Κριός

Γενικά zwdia: Μόλις κάνετε το πρώτο βήμα σήμερα η υπόλοιπη ημέρα θα είναι εύκολη. Πριν το καταλάβετε θα έχετε τελειώσει πολλά και με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Αυτό για το οποίο πρέπει να είστε προσεκτικοί είναι να μην παρασύρετε κάποιον όταν φθάσετε στην γραμμή του τερματισμού. Να είστε προσεκτικοί με τους γύρω σας και να τους συμπεριφέρεστε φιλικά και υποστηρικτικά. Να μην είστε ανταγωνιστικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα παρατηρήσετε μια εσωτερική ισορροπία σήμερα που θα σας προσφέρει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Αυτή η εσωτερική αρμονία θα έχει μεγάλη επίδραση στους γύρω σας. Όλες οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις με τους άλλους θα είναι πολύ ομαλές.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Μπορεί να αισθανθείτε πολύ πίεση από τους γύρω σας ώστε να συμμετάσχετε στους εορτασμούς τους. Ίσως σας παρασύρουν σε μια τρελή δραστηριότητα. Μην πιέζεστε να είστε μέρος της γιορτής αν δεν θέλετε να είστε. Το χειρότερο για εσάς είναι να προσποιείστε ότι ενδιαφέρεστε ενώ σας είναι παντελώς αδιάφορα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει τρομερή ένταση που αναπτύσσεται ανάμεσα στους εργοδότες και τους εργαζόμενους στην δουλειά σας. Όλο και περισσότερα περιστατικά επιθετικότητας συμβαίνουν γύρω σας. Είναι πολύ σημαντικό να παραμείνετε ουδέτεροι αυτή την δύσκολη περίοδο.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μπορεί να διασκεδάζετε τόσο πολύ σήμερα που ίσως ξεχάσετε να ελέγξετε την ευτυχία των γύρω σας. Πρέπει να αισθάνεστε γεμάτοι δύναμη εξαιτίας της ενέργειας της ημέρας αλλά πρέπει να αντιληφθείτε ότι οι άλλοι ίσως είναι δύσκολο να συμβαδίσουν με τον φανταστικό ρυθμό σας. Σταματήστε και κάντε ένα διάλειμμα ώστε να αφήσετε στους άλλους περιθώριο να σας προλάβουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συμμαχήστε με κάποιον σήμερα που ξέρει πολλά. Μαζί μπορείτε να κατακτήσετε τον κόσμο. Ίσως έχετε συναντήσει κάποιον μέσα από την δουλειά σας που έχει κάποια ιδέα για μια νέα επιχείρηση που θέλει να ξεκινήσει με εσάς σαν συνεργάτη. Προχωρήστε.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην είστε πολύ εντυπωσιασμένοι με την δραστηριότητα που υπάρχει γύρω σας αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να είστε στεναχωρημένοι. Δεν είναι τώρα καιρός να καθίσετε και να αφήσετε τους άλλους να ηγούνται. Αν δείτε κάτι με το οποίο δεν συμφωνείτε τότε μιλήστε. Κάντε ότι μπορείτε ώστε να αλλάξετε την ροή των πραγμάτων αφήνοντας την φωνή σας να ακουστεί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το γεγονός ότι είστε πιο ψηλά στην ιεραρχία από κάποιον που μόλις ξεκίνησε στην δουλειά σας δεν σημαίνει ότι πρέπει να απορρίπτετε τις ιδέες του/της. Μάλλον μπορείτε να μάθετε πολλά από το νέο άτομο που μόλις ήρθε.

