ΖΩΔΙΑ: Τι προβλέπουν για σήμερα 23/09/2015, by F’Ariel!

ΖΩΔΙΑ: Τι προβλέπουν για σήμερα 23/09/2015, by F’Ariel!

Κριός
Δεν είστε και στα καλύτερά σας ψυχολογικά, γιατί τις ημέρες αυτές σας έχουν ζορίσει κάπως. Μπορεί να είναι από τη δουλειά, μπορεί όμως και από το σπίτι, αφού σας ζητούν συνεχώς πράγματα και εσείς τρέχετε να τους τα δώσετε. Μη σας πιάνει άγχος, δε περνάτε από τεστ. Απαιτητική η σημερινή ημέρα, θα χρειαστεί να δώσετε το καλύτερο του εαυτού σας, σε μια σχέση, για να υπάρξει και αύριο!
Ταύρος
Το έχετε πάρει απόφαση. Τον καιρό αυτό θα τα δώσετε όλα στη δουλειά σας και στο να φτιάξετε ωραίο σώμα. Τελικά είναι αστρολογικό το φαινόμενο, γιατί ναι μεν το πρώτο το καταλαβαίνω, αλλά το θέμα της διατροφής και της γυμναστικής, είναι λίγο παράξενο, για μας τους Ταύρους. Ακόμα και οι τελευταίοι και πιο δύσπιστοι να το ξέρετε θα μπείτε επιτέλους και σε αυτή τη διαδικασία.

Δίδυμος
Άτακτη η μέρα σας πολύ! Λοιπόν θα ερωτοτροπήσετε και με το παραπάνω. Δε ξέρω αν θα είναι τυχαίο, αλλά θα βγείτε για σεργιάνι και θα κάνετε μια φοβερή γνωριμία, που θα σας γοητέψει; Θα κλείσετε ένα απαγορευμένο ραντεβού; Μπορεί ακόμα να είναι και ένας έρωτας αστραπή. Πάντως τη ζαβολιά σας παίζει πολύ να τη κάνετε σήμερα και έχει και σεξ το θέμα. Τι νομίζατε; Έτσι απλά;;;


Διαβάστε τη συνέχεια ΕΔΩ.