστικοί από ότι συνήθως και τα άτομα γύρω σας θα σας βρίσκουν ακαταμάχητους. Θα απολαύσετε και θα ζήσετε πολλά στην καριέρα και την ερωτική σας ζωή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Καθώς ένας νέος κύκλος ξεκινά θα αισθάνεστε την ανάγκη να προχωρήσετε. Κατά την διάρκεια αυτής της φάσης θα πρέπει να διατηρήσετε την αυτοπεποίθησή σας. Μην κοιτάτε πίσω αλλά κοιτάξτε με αυτοπεποίθηση το μέλλον.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Η υπέροχη παρουσία σας θαμπώνει τους άλλους σήμερα. Είστε πρωταγωνιστές. Η επιθυμία σας είναι διαταγή για τους άλλους. Τα άτομα γύρω σας μπορεί να θέλουν να γίνετε οι ηγέτες τους. Αν και σας αρέσει αυτός ο ρόλος δεν πρέπει να ξεχνάτε να ασχολείστε και με όσα σας αρέσουν. Ένα μικρό δώρο για τον εαυτό σας, μια περιπέτεια ή λίγος χρόνος για εσάς είναι αυτό που χρειάζεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι η πρώτη ημέρα μιας νέας περιόδου. Για τις επόμενες εβδομάδες είναι καιρός να βάζετε τους σπόρους που θέλετε να μεγαλώσουν τον επόμενο χρόνο. Τώρα είναι καιρός να αφήσετε το παλιό και να ασχοληθείτε με κάτι νέο.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Είναι μια θετική ημέρα. Αισθάνεστε ήρεμοι και ισορροπημένοι. Είστε πιο ανεκτικοί από ότι συνήθως με τις διαφορές στην διάθεση και στα πάθη των άλλων. Αν μπορείτε να το ελέγχετε κάντε ένα διάλειμμα από το πολυάσχολο πρόγραμμά και αφιερώστε μερικά λεπτά στον εαυτό σας. Δεν είστε συνηθισμένοι σε κάτι τέτοιο αλλά σήμερα θα σας κάνει πολύ καλό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Για τις επόμενες εβδομάδες μάλλον θα αισθάνεστε έλλειψη ενέργειας. Μην πιέζεστε πολύ ώστε να επιτύχετε κάτι σημαντικό. Αυτός ο μήνας είναι διασκέδασης και όχι ανησυχιών για την καριέρα και την δουλειά.