Λέων

Γενικά zwdia: Πρέπει να παραμείνετε κοντά στην αλήθεια σήμερα. Αν προσπαθήσετε να πάτε αντίθετα στο ρεύμα θα είναι δύσκολο να επιτύχετε τους στόχους σας. Είναι καλύτερα να βάζετε στόχους μπροστά ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε και την απίστευτη δύναμη που υπάρχει γύρω σας. Δεν υπάρχει λόγος να ξεκινήσετε από την αρχή μια ημέρα σαν αυτή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χρησιμοποιήστε την επαγωγική λογική ώστε να βρείτε μια λύση σε ένα πρόβλημα που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό. Έχετε όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε.Τώρα απλά χρειάζεστε να τα βάλετε στην θέση τους ώστε να οδηγηθείτε στην λύση.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ανταγωνίζεστε κάποιον σήμερα καθώς πολεμάτε για την κυριαρχία μιας κατάστασης. Η μάχη έχει ξεκινήσει και ο πόλεμος δεν θα τελειώσει μέχρι να έχετε κερδίσει την θέση σας ως ηγέτες. Υπερασπιστείτε την περιοχή σας αν αισθάνεστε ότι κάποιος την καταπατεί. Αν δεν γνωστοποιήσετε ότι είστε το αφεντικό τότε κάποιος άλλος σίγουρα θα διεκδικήσει την θέση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να είστε οι μοναδικοί που πραγματικά καταλαβαίνετε κάθε πλευρά ενός θέματος. Η συμβολή σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη στους ανθρώπους στην δουλειά σας. Μην κρύβεστε στο παρασκήνιο ενώ αφήνετε τους άλλους να διαφωνούν χωρίς ουσία. Φέρτε τις ιδέες σας στο προσκήνιο.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μην διστάσετε να ασχοληθείτε με όποιο σχέδιο ή όποια κατάσταση σας ελκύει σήμερα. Η τύχη σας θα σας κάνει νικητές σε όποιο παιχνίδι διαλέξετε. Η ευτυχία είναι σχεδόν αναπόφευκτη. Μην φοβάστε να μοιραστείτε τον ενθουσιασμό σας με τους άλλους. Η αυτοπεποίθησή σας προσφέρει έμπνευση. Οι άλλοι είναι τυχεροί που είναι στην ομάδα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ξέρετε πως έχετε δίκιο για κάτι αλλά δεν μπορείτε να πείσετε τους άλλους για αυτό. Οι λέξεις σας δεν βγαίνουν με τον τρόπο που θα θέλατε. Φαίνεται ότι καταλήγετε να είστε σκληροί. επιθετικοί και πολύ επίμονοι.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μην είστε υπερβολικοί σήμερα. Θα έχετε την τάση να υπερβάλλετε για τα πάντα σε τέτοιο βαθμό που χάνετε εντελώς την επαφή με την πραγματικότητα. Μπορεί να ετοιμάζετε μια έντονη σκηνή ώστε να κερδίσετε την συμπόνια από τους άλλους. Να είστε ειλικρινείς για την κατάσταση πριν δημιουργήσετε περισσότερους εχθρούς από φίλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Πριν πείτε στους άλλους πως να προχωρήσουν φροντίστε να ξέρετε ποιον αντιμετωπίζετε. Το άτομο στο οποίο μιλάτε μπορεί να είναι πιο έμπειρο από εσάς και μάλλον θα προσβληθεί από την αλαζονική φύση σας. Να είστε προσεκτικοί.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Τα συναισθήματά σας είναι δυναμικά και ακραία σήμερα. Έχουν σκοπό να εκμεταλλευθούν κάθε πράξη σας είτε το αντιλαμβάνεστε είτε όχι. Να ξέρετε ότι είναι καλύτερο να το αντιλαμβάνεστε ώστε να μπορείτε να τα ελέγξετε εσείς και όχι αυτά εσάς. Αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να τα αγνοήσετε προσποιούμενοι ότι δεν υπάρχουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην απογοητευθείτε από τα συναισθήματά σας. Η διάθεσή σας μπορεί να μην είναι πολύ καλή αλλά η σκέψη σας είναι ξεκάθαρη. Μην αφήσετε τα συναισθήματά σας να σας αποσπούν από την σημαντική αναλυτική δουλειά που κάνετε. Να είστε συγκεντρωμένοι ώστε να μπορείτε να επιτύχετε πολλά.