Κριός
Δε ξεκινάει και πολύ καλά η μέρα σας. Από το πρωί θα αρχίσουν να σας ζητούν διάφορα και εσείς θα πρέπει να τα κάνετε, για να αποφύγετε τη μουρμούρα. Όλο το ΣΚ δε σας μίλησε κανείς, όμως όταν έχετε οικογένεια, όταν συζείτε, όταν υπάρχουν και άλλοι στη παρέα, θα πρέπει να είστε συνεργάσιμοι και να βοηθάτε όπου χρειάζεται.. Το νου σας γιατί είναι έτοιμοι να σας κατσαδιάσουν..
Ταύρος
Σήμερα θα γίνουν διάφορες συζητήσεις μπροστά σας και κάποια δε θα σας αρέσει και τόσο και παίζει να εκνευριστείτε και να χαλαστείτε έτσι ξαφνικά! Βασικά μη δώσετε καμία σημασία, γιατί παίζει να είναι και η μέρα της φαμφάρας! Και εννοείται πως έχετε και το δικαίωμα να σηκωθείτε και να φύγετε δίχως να προκαλέσετε εντάσεις φυσικά.. Βαθιές ανάσες, οξυγόνο και τα σχετικά..

Δίδυμος
Με μουτράκια θα είστε όλη την ημέρα αφού κάτι θέλετε απεγνωσμένα και θα το ακούσετε εκείνο το ηρωικό το όχι! Μπορεί να ήσασταν καλά παιδιά τις προηγούμενες ημέρες, όμως πλέον γνωρίζουν το χαρακτήρα σας και σας ικανοποιούν τις επιθυμίες σας με το σταγονόμετρο. Αυτό γίνεται για να μη χάσετε το ενδιαφέρον σας και γιατί είστε και κάπως κακομαθημένοι.. Μη προκαλέσετε χαμό.. Νιαουρίστε καλύτερα..

Διαβάστε τα υπόλοιπα ζώδια ΕΔΩ.

 

loading...