Λέων

Γενικά zwdia: Θα αισθάνεστε βαθιά συνδεδεμένοι με την ζωή σας σήμερα. Η ατμόσφαιρα είναι καθαρά και σας αφήνει να δείτε όλη την πρόοδο που έχετε κάνει με τους στόχους σας. Θα αισθάνεστε μεγάλη ικανοποίηση όπως κάθε φορά που βλέπετε το νόημα στην ζωή σας. Σήμερα ξεκουραστείτε. Θα πρέπει να σκεφθείτε όμως και όσα πρέπει να γίνουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθανθείτε μια αλλαγή στην ενέργεια. Ίσως αρκετά σημαντική. Είναι η αρχή μιας περιόδου 4 εβδομάδων όπου θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο ώστε να επιτύχετε τους ετήσιους στόχους σας. Δουλέψτε με τους άλλους ώστε να ολοκληρώσετε τα μεγάλα σχέδια που ξεκινήσατε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Θα είστε πολύ γοητευτικοί σήμερα. Η δύναμη της αποπλάνησης θα είναι μέγιστη και θα είναι πολύ έντονη στην επαγγελματική σας ζωή. Αν έχετε ευχές ή όνειρα ή θέλετε μια αύξηση τώρα είναι καιρός να μιλήσετε για τις επιθυμίες σας. Πρέπει να μιλήσετε για αυτά που θέλετε και να αφήσετε την γοητεία σας να κάνει τα υπόλοιπα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια νέα περίοδος ξεκινά σήμερα και θα πρέπει να το γνωρίζετε. Αυτή η μακροπρόθεσμη τάση μπορεί να είναι λίγο σκληρή μαζί σας οπότε να είστε προσεκτικοί. Οι άλλοι δουλεύουν ενάντια στους στόχους σας. Πάνω από όλα δεν θα έχετε την υποστήριξη που θέλετε και ελπίζετε.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Είστε σε διαδικασία να μάθετε πως να ονειρεύεστε ξανά. Αυτοί οι τελευταίοι μήνες ήταν δύσκολοι γιατί οι ευκαιρίες που είχατε περιορίστηκαν. Έχετε κάνει πολύ δουλειά ώστε να ευθυγραμμίσετε την φαντασία με την πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα αυτής της προσπάθειας είναι η επιθυμία να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας. Ακολουθήστε τα αλλά προσεκτικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε πολλά να περιμένετε τις επόμενες εβδομάδες. Σήμερα ξεκινά μια υπέροχη περίοδος κατά την οποία θα επιτύχετε πολλά στην καριέρα σας. Θα κάνετε μεγάλη πρόοδο και θα εκπλαγείτε και εσείς.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μάλλον σήμερα θα έχετε μια καλή έκπληξη σε μια σχέση, ειδικά στην προσωπική σας ζωή. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να δείχνει την εκτίμησή του/της μέσα από μια πράξη που θα σας εκπλήξει. Θα έχετε την ευκαιρία να βρεθείτε στο επίκεντρο των καταστάσεων. Αποδεχθείτε το χειροκρότημα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια μακροπρόθεσμη τάση ξεκινά σήμερα και σας ζητά να είστε οι ηγέτες για τις επόμενες εβδομάδες. Κατευθύνετε προς τα έξω την ενέργειά σας αντί να την στρέφετε προς τα μέσα. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτή για αλλαγή.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι η ημέρα που φέρνει την τύχη στο μέρος σας, ειδικά σε σχέση με την προσωπική σας ζωή. Ίσως ένας φίλος να σας συστήσει σε ένα υπέροχο άτομο που θα βοηθήσει να πραγματοποιηθούν τα επαγγελματικά σας όνειρα. Ίσως ο/η σύντροφός σας να σας εκπλήξει με ένα ωραίο δώρο. Όπως να και να εκδηλωθεί η τύχη σας να πιστέψετε ότι θα είναι μια υπέροχη ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε φθάσει σε ένα σημαντικό σημείο στον ετήσιο κύκλο σας. Για τις επόμενες εβδομάδες θα απολαύσετε τις προσπάθειες των τελευταίων 6 μηνών. Θα γιορτάσετε την επιτυχία ή θα είστε απογοητευμένοι από την αποτυχία.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Αν η ατμόσφαιρα ήταν τεταμένη τις τελευταίες ημέρες μπορεί να προσέξετε ότι τα πράγματα έχουν βελτιωθεί σημαντικά σήμερα. Μπορεί να επιτύχετε να τα πάτε καλά και με άτομα που πριν ήταν δύσκολη η επικοινωνία σας. Θα είναι μια ευχάριστη ημέρα και πρέπει να ακολουθήσετε την ήρεμη ενέργεια των πλανητών και να την απολαύσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε στην αρχή μιας περιόδου κατά την οποία δεν θα αισθάνεστε πολύ καλά με την καριέρα σας. Θα τα επικοινωνείτε καλά με τα άτομα που συνεργάζεστε. Είναι όμως μια περίοδος ανάπτυξης. Να είστε ανοιχτοί σε αυτή.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Πρέπει να σκεφθείτε αν είστε αποφασισμένοι να κερδίσετε ένα συγκεκριμένο άτομο. Ίσως έχετε αφιερώσει πολύ ενέργεια προς αυτό τον στόχο. Μπορεί να σκέπτεστε τον γάμο. Σήμερα είναι μια υπέροχη ημέρα για τον έρωτα. Είναι καιρός να φλερτάρετε, να γράψετε ερωτικά γράμματα και να ακολουθήσετε αυτό τον δρόμο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια υπέροχη περίοδος ξεκινά σήμερα και εγκαινιάζει μια νέα φάση στην καριέρα σας. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για να προωθήσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να επιτύχετε πολλά αυτή την περίοδο με αυτή την υπερβολική ενέργεια.

Ιχθύες

Γενικά zwdia:Εκμεταλλευθείτε την ημέρα για να περάσετε ποιοτικό χρόνο με την οικογένειά σας. Είναι μια χαρούμενη, γλυκιά ημέρα. Μια υγιής, χαλαρή ατμόσφαιρα υπάρχει και απομακρύνει τις εντάσεις. Εκμεταλλευθείτε την ευκαιρία να φορτίσετε ξανά τις μπαταρίες σας. Αύριο θα χρειαστείτε πολύ ενέργεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα ξεκινά μια περίοδος που σας ζητά να είστε πιο διασκεδαστικοί και δημιουργικοί στην καριέρα σας. Αφήστε την δουλειά σας να είναι μια προέκταση της δημιουργικές σας έκφρασης. Χρησιμοποιήστε τον χρόνο ώστε να δείξετε το καλλιτεχνικό σας πνεύμα. Δείξτε τον εαυτό σας.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ήλιος στον Λέοντα και Σελήνη στους Ιχθείς- Περάστε το τριήμερο με αισιοδοξία

Μάθετε πρώτοι τι λένε τα άστρα για την τελευταία εβδομάδα του Ιουλίου

Ούτε Ζυγός, ούτε Παρθένος, ούτε Ταύρος: Αυτό είναι το πιο έξυπνο ζώδιο!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Βίντεο ντοκουμέντο: Ελένη Μενεγάκη και Μάκης Παντζόπουλος σπάνε πιάτα για τη μικρή Μαρίνα!

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Ο άγριος ξυλοδαρμός από τον Παπαμιχαήλ μπροστά σε όλους που την σόκαρε

Δυσάρεστη εξέλιξη για την Νανά Καραγιάννη – Έπαθε οργανική ανεπάρκεια!

loading...