Κριός

Γενικά zwdia: Κάποιες κοινωνικές εκδηλώσεις μπορεί να πάρουν πολύ από τον χρόνο σας σήμερα και μπορεί να χαρείτε να έρθετε σε επαφή με φίλους που δεν έχετε δει για καιρό. Οι συζητήσεις θα είναι συναρπαστικές. Μπορεί να ανακαλύψετε κάποιο νέο ενδιαφέρον. Μια συνάντηση με τον/την σύντροφό σας μπορεί να αποδειχθεί περισσότερο παθιασμένη από ότι συνήθως. Αυτή είναι μια απολαυστική ημέρα όσο διατηρείτε την ενέργειά σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε μια μεγάλη ανάγκη να βάλετε τάξη στην επαγγελματική σας ζωή. Αναζητήστε σήμερα τις σταθερές βάσεις. Οι έντονες διαμάχες δεν είναι για εσάς. Βρείτε μια κοινή λύση και μην εκνευρίζεστε.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Η δουλειά και τα επαγγελματικά θέματα μπορεί να σας φέρουν την καλή τύχη και την επιτυχία που ελπίζατε. Μπορεί να είναι αναγνώριση των προσπαθειών και της αφοσίωσης αλλά και η σκληρή δουλειά. Να περιμένετε μια αύξηση, και αυξημένο σεβασμό ανάμεσα στους φίλους και τους συναδέλφους. Μην γιορτάσετε πολύ και φθάσετε σε υπερβολές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αισθάνεστε πως ότι κάνετε είναι προς όφελος των άλλων. Μην παραιτείστε καθώς είναι προς όφελός σας επίσης. Τα σχέδιά σας μάλλον θα καθυστερήσουν αλλά αυτό τελικά είναι καλό αφού θα μπορέσετε να ξαναδείτε κάποιες λεπτομέρειες.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ένα άτομο από μακριά μπορεί να είναι στο μυαλό σας σήμερα και ίσως και το μέρος όπου μένει. Μπορεί να έχετε βαρεθεί με την ρουτίνα σας και να ανυπομονείτε να βρεθείτε σε μια περιπέτειας. Είναι καλή περίοδος να σχεδιάσετε διακοπές και ειδικά αν συνοδεύεστε από έναν στενό φίλο ή τον/την σύντροφό σας. Το καλλιτεχνικό ένστικτό σας μπορεί να δεχθεί έμπνευση από άλλους πολιτισμούς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα είστε πιο ικανοί από ότι συνήθως ώστε να εκμεταλλευθείτε πλήρως τις πηγές που σας προσφέρονται και να αναπτύξετε τις δικές σας. Η τύχη είναι στο πλευρό σας σήμερα και δεν υπάρχει κανενός είδους απειλή από τους εκνευρισμούς που υπάρχουν γύρω σας ή από τα άτομα που φοβάστε.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Ένας αριθμός από ενδιαφέροντες επισκέπτες μπορεί να εμφανιστεί σήμερα. Ίσως έχετε ένα πάρτι ή είστε οικοδεσπότες μιας δραστηριότητας. Μπορεί να έρθετε σε επαφή με ενδιαφέροντα άτομα από τον τομέα των επιστημών ή άτομα που διαχειρίζονται χρήματα όπως είναι τραπεζίτες ή σύμβουλοι επενδύσεων. Ακούστε τι έχουν να πουν. Μπορείτε να μάθετε πολλά και να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι αλλαγές στην διάθεση των γύρω σας θα σας δυσκολέψουν να συγκεντρωθείτε. Μην ξεκινήσετε τίποτα περίπλοκο σήμερα. Έχετε όμως μια πιο ξεκάθαρη και πιο ακριβή οπτική πάνω στις δραστηριότητές σας τις οποίες διαχειρίζεστε χωρίς καμία ανησυχία.

