Κριός

Γενικά zwdia: Θα δείτε ότι η ατμόσφαιρα γύρω σας είναι πολύ έντονη. Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες που σας κάνουν να ταλαιπωρείστε. Να είστε προσεκτικοί. Οι γύρω σας ίσως έχουν μη ρεαλιστική συμπεριφορά προσπαθώντας να σας δελεάσουν. Μην ακούτε τις αβάσιμες υποσχέσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην μπερδεύετε την δουλειά με την ευχαρίστηση σήμερα. Οι φίλοι σας ίσως σας ζητούν κάποια χάρη που σχετίζεται με την δουλειά. Να είστε προσεκτικοί. Ίσως κάτι τέτοιο να γυρίσει εναντίον σας με άσχημο τρόπο. Κάποια αθώα χάρη ίσως σας κάνει να χάσετε κάποιο φίλο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Ίσως έχετε πάρα πολλά να κάνετε σήμερα και όλα είναι ενδιαφέροντα. Έχετε πολύ ενέργεια και πρέπει να προχωρήσετε. Ίσως σας παρασύρει ο έντονος ρυθμός γύρω σας. Περάστε καλά αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι ίσως να μην κρατήσει για πάντα.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τύχη δεν είναι στο πλευρό σας σήμερα και δεν πρέπει να πάρετε ρίσκα. Αν το κάνετε μάλλον η κατάσταση θα είναι δύσκολη. Καλύτερα να έχετε μια πιο συντηρητική προσέγγιση και να μείνετε σε ότι ξέρετε. Μάλλον πρέπει να τα υπολογίσετε όλα.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Μην παρασύρεστε από ανούσιες υποσχέσεις σήμερα. Κάποιος ίσως προσπαθήσει να σας ξεγελάσει. Να είστε προσεκτικοί με ότι είναι πολύ καλό για να είναι αληθινό. Οι γύρω σας ίσως μιλούν πολύ αλλά στην πραγματικότητα μάλλον δεν θα λένε τίποτα. Μην χάνετε τον χρόνο σας. Έχετε πιο σημαντικά πράγματα να κάνετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να έχετε πιο επαναστατική προσέγγιση σήμερα. Ίσως αισθάνεστε σταθερά στην αρχή αλλά σίγουρα θα βρείτε και υποστήριξη. Δεν γίνεται να κάνετε λάθος αν σκέπτεστε μπροστά.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Οι δραστηριότητες γύρω σας θα είναι πολλές σήμερα. Η καλή τύχη θα είναι στο πλευρό σας. Επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και συνδεθείτε με τους άλλους πνευματικά. Τα εμπόδια θα περιοριστούν όσο έχετε θετική συμπεριφορά. Θα είναι εύκολο να σημειώσετε πρόοδο σε ότι κάνετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως σας είναι δύσκολο να δουλέψετε χωρίς κάποιον στο πλευρό σας σήμερα αλλά πιστέψτε ότι έτσι είναι καλύτερα. Μάλλον θα τα πάτε καλύτερα όταν δουλεύετε μόνοι σας. Θα δείτε ότι μια ανεξάρτητη προσέγγιση λειτουργεί καλύτερα. Πιστέψτε στον εαυτό σας.

