Κριός

Γενικά zwdia: Θα έχετε την διάθεση να αφήσετε την φαντασία σας ελεύθερη.Σήμερα θα είναι καλή ημέρα να ακούσετε το ένστικτό σας. Θα μπορεί να επεξεργαστεί υποσυνείδητα μηνύματα. Δεν μπορούν όλοι να τα καταλάβουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην αφήνετε την καλή διάθεση και την αυτοπεποίθηση να χαλά από την ανώριμη συμπεριφορά κάποιου. Υπάρχει περίπτωση οι άλλοι να μην μπορούν να παρακολουθήσουν τον τρόπο σκέψης σας. Μην επιτρέπετε σε κάτι τέτοιο να συμβεί. Διατηρήστε την οπτική σας.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως σας είναι δύσκολο να κάνετε τους άλλους να καταλάβουν την γνώμη σας. Ίσως κάποιες ιδέες σας φαίνονται πολύ εγωκεντρικές. Οι άλλοι ίσως θεωρούν ότι είστε αναίσθητοι. Κάντε ότι μπορείτε να καταλάβετε τι σας λένε οι άλλοι. Μην εκπλαγείτε αν δεν δεχθείτε την αγάπη που αξίζετε. Σήμερα είναι μια καλή ημέρα για να μάθετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia:Η ημέρα ξεκινά λίγο δύσκολα αλλά δεν υπάρχει λόγος να παραμείνετε στο παρασκήνιο. Το καλύτερο είναι να μιλήσετε για τα συναισθήματα και τις ανησυχίες σας στους άλλους. Η επικοινωνία είναι το κλειδί ώστε να χαλαρώσει μια κατάσταση.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Οι συναισθηματικές εναλλαγές που εμφανίζονται σήμερα ίσως βάλουν εμπόδια στην φαντασία σας. Να θυμάστε ότι είναι στο χέρι σας να περιορίσετε αυτά τα όνειρα. Μην επιτρέπετε στους άλλους να σας επηρεάζουν. Περάστε χρόνο μόνοι σας αν έτσι αισθάνεστε καλύτερα. Μην παραιτείστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η αλλαγή είναι πιθανή μαι ημέρα σαν την σημερινή. Η ενέργεια είναι καλή για να κάνετε μια νέα αρχή. Αντιμετωπίζοντας παλιά προβλήματα με παλιούς τρόπους δεν λειτουργεί. Θα βρείτε την επιτυχία όταν βρείτε νέα λύση.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι γύρω σας θα είναι πολύ ευερέθιστοι οπότε να είστε προσεκτικοί στις επαφές σας μαζί τους. Θα δείτε ότι μπορούν να καταλάβουν την κοροϊδία. Να είστε ειλικρινείς με την γνώμη σας άσχετα με το πως θα την εκλάβουν. Αυτή είναι η καλύτερη προσέγγισή σας σε μια κατάσταση, ειδικά αν η αλήθεια έρθει στο φως έτσι και αλλιώς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι οι σύμμαχοί σας στρέφονται εναντίον σας τώρα. Οι φιλικές σχέσης στην δουλειά σας σταματούν. Η διάθεσή σας δεν θα είναι καλή. Θα γίνουν τα πράγματα χειρότερα. Προσπαθήστε να παραμείνετε αισιόδοξοι.

