Κριός

Γενικά zwdia: Μπορεί να ενδιαφερθείτε για τέχνες από μακρινές περιοχές, ίσως σας επηρεάσουν οι φίλοι σας. Η επιθυμία σας να ταξιδέψετε είναι μεγάλη και ίσως αποφασίσετε να επισκεφθείτε μακρινά μέρη μάλλον με τον/την σύντροφό σας. Αν το εννοείτε ξεκινήστε την έρευνα. Είναι υπέροχη ημέρα για να κανονίσετε τις διακοπές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα συμβαίνουν πολλά γεγονότα καθ όλη την διάρκεια της ημέρας. Θα έχετε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στο μυαλό σας και ξαφνικά θα σας πάρει τηλέφωνο. Αυτό το άτομο θα επικοινωνήσει μαζί σας για κάποιο λόγο. Ακούστε προσεκτικά τι έχει να σας πει.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να αποφασίσετε να κάνετε αγορές για το σπίτι σήμερα. Το γούστο σας είναι πολύ καλό. Μάλλον θα αισθάνεστε έλξη για το ασυνήθιστο και το περίεργο. Απρόσμενοι αλλά καλοδεχούμενοι επισκέπτες θα έρθουν στο σπίτι σας και θα έχετε συναρπαστικές συζητήσεις. Μπορεί να κάνετε μια αυθόρμητη συγκέντρωση στο σπίτι σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άνθρωποι είναι νευρικοί και απρόσεκτοι. Μην εγκλωβιστείτε σε αυτή την αρνητική ενέργεια. Όσο περισσότερα κουτσομπολιά ακούτε τόσο χειρότερο για εσάς. Πρέπει να σταματήσετε και να έχετε αυτοπεποίθηση και θετική διάθεση.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Κάποιες απρόσμενες αλλά ευχάριστες συζητήσεις θα γίνουν σήμερα με έναν κοντινό φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Μπορεί να κάνετε σχέδια για ένα συναρπαστικό ταξίδι. Σήμερα τα πάτε καλά με τους άλλους, οι φιλίες γίνονται πιο ισχυρές και τα ειδύλλια ενισχύονται. Κάποιο κοντινό σας άτομο μπορεί να μετακομίσει κοντά σας. Κανονίστε μια συγκέντρωση για απόψε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε καλή θέση και μπορείτε να αντιληφθείτε και τις 2 πλευρές της εξίσωσης. Αντιλαμβάνεστε την μεγάλη εικόνα και μπορείτε να δείτε τις λεπτομέρειες. Φροντίστε να έχετε τον έλεγχο των πραγμάτων.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Τα πειράματα που συνδυάζουν την δημιουργικότητα και την τεχνολογία μπορεί να οδηγήσουν σε ευκαιρίες ώστε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Είστε δεκτικοί σε νέες ιδέες και πρόθυμοι να κάνετε μια προσπάθεια να τις εφαρμόσετε. Μάλλον θα ανακαλύψετε νέα ταλέντα που δεν ξέρατε ότι είχατε. Είναι υπέροχη ημέρα να ξεκινήσετε ένα μάθημα, ή να παρακολουθήσετε μια διάλεξη.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η δουλειά σας είναι σημαντικό κομμάτι της ζωής σας αλλά πρέπει να είστε προσεκτικοί. Έχετε την τάση να δίνεστε υπερβολικά. Το να έχετε δουλειά δεν σημαίνει ότι πρέπει να θυσιάσετε τον εαυτό σας για τους εργοδότες σας.