Λέων

Γενικά zwdia: Κάποιες νέες εκδόσεις μπορεί να σας προσφέρουν συναρπαστική γνώση. Θα θέλετε να το συζητήσετε με κάποιους φίλους. Οι συζητήσεις για όλα τα θέματα θα είναι γεμάτες πληροφορίες και ωφέλιμες για το μυαλό και την αντίληψή σας. Οι τρυφερές στιγμές με τους φίλους, τους συγγενείς και τον/την σύντροφό σας θα γεμίσουν την καρδιά σας σήματα. Ένα απόγευμα με προσωπικές στιγμές με τον/την σύντροφό σας μπορεί να είναι πολύ ικανοποιητικό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι καταστάσεις θα είναι πιο ευνοϊκές και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε τον εαυτό σας μπροστά. Θα αντιμετωπίσετε ότι πρέπει να κάνετε κοιτώντας μπροστά με αισιοδοξία προς την σταθερότητα και την υλική εξασφάλιση.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Κάποιες πολύτιμες πληροφορίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας μπορεί να βρεθούν μπροστά σας σήμερα ίσως από έναν συνάδελφο ή έναν κοντινό φίλο. Η προσέγγισή σας απέναντι στους άλλους μπορεί να είναι πιο εξωστρεφής από ότι συνήθως. Τα κατοικίδια ίσως είναι πηγή χαράς. Απολαύστε το όσο μπορείτε. Το βράδυ ασχοληθείτε με κάτι καλλιτεχνικό.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχει περίπτωση για νέες εξελίξεις σήμερα. Είναι καιρός να τις αναζητήσετε και να εμπιστευθείτε τις επαφές σας. Το μυαλό σας είναι γεμάτο ιδέες και θα πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι και να υποχωρήσετε. Αυτό θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα τρόπο δράσης.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Ο έρωτας και η τέχνη είναι τα κλειδιά για σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε πνευματικά εμπνευσμένοι από την ποίηση, την λογοτεχνία ή την ζωγραφική. Μπορεί να θέλετε να μοιραστείτε αυτά τα συναισθήματα με κάποιο ιδιαίτερο πρόσωπο. Τα παιδιά επίσης θα σας προσφέρουν χαρά. Η αθωότητά τους μπορεί να σας κάνει να αισθάνεστε ξανά νέοι. Το βράδυ σημειώστε κάπου το πως περάσατε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Υπάρχουν κάποιες διευθετήσεις που πρέπει να γίνουν γρήγορα και επιλογές που πρέπει να γίνουν σήμερα. Είστε έτοιμοι να το κάνετε ακόμα και αν πρέπει να τα κάνετε και τα 2 ταυτόχρονα. Έχετε μια πιο ξεκάθαρη και ακριβή οπτική σχετικά με το τι συμβαίνει και έχετε την ευκαιρία να διευθετήσετε καταστάσεις χωρίς ανησυχίες.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Σήμερα δεν θα είστε αδιάφοροι απέναντι σε τίποτα. Τα καλά νέα θα σας εξυψώσουν πολύ. Τα κακά νέα μπορεί να σας κάνουν να αισθάνεστε απελπισία. Οι επισκέπτες ίσως σας αποσπάσουν ευχάριστα ενώ οι πνευματικές αναζητήσεις μπορεί να είναι το αγαπημένο σας θέμα συζήτησης. Δεν θα είναι μια εύκολη ημέρα αλλά θα είναι υπέροχη.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Φαίνεται ότι ανησυχείτε. Μην αμφισβητείτε τον εαυτό σας και ενδώστε στην ανάγκη σας για ξεκούραση. Με αυτό τον τρόπο θα έχετε μια καλύτερη ευκαιρία να ξεκινήσετε από την αρχή. Έχετε την ανάγκη για αλλαγές, για μια βελτίωση. Μην προσπαθείτε να το αποφύγετε καθώς είναι προς όφελός σας.