Κριός

Γενικά zwdia: Ο έρωτας έρχεται στον δρόμο σας σήμερα αλλά είναι σημαντικό να είστε πρακτικοί. Μην θεωρείτε δεδομένες τις σχέσεις σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως όλα είναι τέλεια. Η πειθαρχία απαιτείται συνήθως για να διατηρηθεί μια καλή σχέση. Θα μπορείτε σήμερα να εκμεταλλευθείτε την ενέργεια της ημέρας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χάνετε την υπομονή σας γρήγορα σήμερα. Θα αισθάνεστε ένταση που σας ωθεί να προχωρήσετε. Να είστε προσεκτικοί. Η ενέργεια των άστρων ίσως σας κάνει να λειτουργείτε παράλογα. Θα πρέπει να χαλαρώσετε και να κάνετε υπομονή.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Θα πρέπει να σκεφθείτε λίγο τον έρωτα σήμερα. Συνειδητοποιήστε ότι οι σχέσεις σας με τους άλλους πρέπει να είναι ουσιώδεις. Ακούστε τον/την σύντροφό σας και προσπαθήστε να βελτιώσετε την σχέση σας. Κάντε τα όλα πιο ομαλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην μπαίνετε σε μια κατάσταση που σας είναι άγνωστη. Η τάση σας είναι να προχωρήσετε με κάτι που θέλει την προσοχή σας. Να είστε προσεκτικοί. Αν κάτι δεν σας ταιριάζει ασχοληθείτε με κάτι άλλο και αφήστε κάποιον άλλον να το κάνει.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Καθίστε και παρατηρήστε την συμπεριφορά των άλλων. Δείτε προσεκτικά τους γύρω σας. Θα δείτε ότι μπορείτε να μάθετε πολλά από τις πράξεις και τα λάθη τους. Προσπαθήστε να ανακαλύψετε τι είναι αυτό που σας ελκύει σε συγκεκριμένα άτομα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Την στιγμή όπου ελπίζατε να απολαύσετε την επιτυχία από την δουλειά σας ίσως συνειδητοποιήσετε ότι έχετε ξεχάσει κάτι σημαντικό. Το μεγάλο σχέδιο. Δεν έχουν χαθεί όλα αλλά πρέπει να συγκεντρωθείτε.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η ερωτική σας ζωή είναι λίγο εύθραυστη και ο/η σύντροφός σας είναι πιο ευαίσθητος/η από ότι συνήθως. Μια πιο προσεκτική προσέγγιση θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε καλύτερα σχέση. Σήμερα θα δείτε ότι πρέπει να βάλετε όρια για να διατηρήσετε τα πράγματα ομαλά ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Προς το τέλος της ημέρας θα αισθάνεστε ότι έχετε την προσοχή και την αναγνώριση που σας αξίζει. Η δουλειά σας αποδίδει και οι άλλοι αντιλαμβάνονται πόσο πολύτιμοι είστε. Κάνετε εξαιρετική δουλειά και φαίνεται.

Λέων

Γενικά zwdia: Ο έρωτας προχωρά καλά για εσάς. Είναι καιρός να προχωρήσετε μπροστά. Φροντίστε να είστε ρεαλιστές με τις πράξεις σας. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι χρειάζεστε λίγη πειθαρχία. Διατηρήστε μια υγιή δομή.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι μακροπρόθεσμοι στόχοι σας δεν πρέπει να αγνοούνται. Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην χαθείτε τόσο στην καθημερινότητά σας όπου ξεχάσετε τα σχέδιά σας. Η ενέργεια του σύμπαντος σας βοηθά να κάνετε ένα βήμα πίσω και να δείτε καθαρά την κατάσταση.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Χαλαρώστε και ακολουθήστε μια πιο συντηρητική, ευαίσθητη και υπολογισμένη προσέγγιση σήμερα, ειδικά σε θέματα που αφορούν τον έρωτα. Θα δείτε ότι υπάρχει έντονη σεξουαλική ενέργεια δίπλα σας. Ακολουθείστε αυτό που θέλετε και να είστε πειθαρχημένοι και προσεκτικοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μια κατάσταση έχει κλιμακωθεί πολύ και υπάρχει ένταση. Μην αρνείστε την συμμετοχή σας στην κατάσταση αυτή. Θα πρέπει να δημιουργήσετε μια καλή κατάσταση για εσάς αλλά και τους συνεργάτες σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ίσως είστε σε σημείο καμπής τώρα αναφορικά με τον έρωτα. Η δημιουργικότητά σας ενισχύεται και ίσως αισθάνεστε μια ανάγκη να δημιουργήσετε κάτι νέο. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι απαιτείται πειθαρχία για να προχωρήσετε. Μην επιτρέψετε στον φόβο να σας περιορίσει. Προχωρήστε τα όνειρά σας και όλα θα πάνε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορείτε να δείτε ευκαιρίες όπου οι άλλοι βλέπουν τραγωδία. Είναι μεγάλο δώρο αυτό. Μην το χάσετε. Θα έχετε την ικανότητα να κάνετε επιτυχία μια άσχημη κατάσταση.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Κάποια πράγματα που προσπαθούσατε να αποφύγετε έρχονται στην επιφάνεια σήμερα και ίσως σας δημιουργήσουν προβλήματα. Αυτή η κατάσταση έρχεται για να σας διδάξει ένα μάθημα. Θα πρέπει να φροντίσετε τα πράγματα τώρα. Πρέπει να ασχοληθείτε με τις δουλειές σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην ασχολείστε με την ένταση που υπάρχει σήμερα. Αν εμπλακείτε σε αυτές τις αγχώδεις καταστάσεις θα επιτύχετε τελικά να εκνευριστείτε. Θα πρέπει να είστε αισιόδοξοι και να αναζητήσετε δημιουργικούς τρόπους για να εκμεταλλευθείτε το μέλλον.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Ο έρωτας έκανε την εμφάνισή του σήμερα. Ακολουθήστε ότι επιθυμείτε. Θα είστε πιο ρομαντικοί από ότι συνήθως. Σήμερα θα θέλετε να πάτε για φαγητό έξω. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί αλλά μην επιτρέψετε σε κάτι τέτοιο να σας περιορίσει