Λέων

Γενικά zwdia: Ενώ οι άλλοι θα είναι μπερδεμένοι και αγχωμένοι εσείς θα έχετε όλες τις απαντήσεις. Είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση που μάλλον θα προκύψει. Θα έχετε την ικανότητα να δείτε πέρα από τα όρια. Τίποτα δεν θα σας σταματά και θα καταλαβαίνετε τα κίνητρα των άλλων.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε καλή θέση όπως και χθες αλλά ξαφνικά ίσως όλα έχουν αλλάξει λίγο. Οι άλλοι μάχονται για αυτό που νομίζατε ότι είναι δικό σας. Θα πρέπει να προσπαθήσετε περισσότερο τώρα.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Να είστε παθιασμένοι με ότι αγαπάτε. Αντί να προσπαθείτε να επιλέξετε καθημερινά κάτι διαλέξτε κάτι που σας αρέσει και προχωρήστε με αυτό. Θα σας ικανοποιήσει πολύ. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας πείσει για κάτι που δεν σας αρέσει. Εσείς οδηγείτε τον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολύ ενέργεια σήμερα και θα είστε σε καλή θέση να κάνετε την απαραίτητα πρόοδο στην δουλειά σας. Μην υποτιμάτε την δύναμη της πειθούς. Θα έχετε περισσότερη δύναμη από ότι νομίζετε. Χρησιμοποιήστε την σωστά.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι κάτι έχει χαλάσει και υπάρχει μια επανάληψη στο ίδιο πράγμα συνεχώς. Δεν συνηθίζετε να κάνετε έτσι οπότε μην ανησυχείτε αν υπάρχουν διαμαρτυρίες και εντάσεις. Ίσως αυτό είναι απαραίτητο για να προχωρήσετε στο επόμενο επίπεδο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως σας είναι δύσκολο να δουλέψετε εποικοδομητικά με τους άλλους μιας και οι γύρω σας έχουν πολύ ανώριμη προσέγγιση απέναντι στην δουλειά τους. Αφήστε το πίσω σας αυτό και προχωρήστε προς την δημιουργικότητα.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Ίσως υπάρχουν κάποιες δυνάμεις που εμποδίζουν τα όνειρά σας. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε κάποιον που προσπαθεί να χαλάσει τα ιδανικά σας. Ίσως αισθάνεστε δεν πάνε καλά τα πράγματα. Κάντε ότι μπορείτε να αποφύγετε την επιθετικότητα στην δουλειά. Μην απογοητεύεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τελικά δέχεστε την υποστήριξη που θέλετε για να προχωρήσετε μπροστά με ένα σημαντικό σχέδιο. Είναι καιρός να κάνετε μια νέα αρχή. Τα πράγματα τώρα μπορούν να εξελιχθούν πολύ καλά. Προχωρήστε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είστε σε μοναδική θέση να καταλάβετε όλες τις πλευρές κάποιου θέματος. Θα έχετε μεγάλο πλεονέκτημα πάνω σε όσους αδιαφορούν. Ενστικτωδώς ξέρετε τι είναι καλό και πρέπει να βρείτε έναν τρόπο να κάνετε τους άλλους να καταλάβουν την οπτική σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε καλή θέση με τους γύρω σας σήμερα και αυτό είναι σημαντικό για την επιτυχία σας. Καλύτερα να έχετε κόσμο δίπλα σας παρά απέναντί σας. Θα προσπεράσετε πιο εύκολα τις δυσκολίες.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ίσως αισθάνεστε αγχωμένοι. Ίσως έχετε κάποια σημαντική συνάντηση που πλησιάζει και το μυαλό σας είναι γεμάτο με σκέψεις για το πως θα κάνετε καλή εντύπωση. Να θυμάστε πως όσο περισσότερο προσπαθείτε τόσο λιγότερο θα τα καταφέρετε. Το πιο σημαντικό είναι να έχετε αυτοπεποίθηση. Χαλαρώστε. Μην ασχολείστε τόσο πολύ.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η καριέρα σας προχωρά καλά. Μια μεγάλη αλλαγή ενέργεια σας θα γίνει σήμερα και τώρα είστε στην αρχή μιας νέας περιόδου. Αφήστε πίσω σας τα εμπόδια. Είναι προσωρινά. Τώρα είναι ευκαιρία σας να προχωρήσετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε να καταφέρετε τίποτα. Ίσως αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε προσαρμογές που δεν σας αρέσουν. Αυτό το άσχημο συναίσθημα ίσως σας κάνει ανήσυχους, νευρικούς και θυμωμένους. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να κάνετε συνέχεια θυσίες.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι άλλοι θα είναι σκληροί μαζί σας σήμερα. Μην παίρνετε τα λόγια τους σοβαρά. Βασικά μιλούν χωρίς να σκέπτονται. Ίσως προκύψουν διαφωνίες χωρίς λόγο. Κάντε ότι μπορείτε να το αποφύγετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Ίσως πρέπει να προσθέσετε φαντασία στην καθημερινότητά σας σήμερα. Ίσως ενδιαφέρεστε για κάποιο άτομο και θέλετε να τον/την γοητεύσετε. Βγείτε έξω και προσπαθήστε. Να είστε χαλαροί και χαρούμενοι.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Έχετε το πράσινο φως που περιμένατε. Ξέρετε πως ότι κάνετε είναι σωστό. Πιστέψτε στον εαυτό σας και κινηθείτε μπροστά με αυτοπεποίθηση. Είστε σε νέο δρόμο τώρα και αυτός θα σας οδηγήσει στην επιτυχία.

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

Η όψη Σελήνης- Πλούτωνα βάζει σε τάξη τη σημερινή ημέρα- Πώς θα επηρεαστούν τα 12 ζώδια

Ετοιμάζεις ταξίδι σε ρομαντικό προορισμό; Ρώτα πρώτα το ζώδιό του!

Τετράγωνο Ερμή-Κρόνου και Αντίθεση με Ποσειδώνα: Πώς θα κυλήσει το Σαββατοκύριακο;

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Λιώσαμε! Παπαθωμά-Πετράκος: Μας έδειξαν για πρώτη φορά την κορούλα τους – Σε ποιον μοιάζει;

Έκπληξη! Ζευγάρι της ελληνικής showbiz παντρεύεται τον Σεπτέμβρη!

Πάθαμε σοκ! Αυτό το κορμί ανήκει σε γνωστή παρουσιάστρια; Αρετουσάριστες φωτογραφίες!

loading...