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Μια επιθυμία να μάθετε μέσα από μια ομαδική δραστηριότητα, ίσως από μια διάλεξη ή ένα σεμινάριο, θα σας βάλει στην μέση ενός πλήθους. Θα είναι χαλαρωτικό. Αν έχετε σκοπό να παρακολουθήσετε μια τέτοια εκδήλωση μην πάτε μόνοι σας. Η διασκέδαση θα είναι καλύτερη με την παρουσία ενός φίλου ή του/της συντρόφου σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χρειάζεστε ηρεμία και ησυχία για να συγκεντρωθείτε στις λεπτομέρειες σήμερα. Αποφύγετε τους περιττούς περισπασμούς. Είναι μια καλή ημέρα για γενικές και μακροπρόθεσμες αξιολογήσεις. Είναι καλό να το κάνετε αυτό μόνοι σας σε ένα ήρεμο περιβάλλον.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Είχατε πρόσφατη επιτυχία στην δουλειά σας. Έχετε δουλέψει πολύ και έχετε μάθει πολλά και αυτό δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τους ανωτέρους σας στην ιεραρχία. Έχετε κερδίσει μια νέα οπτική για τον εαυτό σας και τις ικανότητές σας. Μπορεί να θέλετε να χρησιμοποιήσετε κάποια από αυτές. Μπορεί να είναι κάποιο καλλιτεχνικό ταλέντο. Εκμεταλλευθείτε το.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα θα μπορέσετε να δείξετε τον καλύτερο εαυτό σας και να αναγνωριστείτε για τις πράξεις και τα κατορθώματά σας. Θα μπορέσετε μέσα από την συναίσθηση να αναπτύξετε τις στρατηγικές σας προς την σωστή κατεύθυνση. Η αξιολόγηση θα σας φέρει τύχη.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα θα είστε πολύ τυχεροί, ειδικά όσον αφορά τον έρωτα. Οι σχέσεις με τον/την σύντροφό σας θα είναι πιο στενές από ποτέ. Μπορεί να αισθάνεστε τρυφερότητα απέναντι σε όλους, ακόμα και τους ξένους. Τα πιστεύω σας μπορεί να έχουν να κάνουν με πολλά. Μπορεί να αισθάνεστε ιδιαιτέρως διαισθητικό. Η αισιοδοξία και ο ενθουσιασμός υπερισχύουν αλλά μην ξεχνάτε να είστε ρεαλιστές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έρθετε αντιμέτωποι με έναν νομικό περιορισμό σήμερα. Μην προσπαθήσετε να τον παρακάμψετε. Υπάρχει και άλλος τρόπος για να γίνονται τα πράγματα. Η προσοχή σας θα σας φέρει αναγνώριση από σημαντικά άτομα. Θα ξέρετε πως να γίνετε χρήσιμοι.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Αισθάνεστε πολύ ρομαντικοί και sexy σήμερα. Απόψε θα είναι υπέροχα αν μπορέσετε να περάσετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας. Κάποια έντονα όνειρα μπορεί να υπάρχουν στον ύπνο σας σήμερα, ίσως σε σημείο που δεν θέλετε να ξυπνήσετε. Σημειώστε τα και προσπαθήστε μετά να καταλάβετε τι σημαίνουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Επαγγελματικά θα έχετε την πιο μεγάλη ικανοποίηση αν πιέσετε τον εαυτό σας πέρα από κάποια όρια. Η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για επαγγελματικές συζητήσεις αλλά θα πρέπει να κάνετε μια προσπάθεια να μην ξοδέψετε την ενέργειά σας σε άσκοπες λεπτομέρειες.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πως αντιδρά ένας άντρας που είναι τσιμπημένος μαζί σου ανάλογα με το ζώδιο του

Εβδομαδιαίες αστρολογικές προβλέψεις από την Λίτσα Πατέρα!

Ζώδια, άντρες και γυναικεία εμφάνιση! Τι δεν θα προσέξουν ποτέ επάνω σε μια γυναίκα;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