Λέων

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να αισθανθείτε έλξη για ασυνήθιστες μορφές τέχνης. Ίσως κάποιες εκθέσεις να έχουν τραβήξει την προσοχή σας ή μπορεί αποκτάτε νέο γούστο για εναλλακτική μουσική ή ταινίες. Αν έχετε τέτοια τάση μπορεί σήμερα να ξεκινήσετε να ασχολείστε με νέους τομείς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια καλή πράξη που έχετε κάνει για κάποιον θα σας φέρει ανταμοιβή σήμερα. Είναι πιθανό αυτό το άτομο να κάνει κάτι για εσάς. Είναι επίσης πιθανό η χάρη να έρθει και από κάποιον που δεν σχετίζεται με αυτά.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Μπορεί να σας επισκεφθεί ένας φίλος που δεν έχετε δει εδώ και καιρό. Μπορεί να είναι έκπληξη και θα χαρείτε που θα τον/την δείτε. Μπορεί να κάνετε μαι αγορά ηλεκτρικού ή ηλεκτρονικού εξοπλισμού. Θα έχετε κόσμο στο σπίτι και θα περάσετε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να γνωρίζετε καλά τον περιβάλλοντα χώρο σας. Μπορείτε να μάθετε πολλά απλά αν είστε παρατηρητικοί με τους γύρω σας. Οι πληροφορίες μπορούν να προέλθουν από τα πιο απίθανα μέρη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι να παρατηρήσετε. Ακούστε τους άλλους.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μια απρόσμενη πρόσκληση από έναν φίλο μπορεί να σας κάνει να κάνετε ένα μικρό ταξίδι ή ίσως να επισκεφθείτε κάποιον. Οι συζητήσεις με τους φίλους μπορεί να είναι πολύ διαφωτιστικές και ενδιαφέρουσες. Ένα κομμάτι σας μπορεί να αλλάξει για πάντα προς το καλύτερο. Μπορεί να αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα. Είναι μια πολυάσχολη, ικανοποιητική ημέρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αφήστε την ημέρα να σας πάει όπου νομίζει. Μην κρατάτε τον έλεγχο κάθε κίνησης που κάνετε. Θα προχωρήσετε τον σωστό δρόμο και θα τα καταφέρετε. Μπορεί να φαίνεται ξένο στην αρχή αλλά θα πρέπει να είστε ανοιχτόμυαλοι.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Νέες επαγγελματικές ευκαιρίες εμφανίζονται στο προσκήνιο ώστε να αφυπνίσουν της φιλοδοξίες σας. Μπορεί να συναντήσετε κάποια ασυνήθιστες πιθανότητες για εξέλιξη που δεν είχατε σκεφθεί παλιότερα. Αυτό μπορεί να είναι λίγο τρομακτικό αλλά και συναρπαστικό. Μην απορρίψετε τίποτα μέχρι να το σκεφθείτε καλά. Η επιτυχία και η καλή τύχη είναι κοντά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν αμφιβάλλετε για κάποιο θέμα κάντε κάποια έρευνα. Επισκεφθείτε μια βιβλιοθήκη και ανανεώστε την κάρτα σας. Αναζητήστε βιβλία που μπορεί να σας βοηθήσουν στην αναζήτησή σας για συγκεκριμένες γνώσεις και πληροφορίες.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να σχεδιάσετε ένα μακρύ ταξίδι σε ένα μέρος που δεν έχετε πάει στο παρελθόν ίσως μαζί με τον/την σύντροφό σας ή κάποιο αγαπημένο πρόσωπο. Η διαδικασία σχεδιασμού σας φέρνει πιο κοτνά και φαίνεται ότι θα περάσετε καλά. Η επικοινωνία σας ενισχύεται και μάλλον και ένα ειδύλλιο μεταξύ σας. Θα περάσετε καλά μαζί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κοιτάξτε τα άτομα γύρω σας και αναρωτηθείτε πως μπορούν να επηρεάσουν εσάς και τις επιλογές σας. Η τάση σας είναι να ακολουθήσετε τον ρυθμό που οι άλλοι έχουν θέσει. Αναρωτηθείτε αν θέλετε να καταλήξετε όπως αυτοί με τους οποίους συνεργάζεστε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Μια απρόσμενη επίσκεψη από έναν φίλο που δεν έχετε δει εδώ και καιρό μπορεί να σας γεμίσει αναμνήσεις. Μπορεί να πρέπει να αντιμετωπίσετε κρυμμένα ψυχολογικά θέματα. Αν και μπορεί να μπείτε σε πειρασμό μην προσπαθήσετε να τα καταπιέσετε πάλι. Είναι σημαντικό να τα αντιμετωπίσετε. Σήμερα θα χαρείτε που θα χαρείτε τον φίλο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ανησυχία σας για τους άλλους είναι καλή αλλά φροντίστε να μην βγει εκτός ελέγχου. Η τάση σας είναι να ασχολείστε με τα προβλήματα των άλλων τόσο πολύ που χάνετε την επαφή με τις δικές σας ανάγκες.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα μπορεί να ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά. Ίσως κάποιο άτομο που δεν έχετε συναντήσειε ξανά ή ένας παλιός φίλος που ξαφνικά βλέπετε διαφορετικά. Μπορεί να μάθετε κάτι υπέροχο που δεν ξέρατε για τον/την σύντροφό σας. Να είστε άψογοι όλη την ημέρα. Είναι πιθανό να βγείτε απόψε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός να φροντίσετε τις λεπτομέρειες που αγνοείτε τελευταία. Είναι μεγάλη ευκαιρία για εσάς να δείτε τι έχετε κάνει.Αντιλαμβάνεστε πολύ καλύτερα τις λεπτομέρειες. Φύγετε από τα σύννεφα και πατήστε στην γη ξανά.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Συναρπαστικές νέες εξελίξεις για την καριέρα σας σας κάνουν θετικούς. Ίσως κάποια λύση που αναζητούσατε ξαφνικά εμφανιστεί. Εσείς είστε ενθουσιασμένοι και ανυπομονείτε για νέα σχέδια. Μπορείτε να κάνετε έναν νέο φίλο ίσως κάποιον που θα είναι δίπλα σας για καιρό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα κίνητρα και τα σχέδιά σας θα αμφισβητηθούν οπότε φροντίστε να έχετε έτοιμες τις απαντήσεις. Είναι σημαντικό να είστε καλά οργανωμένοι και μάλλον θα είστε. Η ενέργεια της ημέρας σας βοηθά να είστε προετοιμασμένοι και να μην κάνετε λάθη.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Κόκκινο: Πώς να φορέσεις καθημερινά το χρώμα της φωτιάς φέτος το 2017!

6 χτενίσματα που αρέσουν στους άντρες – Εσύ ποιο θα δοκιμάσεις!

Κάντε αυτά τα 5 πράγματα πριν κοιμηθείτε σήμερα, για να χάσετε βάρος αύριο!

loading...