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Έχετε έμπνευση σήμερα και πρέπει να το κάνετε γνωστό. Αντί να εγκλωβίζεστε στην φαντασία σας πρέπει να επεκτείνετε την ενέργειά σας προς τους ανθρώπους που είναι γύρω σας. Η καρδιά σας είναι τρυφερή και ευαίσθητη. Είναι καιρός να κερδίσετε δημόσια αναγνώριση για την πίστη της. Σηκωθείτε και αποδεχθείτε τα συγχαρητήρια για τα υπέροχα πράγματα που κάνετε για τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αν έχετε βαρεθεί να είστε στην ίδια θέση με τον ίδιο μισθό από το να ρωτήσετε τους ανωτέρους σας καλύτερα να προχωρήσετε. Να είστε ειλικρινείς με τους στόχους και τις επιθυμίες σας. Δείξτε ότι είστε πρόθυμοι να κάνετε ότι χρειάζεται για να προχωρήσετε την καριέρα σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Από πολλές πλευρές η ενέργεια της ημέρας δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερη για εσάς. Είναι στο χέρι σας να κατευθύνετε αυτή την ενέργεια προς την δράση που θα απολαύσει η ψυχή σας. Υπάρχει πολύ δύναμη πίσω από τα συναισθήματά σας. Πρέπει να φροντίσετε να έχετε μαζί σας αυτά τα καλά συναισθήματα σε κάθε κατάσταση από τώρα και στο εξής.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα συναισθήματά σας είναι τα δυνατά σας σημεία και όχι οι αδυναμίες σας οπότε φροντίστε να μην τα αγνοείτε ειδικά σήμερα. Οι άλλοι μπορούν να σας βοηθήσουν να γεμίσετε τα κενά με κάποια πράγματα που δεν ξέρετε αλλά τίποτα δεν μπορεί να αντικαταστήσει την διαίσθησή σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σκεφθείτε να φτιάξετε φαγητό για μια μεγάλη ομάδα σήμερα. Ζητήστε από τους άλλους να βάλουν κάποια χρήματα και μάλλον θα εκπλαγείτε από το φανταστικό αποτέλεσμα που μπορείτε να δημιουργήσετε με λίγη προσπάθεια από την πλευρά σας. Στρώστε τραπέζι και βάλτε κεριά και μουσική. Ακόμα και αν τώρα δεν σας φαίνεται καλή ιδέα, πάρτε τον ηγετικό ρόλο σε όποια εκδήλωση έρχεται στον δρόμο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το να είστε με άλλους θα σας δώσει την δημιουργική συμβολή που χρειάζεστε ώστε να πάει καλά η ημέρα σας. Αν προσπαθείτε να τα κάνετε όλα μόνοι σας τα σχέδιά σας θα χαλάσουν. Είναι σημαντικό να ανταλλάσσετε ιδέες με τους άλλους. Μια δεύτερη ή τρίτη γνώμη είναι το κλειδί.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Οι ερωτικές προβλέψεις της νέας εβδομάδας: Τι σας ετοιμάζουν τα άστρα από 1η έως 7 Αυγούστου;

Μάθετε πρώτοι τις αστρολογικές προβλέψεις του φετινού Αυγούστου

Χωρίσατε; Μάθε αν υπάρχει πιθανότητα επανασύνδεσης ανάλογα με το ζώδιό του

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Επιτέλους! Όλη η αλήθεια για τον χωρισμό Γιώργου Λιάγκα-Φαίης Σκορδά

Ραγίζει καρδιές το νέο μήνυμα της Μίνας Αρναούτη από τη Μυτιλήνη: «Ήθελα μόνο κάποιον να καταλάβει πως…»

Γιάννης Λάτσιος: Δείτε πως περνάει με τον γιο του Άγγελο στην Τήνο

loading...