Κριός

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια από εκείνες τις ημέρες όπου ότι χρειάζεστε πρέπει να το διεκδικήσετε. Μην χάνετε χρόνο περιμένοντας. Ακολουθήστε την περιπέτεια και κάντε το πρώτο βήμα. Μόνο εσείς έχετε την ικανότητα να βρείτε από την μονοτονία. Κάντε το. Έχετε πολύ πάθος μέσα σας. Ο Έρωτας σας σημαδεύει με τα βέλη του.
Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ένας υπέροχος 7ετής κύκλος έχει κύκλος ξεκινήσει όπου η ευαισθησία και η διαίσθηση είναι έντονες. Σκεφθείτε να ασχοληθείτε με έναν τομέα που σας αρέσει και θα μπορέσετε να προχωρήσετε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Τα πράγματα θα πάνε πολύ καλά για εσάς σήμερα εδικά σε ότι έχει να κάνει με τον έρωτα και την ομορφιά. Κάντε ένα πάρτι, καλέστε μερικούς φίλους για φαγητό. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και ρομαντικοί. Η δημιουργικότητά σας είναι έντονη και θα δείτε ότι οι σχέσεις σας γενικά θα πάνε πολύ καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε μια υπέροχη νέα ιδέα που έχει την δύναμη να γίνει επιτυχημένα. Το πρόβλημα είναι ότι οι γύρω σας δεν μπορούν να σας υποστηρίξουν. Η υποστήριξη που χρειάζεστε είναι μέσα σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ίσως πρέπει να κάνετε μερικές προσαρμογές σήμερα για να συνεννοηθείτε αρμονικά με τους άλλους γύρω σας. Να έχετε μια πιο επιθετική στάση απέναντι στον έρωτα αν θέλετε να στρέψετε εκεί την προσοχή σας. Μπορείτε να προχωρήσετε. Αν κάθετε πίσω και περιμένετε μάλλον δεν θα πάτε πουθενά. Πάρτε πρωτοβουλίες. Βγείτε έξω. Να έχετε αυτοπεποίθηση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολύ ένταση και ενέργεια σήμερα. Είστε γεμάτοι άγχος και μπορεί να αισθάνεστε ότι ο κόσμος σας ταλαιπωρεί. Θα πρέπει να κάνετε ένα διάλειμμα για να βρείτε την ηρεμία σας.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η ερωτική σας ζωή είναι γεμάτη σχήματα και χρώματα σήμερα. Μια νέα οπτική αποκαλύπτεται και θα μάθετε κάτι για τον εαυτό σας αλλά και τους γύρω σας. Να είστε ανοιχτοί στις συνεργασίες και στις διαφόρων ειδών δεσμεύσεις με άλλα άτομα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συνδυάστε την δημιουργικότητά σας με την γοητεία σας και το επικοινωνιακό ταλέντο σας ώστε να δημιουργήσετε έναν τελικό συνδυασμό που θα σας κάνει κυρίαρχους. Θα επιτύχετε ότι θέλετε.

