Κριός

Γενικά zwdia: Η ημέρα θα είναι καλύτερη για όσου εκτελούν παρά για αυτούς που παίρνουν εντολές. Μην κρύβεστε από την καθημερινή δουλειά σας, θα ανταμειφθεί ο κόπος σας. Τα υλικά αγαθά και η σκληρή δουλειά σας θα επωφεληθούν περισσότερο από την επιμονή και τις πολλές επαφές σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έρθετε αντιμέτωποι με τις επιθυμίες των άλλων και αυτό θα σας κάνει να είστε πιο συγκρατημένοι στις προσπάθειές σας. Σήμερα θα πρέπει να κοιτάξετε την επαγγελματική σας κατάσταση από μια τελείως διαφορετική οπτική ώστε να βρείτε θετική διέξοδο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ο έρωτας και η αξιοπιστία θα σας χαρίσουν υπέροχα αποτελέσματα. Η οικογενειακή ατμόσφαιρα σήμερα θα είναι είναι αρμονική και ευχάριστη και αυτό θα βοηθήσει την υπομονή σας, την λογική σας και την σκληρή δουλειά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα χρειαστείτε ηρεμία ώστε να συγκεντρωθείτε σε κάποιες λεπτομέρειες, μην αφήνετε τον εαυτό σας να αποσπάτε χωρίς καλό λόγο. Τώρα που οι καταστάσεις είναι πιο ευνοϊκές θα μπορέσετε να προχωρήσετε προς τα μπροστά χωρίς να ασκείτε υπερβολική πίεση.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Αν θέλετε να είστε επιτυχημένοι, με υλικά αγαθά και χωρίς ανησυχίες θα πρέπει να πρώτα να βρείτε τρόπο να βάλετε την οργάνωση μέσα στην ζωή σας. Πρέπει να αποφύγετε να επιδεικνύεστε και μην λέτε στους άλλους για τα οικονομικά σας σχέδια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να είναι η αρχή ενός μακροπρόθεσμου σχεδίου σήμερα. Το σενάριο να το υλοποιήσετε είναι κάτι πολύ θετικό αλλά και ρεαλιστικό. Αν κάνετε ένα βήμα πίσω από ότι κάνετε τώρα θα σας επιτρέψει να ξανασκεφτείτε τις τεχνικές λεπτομέρειες της δουλειάς σας.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Σήμερα είστε κοινωνικοί, γοητευτικοί και ήρεμοι. Δεν είναι η καλύτερη ημέρα για επαγγελματικές συναλλαγές ή αθλήματα. Οι γυναίκες του ζωδίου θα είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι άντρες θα δεχθούν πολλά βλέμματα θαυμασμού και πολύ τρυφερότητα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε να κάνετε ακόμα κάποια βήματα σχετικά με τα οικονομικά σας και ειδικά όσον αφορά κάποιες σχέσεις σας. Σήμερα ίσως αποφασίσετε να σκεφθείτε νέα μακροπρόθεσμα σχέδια για την μελλοντική σας καριέρα.