Λέων

Γενικά zwdia:Ίσως σας είναι δύσκολο να εμπιστευθείτε τους άλλους σήμερα. Εμπιστευθείτε το ένστικτό σας που είναι σωστό. Μην παίρνετε τίποτα τοις μετρητοίς. Προσεγγίστε τα πάντα προσεκτικά. Ίσως ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν έχουν ουσία τελικά. Μην χάνετε τον χρόνο σας αν δεν είναι σημαντικό για εσάς.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως αισθάνεστε ότι δεν είστε στον δρόμο σας σήμερα. Κάποιος σας κάνει να πιστέψετε μια ιδέα που θεωρεί ότι είναι εξαιρετική. Μην προχωρήσετε βιαστικά. Υπάρχουν θέματα που δεν ξέρετε.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Ίσως υπάρχουν αντιρρήσεις γύρω σας. Θα υπάρχει μια χαλαρή ατμόσφαιρα όμως. Αυτή η ενέργεια θα σας κάνει καλό. Οι αριθμοί έχουν μεγάλη δύναμη και δεν πρέπει να αφήσετε κανέναν να μπει εμπόδιο στον δρόμο σας. Θα υπάρχουν και πολλές πληροφορίες γύρω σας που δεν είναι σωστές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Αναζητήστε την αλήθεια πριν προχωρήσετε. Είναι πολύ σημαντικό να είστε πολύ ειλικρινείς με τους άλλους. Μάλλον οι αντιλήψεις των άλλων θα λειτουργήσουν άσχημα για εσάς. Η τύχη είναι στο πλευρό σας όταν έρθετε σε επαφή με την αλήθεια.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Αυτό που σας φαίνεται σαν τέλειο σήμερα ίσως να μην σας φαίνεται έτσι αύριο. Μην βιάζεστε. Να είστε προσεκτικοί με ότι ακούσετε σήμερα και απέναντι στα άτομα που θα προσπαθήσουν να σας προσεγγίσουν. Ίσως προσπαθήσουν να σας ξεγελάσουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ευκαιρία που περιμένετε θα εμφανιστεί σήμερα. Να θυμάστε ότι η καλή τύχη ίσως να μην έρθει με φανερό τρόπο. Να είστε προσεκτικοί και να έχετε τα μάτια σας ανοιχτά ανοιχτά.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Υπάρχουν πολλές δραστηριότητες με τις οποίες ίσως θέλετε να ασχοληθείτε. Θα είστε λίγο στα σύννεφα. Το πιο δύσκολο είναι να θυμάστε ότι πρέπει να παραμένετε προσγειωμένοι και να μην παρασύρεστε. Να σκέπτεστε ότι δεν είναι όλα όπως φαίνονται. Ότι φαίνεται ότι πάει καλά σήμερα ίσως να μην λειτουργεί αύριο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Κάποιος που ξέρετε μάλλον θα προσπαθήσει να σας εκμεταλλευθεί. Χρησιμοποιεί την γοητεία του για να σκεφθείτε με κάποιο συγκεκριμένο τρόπο. Να το ξέρετε αυτό και να είστε αληθινοί στα πιστεύω σας. Μην πέσετε στην παγίδα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Θα βρεθείτε να δουλεύετε καλά με μια ομάδα σήμερα. Θα υπάρχει καλή επαφή ανάμεσα σε εσάς και τους γύρω σας. Μην χάνετε την επαφή σας με την πραγματικότητα. Να είστε αληθινοί και ειλικρινείς απέναντι στον εαυτό σας. Μην επιτρέψετε σε κανέναν να σας ξεγελάσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μπορεί να αισθάνεστε ότι έχετε πέσει σε παγίδα σήμερα. Δεν ξέρετε συνέχεια τι συμβαίνει γύρω σας και σε κάθε σας βήμα. Μην ασχολείστε με τους άλλους.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Θα υπάρχουν έντονα συναισθήματα που θέλετε να εκμεταλλευθείτε γύρω σας. Τα πράγματα προχωρούν γρήγορα. Όλα θα πηγαίνουν καλά. Θα πρέπει να λειτουργείτε σήμερα με βάση τα γεγονότα που ξέρετε. Ελέγξτε τις πηγές σας. Να είστε προσεκτικοί απέναντι σε ευκαιρίες που φαίνονται καλές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Οι καλύτερες ευκαιρίες είναι εκείνες που είναι έντονες. Αναζητήστε άτομα που έχουν τρόπο σκέψης στραμμένο προς το μέλλον. Ακολουθήστε τη συμβουλή τους. Η τεχνολογία εξελίσσεται και οι ιδέες προχωρούν. Πρέπει να συμβαδίζετε.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Αν ασχοληθείτε με τα ίδια σήμερα ίσως σας κάνει να αισθανθείτε ότι χάνετε ευκαιρίες αλλά ίσως τελικά να είναι καλύτερα. Οι γύρω σας θα κάνουν υποσχέσεις που ίσως να μην ισχύουν αύριο. Ακολουθήστε το ένστικτό σας και μην επενδύετε σήμερα. Κρατήστε έναν σταθερό ρυθμό. Θα βρείτε την επιτυχία στον δρόμο σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα πάρετε δύναμη από την γνώση. Σκεφθείτε να σπουδάσετε περαιτέρω. Όσο περισσότερα μαθαίνετε τόσο πιο πολύτιμοι θα είστε στην δουλειά σας. Οι νέες ικανότητες είναι ανεκτίμητες.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Είστε χαρούμενοι και τα πράγματα πάνε καλά για εσάς. Η κατάσταση σήμερα ίσως είναι πολύ καλή για να είναι αληθινή. Μάλλον θα μάθετε κάποια άσχημα νέα. Μπορεί η αλήθεια να είναι καλυμμένη και ίσως χρειαστεί μεγάλη προσπάθεια για να την ανακαλύψετε. Μπορείτε να προχωρήσετε αλλά προσεκτικά

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Ίσως σας είναι δύσκολο να βάλετε πολύ προσπάθεια στην δουλειά σας. Μάλλον θα υπάρχουν διαφορές ανάμεσα στο τι κάνετε και στα πιστεύω σας. Σκεφθείτε πως ταιριάζετε στο σύμπαν και προσαρμόστε την καριέρα σας ανάλογα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αφροδίτη περνά σήμερα στην Παρθένο- Ποια ζώδια θα επηρεαστούν;

Μήπως σκέφτεται ακόμα την πρώην του; Μάθε αν «ψάχνεται» ανάλογα με το ζώδιό του!

Ποια χαρακτηριστικά των ζωδίων οδηγούν στο χωρισμό; Τα μοιραία λάθη κάθε ζωδίου

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Τέλος η Δούκισσα Νομικού από το «Όλα» – Ποια παρουσιάστρια παίρνει την θέση της;

«Με πήρε ο Μικρούτσικος όταν ήμουν στο Mega και μου είπε “Με γάμ… μωρή π…α”!»

Αννίτα Πάνια – Νίκος Καρβέλας: Θερμό επεισόδιο και καυγάς μπροστά σε όλους στην Καλαμάτα!

loading...