Λέων

Γενικά zwdia:Ενισχύστε την επιθετική φύση σας απέναντι στην ερωτική σας ζωή. Ίσως αυτό που χρειάζεστε είναι λίγη σπίθα,. Ίσως περνάτε μια φάση αλλαγών τώρα. Σκεφθείτε όλες τις επιλογές και μην απομακρύνεστε από νέες επαφές. Ο/η σύντροφός σας ίσως έχει την απάντηση που αναζητάτε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως αισθάνεστε έντονη αλλαγή τελευταία όπου θα αισθάνεστε και πιο άνετα και με εαυτό σας. Είναι μια αρχή ενός υπέροχου κύκλου 7 ετών όπου θα είστε στην κορυφή. Η επιτυχία είναι στα χέρια σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι πολύ έντονη ημέρα για εσάς. Ίσως φθάσετε στα άκρα σε κάποιους τομείς της ζωής σας, ειδικά σε ότι έχει να κάνει με την ερωτική σας ζωή. Ίσως πηγαίνετε από την μια πλευρά στην άλλη. Προσπαθήστε να βρείτε ισορροπία για να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάτι στο οποίο είχατε επενδύσει πολύ χρόνο και πόρους συναντά ξαφνικά μεγάλη αντίσταση. Δεν υπάρχει λόγος να εγκαταλείψετε τώρα. Προσαρμόστε την πορεία σας αλλά μην παραιτείστε ακόμα.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Μπορεί να μην καταλαβαίνετε τι ακριβώς συμβαίνει σήμερα. Συμβαίνουν πολλά γύρω σας και ίσως αναρωτιέστε για τα κίνητρα των άλλων και τις πράξεις τους. Ίσως να μην μπορείτε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και μην χάνετε χρόνο προσπαθώντας να τα καταλάβετε όλα. Ίσως χρειάζεστε βοήθεια από τους άλλους για να βελτιώσετε την κατάσταση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια μεγάλη αλλαγή έχει συμβεί και θα σας επηρεάσει πολύ τα επόμενα 7 χρόνια. Αυτό το διάστημα θα πρέπει να αναζητήσετε την επιτυχία που θέλετε στην καριέρα σας. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάντε αλλαγές σήμερα. Χρησιμοποιήστε την ενέργεια αυτή για να αφήσετε πίσω σας παλιές σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν και να προχωρήσετε. Προσπαθήστε να δημιουργήσετε νέες συνήθειες ώστε να κάνετε μια νέα αρχή και να μην επαναλαμβάνεστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε μια καλή ιδέα του τι συμβαίνει σήμερα αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι δεν είστε έτοιμοι για τα πάντα. Υπάρχουν πράγματα που δεν ξέρετε. Καλύτερα να το παραδεχθείτε παρά να προσποιείστε ότι τα ξέρετε όλα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε πολύ ενέργεια σήμερα αλλά μπορεί να μην είστε σίγουροι για το πως θέλετε να την χρησιμοποιήσετε. Ασκηθείτε. Δώστε στο σώμα σας ότι χρειάζεται. Θα αισθάνεστε καλύτερα μετά και μάλλον θα συνεχίσετε αυτό τον υγιή δρόμο και θα φθάσετε το σώμα σας στα όριά του.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός να ασχοληθείτε με ότι θέλετε με πάθος. Κάντε ότι σας αρέσει και τα χρήματα θα ακολουθήσουν. Δεν υπάρχει λόγος να μένετε σε μια δουλειά που δεν σας αρέσει. Η ενέργεια του σύμπαντος λειτουργεί υπέρ σας. Ακολουθήστε τα όνειρά σας.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Αφήστε τον εαυτό σας να λάμψει σήμερα. Υπάρχει πολύ πάθος στην καρδιά σας που πρέπει να εκφραστεί. Αφήστε τον ρομαντισμό σας να κυριαρχήσει. Να είστε διεκδικητικοί με τα άτομα που αγαπάτε. Προχωρήστε. Δείξτε την καλή και παθιασμένη φύση σας. Δώστε στους άλλους προσωπικό χώρο και ελευθερία.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σας είναι δύσκολο να πάρετε μια απόφαση σήμερα μιας και οι συνθήκες αλλάζουν συνεχώς. Οι πληροφορίες αλλάζουν κάθε λεπτό. Να είστε υπομονετικοί αντί να κάνετε την επόμενη μεγάλη κίνηση.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Οι άλλοι ίσως είναι λίγο επιθετικοί σε θέματα που αφορούν την ερωτική σας ζωή. Το ένστικτό σας ίσως σας λέει να περιοριστείτε και να συγκρατηθείτε ενώ ταυτόχρονα ο άνεμος σας ωθεί να προχωρήσετε. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι η καρδιά σας ίσως θέλει λίγη ελευθερία. Η ευαίσθητη φύση σας ίσως σας κάνει να ασχολείστε πολύ με τα θέματα που υπάρχουν τώρα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η κατάσταση στην δουλειά σας σήμερα μπορεί να χρησιμοποιηθεί υπέρ σας. Αυτό που απαιτεί η κατάσταση τώρα είναι κάποιος με έντονη και απόλυτη οπτική, δηλαδή εσάς. Είστε σε εξαιρετική θέση ώστε να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση που υπάρχει.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Σκεφθείτε να κάνετε ένα ταξίδι με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Ένα μεγάλο διάλειμμα από την πραγματικότητα ίσως είναι αυτό που χρειάζεστε για να επαναφέρετε τον ερωτισμό στην ζωή σας. Αν είστε ελεύθεροι ίσως θέλετε να πάτε ένα ταξίδι στο εξωτερικό και μπορεί εκεί να γνωρίσετε το άτομο που θέλετε. Διευρύνετε τους ορίζοντές σας και αναζητήστε νέους τρόπους σκέψης.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε αυτοπεποίθηση και δύναμη στην δουλειά σας αλλά ίσως να μην σας δίνουν όλοι την απαραίτητη προσοχή. Μπορεί να λειτουργούν ενάντια στους σκοπούς σας και να σας δυσκολεύουν στην δουλειά σας. Επιμείνετε σε ότι ξέρετε αντί να ανησυχείτε για τους άλλους.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πύρινο Τρίγωνο Ερμή- Ουρανού: Ξαφνικές και ευχάριστες ειδήσεις για όλα τα ζώδια!

Είναι δεσμευμένος; Μάθε πώς θα τον κάνεις δικό σου ανάλογα με το ζώδιό του

Έρωτας στη δίνη της οικονομικής κρίσης- Πώς σας επηρεάζουν οι πλανήτες

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Αποκλειστικό! Λιάγκας – Σκορδά: Οι χωριστές διακοπές….συνεχίζονται!

Έκπληξη! Η Βίκυ Σταυροπούλου με μαγιό – και χωρίς ρετούς – στην παραλία

Κι όμως! Αυτό το κορμί ανήκει σε πασίγνωστο τηλεοπτικό πρόσωπο – Δεν φαντάζεστε ποια είναι…

loading...