Λέων

Γενικά zwdia: Θα πρέπει να βάζετε πρώτα τον εαυτό σας σε ότι αφορά τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας. Όσο και να θαυμάζετε του άλλους ή να θέλετε να τους εντυπωσιάσετε θα πρέπει να προσπαθήσετε να τα καταφέρετε μόνο με την βοήθεια της γοητείας σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε την τάση να ξεφεύγετε από τους οικονομικούς περιορισμούς. Αυτό μπορεί να σας προκαλέσει προβλήματα. Τα πράγματα έχουν καθυστερήσει και αυτό είναι καλό. Σήμερα θα μπορέσετε να βάλετε κάποιες τελευταίες πινελιές σε σημαντικά σχέδια.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι καλή ημέρα για τα επαγγελματικά σας. Κάποια επαγγελματικά σχέδια θα είναι επιτυχημένα. Σήμερα μπορείτε άνετα να κάνετε σχέδια για ταξίδια ή να καταθέσετε επίσημα έγγραφα για κάποια άδεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε τα μέσα να δίνετε την ενέργειά σας σε δουλειές που προκύπτουν. Μην διστάζετε να ζητάτε βοήθεια από τους άλλους. Σήμερα είστε σε στάδιο προετοιμασίας. Οι προσπάθειές σας θα αποδώσουν τον επόμενο μήνα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Είναι καλή στιγμή να ξεκαθαρίσετε κάποιες οικονομικές συναλλαγές με άλλους. Μπορεί να πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποια γεγονότα και να ασχοληθείτε με κάποιες ευθύνες σας. Ίσως πρέπει να επισκεφθείτε έναν δικηγόρο ή έναν λογιστή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι πράξεις σας έχουν την τάση να είναι απότομες. Δώστε χρόνο στον εαυτό σας να σκεφθεί και να συζητήσεις πριν αποφασίσετε να δράσετε. Δεν φοβάστε τον ανταγωνισμό σήμερα και θα δείξετε τι αξίζετε. Δεν κλείνεστε στον εαυτό σας πια.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Μπορεί να στηρίζεστε στην γενναιοδωρία και την φροντίδα του/της συντρόφου σας. Μην περιμένετε όμως υπερβολική οικονομική υποστήριξη από την πλευρά του/της. Ο/Η σύντροφός σας μπορεί να επιλέξει να ξοδέψει πολλά χρήματα για κάποια πράγματα αλλά πολύ λιγότερα για κάτι που αφορά την κοινή σας ζωή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποια διακριτική υποστήριξη μπορείτε να σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε την κοινωνική και επαγγελματική σας θέση. Σκεφθείτε το. Με πολλά να συμβαίνουν γύρω σας δεν θα έχετε την δυνατότητα να υποχωρήσετε. Υπάρχουν κάποιες επείγουσες καταστάσεις με τις οποίες πρέπει να ασχοληθείτε σήμερα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Η υγεία σας θα επηρεαστεί από πολλούς διαφορετικούς παράγοντες σήμερα. Οι αλλαγές στον τρόπο σας και η ικανότητά σας να ακολουθείτε πιστά ένα πρόγραμμα ή τις οδηγίες του γιατρού σας θα σας δώσουν δύναμη, σταθερότητα και γενικά θετικό αποτέλεσμα στο σώμα σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είναι καιρός να πάρετε πρωτοβουλίες στην δουλειά αλλά και σχετικά με την προσωπική σας εξέλιξη. Θα αρχίσετε να προσδιορίζετε ξανά τους στόχους σας. Αυτό θα σας βοηθήσει να είστε πιο ακριβείς σε ότι αποφασίσετε να κάνετε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι υπέροχη ημέρα. Μην είστε υπερβολικοί κάνοντας όλες τις δουλειές μόνοι σας. Θα επιτύχετε τους στόχους σας με την ικανότητά σας να σχεδιάζετε, την υπευθυνότητά σας, την πρακτικότητα και την επιμονή σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα δεν θα λείπει η έμπνευση ώστε να προωθήσετε κάποιους τομείς της ζωής σας με ασυνήθιστους τρόπους. Ζητήστε συμβουλή από όσους έχουν μεγαλύτερη εμπειρία ώστε να βοηθηθείτε με νέους τρόπους και στρατηγικές.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Η απληστία και η υπερβολή μπορεί να σας δημιουργήσουν προβλήματα σήμερα. Αν δεν μπορείτε να ισορροπήσετε τις παράλογες απαιτήσεις σας με την κοινή λογική πολλά πράγματα σταθερά θα γίνουν αντίθετα και θα μετατραπούν σε υπερβολές. Ο κορεσμός σε προσωπικές και πνευματικές επαφές μπορεί να οδηγήσει σε απογοήτευση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε την δυνατότητα να γίνετε οικονομικά αυτόνομοι αλλά σας αποτέλεσμα θα έχετε να κάνετε περισσότερη δουλειά. Ότι έχει να κάνει με την επικοινωνία, την δουλειά και την εκπαίδευση θα σας βοηθήσει με την εξέλιξη των οικονομικών σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ενδιαφέρεστε πολύ για απολαύσεις, χαλαρότητα και ακριβές αγορές. Αν η φαντασία σας σας απομακρύνει από τον δρόμο σας τότε κρατηθείτε από την πραγματικότητα και αφήστε τον/την σύντροφό σας να σας βοηθήσει με ότι χρειάζεστε. Να θυμάστε ότι και τα κοντινά σας άτομα θέλουν να απολαύσουν την ζωή οπότε βοηθήστε τους να το πραγματοποιήσουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα πείτε την γνώμη σας και μην ντρέπεστε να είστε απόλυτοι και να ξεκαθαρίσετε τυχόν παρεξηγήσεις. Αισθάνεστε ότι σας λείπουν οι ιδέες και οι στόχοι και η ανάγκη για πρόοδο. Μην ενδώσετε στην απαισιοδοξία.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια και σχέσεις: Ποιος είναι ο καλύτερος συνδυασμός;

Πως αντιδρά ένας άντρας που είναι τσιμπημένος μαζί σου ανάλογα με το ζώδιο του

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