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε σε σημαντικό σημείο στην δουλειά σας. Είναι καλή στιγμή να αλλάξετε κατεύθυνση ή να ξεκινήσετε νέα δουλειά. Μην μένετε κολλημένοι στα ίδια. Είναι καλή στιγμή να προχωρήσετε τις αλλαγές.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Ίσως είστε λίγο πιο δημιουργικοί τώρα αλλά μην το βλέπετε αυτό σαν σημάδι να σταματήσετε τους καλλιτεχνικούς σας στόχους.. Αυτό που χρειάζεται είναι πειθαρχία και αυτό που χρειάζεται είναι να δείξετε τι ακριβώς θέλετε. Μην αφήσετε την ενέργεια των άλλων να σας εμποδίσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ενέργεια των πλανητών σήμερα θα σας κάνει πιο επιθετικούς. Θα είστε επίμονοι στο να μην αλλάξει το πρόγραμμά σας. Θα πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι στην ισορροπία και στην αρμονική συνεργασία με τους γύρω σας.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα είναι μια σημαντική ενέργεια όπου μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την δημιουργικότητά σας. Θα δείτε ότι το περιβάλλον σας θα σας κάνει πιο πειθαρχημένους και πρόθυμους. Θα πρέπει να πάρετε τον χρόνο σας πριν προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Βρείτε έναν τρόπο να ενσωματώσετε την καλλιτεχνική σας φύση στην δουλειά σας και θα είστε επιτυχημένοι. Θα χρησιμοποιήσετε την δημιουργικότητά σας για να αλλάξετε μια κατάσταση. Είστε σε καλή θέση για να προχωρήσετε προς την επιτυχία.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Να είστε λίγο επιλεκτικοί αναφορικά με την ενέργειά σας σήμερα. Μην χάνετε χρόνο με καταστάσεις που δεν είναι καλές και δεν σας κάνουν να προχωράτε προς τους στόχους σας. Ίσως σας είναι δύσκολο να έχετε κίνητρο τώρα. Είναι καλή ημέρα να χαλαρώσετε. Η ενέργειά σας ίσως σας ταλαιπωρεί λίγο. Να είστε προσεκτικοί σήμερα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι επικοινωνιακές σας ικανότητες και η ικανότητά σας να είστε καλοί με τους γύρω σας θα σας κάνει πολύ καλό σήμερα. Το να γεφυρώσετε τις διαφορές γύρω σας ίσως είναι αυτό που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ο Άρης περνά στον Τοξότη και γεμίζει όλα τα ζώδια ενέργεια και αισιοδοξία!

Μήπως σκέφτεται ακόμα την πρώην του; Μάθε αν «ψάχνεται» ανάλογα με το ζώδιό του!

Ζώδια: Αυτές είναι οι σημαντικές ημερομηνίες του φετινού Αυγούστου

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Νανά Καραγιάννη: Η πρώτη φωτογραφία μετά την περιπέτεια της υγείας της

Μακρυπούλια – Χατζηγιάννης: Για πρώτη φορά απαντούν για τον χωρισμό τους!

Χαρά Βοσκοπούλου: Έγινε ξανθιά και κάνει καριέρα στην Αγγλία – Δείτε την μεταμόρφωσή της!

loading...