Κριός

Γενικά zwdia: Σήμερα έχετε φθάσει σε μια συναισθηματική κλιμάκωση. Αυτό το συναίσθημα μπορεί να είναι πολύ δυνατό. Μεγάλες αλλαγές είναι πιθανές με αυτή την τάση. Αναζητήστε ελευθερία από την καθημερινότητά σας και μπορείτε ελεύθερα να πιέσετε τα όριά σας. Αναζητήστε το βαθύτερο νόημα αντί να ακολουθείτε το πλήθος και τις τάσεις που επικρατούν. Τώρα δεν είναι καιρός λυπάστε. Να είστε αληθινοί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε εκτός ισορροπίας σήμερα σχετικά με την καριέρα σας. Όταν σκέπτεστε τις προηγούμενες ημέρες αντιλαμβάνεστε ότι το συμπέρασμα είναι ότι δεν είστε ικανοποιημένοι με την δουλειά σας. Να είστε πιο συνειδητοποιημένοι ώστε να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Είναι καλύτερα να κάνετε λίγο βαθύ διαλογισμό σήμερα. Η επαφή με τον εαυτό σας είναι εξαιρετικά πολύτιμη. Αντιληφθείτε ότι αυτή η μεγάλη αλλαγή έρχεται αν αφήσετε τον έλεγχο. Αφήστε τα πράγματα να προχωρήσουν ομαλά και μην ανησυχείτε για την οργάνωση και τον σχεδιασμό όλων των πράξεών σας. Κρατήστε τα πάντα απλά και εύκολα. Μια κατανόηση της κατάστασης θα προκύψει ομαλά και φυσικά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα παλεύετε με μια σημαντική απόφαση που θα έχει μια δραματική επιρροή επάνω στην καριέρα σας. Προσπαθήστε να μην υπεραναλύετε την θέση σας. Το συμπέρασμα είναι ότι πρέπει να εμπιστευθείτε το ένστικτό σας και να ακολουθήσετε την καρδιά σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Εκμεταλλευθείτε την έντονη ενέργεια που υπάρχει σήμερα. Είναι μια εξαιρετική στιγμή να εκφραστείτε δυναμικά. Μπορεί να φθάσετε στα άκρα οπότε να είστε προσεκτικοί με αυτή την δύναμη. Το κλειδί είναι να μην είστε τόσο απόλυτοι με τις ιδέες και τα αποτελέσματα που θέλετε. Τα πράγματα θα πάνε όπως πρέπει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Σήμερα είναι η ημέρα σας για χαλάρωση. Αποδεχθείτε τον ρόλο σας σήμερα ως ακόλουθοι και μην προσπαθείτε να ηγηθείτε. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων αντί να προσπαθείτε να βρείτε ένα σχέδιο που κινείται εναντίον σας. Όταν αμφιβάλλετε να έχετε μια πιο παθητική προσέγγιση.

 

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Η δραστηριότητα γύρω σας είναι έντονη και εσείς πρέπει να προσθέσετε την ενέργειά σας στην ομάδα. Μην αισθάνεστε ότι πρέπει να είστε υπερβολικοί για να είστε μέρος του κόσμου. Αυτό που χρειάζεστε για να σας συνδέσει με την ομάδα δεν είναι κάτι που μπορεί να αγοραστεί. Έρχεται από μέσα σας. Ασχοληθείτε με πνευματικές συζητήσεις. Θα σας ανταμείψουν.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η ένταση και ο εκνευρισμός μάλλον θα είναι έντονα σήμερα ακόμα και στην σκέψη των θεμάτων που υπάρχουν στην δουλειά σας σήμερα. Διώξτε μερική από αυτή την ένταση κοιτώντας όλο το σχέδιο. Μην αφήσετε τις λεπτομέρειες να σας ταράξουν. Βάλτε τες στην άκρη για τώρα.

Λέων

Γενικά zwdia: Μην δένεστε πολύ με την δουλειά σας σήμερα. Θα έχετε μεγαλύτερη επιτυχία αν αποστασιοποιήσετε τον εαυτό σας από ότι προσπαθείτε να επιτύχετε. Μια πιο ουδέτερη οπτική πάνω στο θέμα θα σας κάνει να είστε πιο αποτελεσματικοί. Έχετε την δύναμη και πρέπει να την χρησιμοποιήσετε. Το κλειδί είναι να φροντίσετε να μην σας εξουσιάσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χαλαρώστε την ένταση ανάμεσα στον εαυτό σας και τους άλλους με τον να είστε πιο ευαίσθητοι απέναντι στα συναισθήματα των άλλων συμπεριλαμβανομένων και των δικών σας. Οι καταστάσεις στην δουλειά σας θα είναι πιο ομαλές αν χρησιμοποιήσετε μια πιο προσεκτική προσέγγιση με τους γύρω σας.

Παρθένος

Γενικά zwdia: Το να μάθετε την αλήθεια είναι πολύ σημαντικό για εσάς σήμερα. Σήμερα μπορεί να θέλετε να πάτε τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο. Αυτό δεν μπορεί να συμβεί μέχρι όλα τα δεδομένα να είναι ξεκάθαρα. Να θυμάστε ότι οι υποσχέσεις που κάνετε πρέπει να τηρηθούν. Τα συναισθήματά σας ενισχύονται με επιπλέον ενέργεια.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καιρός να ετοιμάσετε τον εαυτό σας ώστε να πάρει τον έλεγχο κάποιων καταστάσεων οι οποίες σας ταλαιπωρούν στην δουλειά σας. Οι άλλοι είναι πιο δεκτικοί με τις ιδέες σας σήμερα και τώρα είναι μια εξαιρετική στιγμή να έρθετε σε επαφή με άτομα που αξίζουν για εσάς.

Ζυγός

Γενικά zwdia:Φανταστείτε τον εαυτό σας ως ένα μέρος μιας υπέροχης χορωδίας σήμερα. Ο ρόλος σας είναι να τραγουδήσετε υπέροχα αλλά να αντιλαμβάνεστε και τις φωνές των άλλων. Φροντίστε το τραγούδι σας να μην καλύπτει τους άλλους. Να είστε συγκεντρωμένοι στα σημερινά γεγονότα. Προσπαθήστε να μην είστε υπερβολικοί αλλά πρέπει η φωνή σας να ακουστεί.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε πολύ ενέργεια σήμερα αλλά να είστε προσεκτικοί. Υπάρχει κίνδυνος οι ιδέες σας να οδηγηθούν σε λάθος κατεύθυνση με κάποιο τρόπο. Μην κάνετε μεγάλες αλλαγές στα σχέδιά σας μέχρι να συμβουλευθείτε και άλλα άτομα του τομέα σας.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Αυτό που δεν μπορείτε να βρείτε σε ένα μέρος μπορείτε να το βρείτε αλλού. Μην παραιτείστε μέχρι να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Το κλειδί σήμερα είναι να εκμεταλλευθείτε τα έντονα συναισθήματα σας και να τα χρησιμοποιήσετε για καλό. Μια κυνική συμπεριφορά θα περιπλέξει τα πράγματα και θα σας είναι πιο δύσκολο να δουλέψετε με τους άλλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Στην συνεχή προσπάθειά σας να παραμείνετε προσγειωμένοι και πρακτικοί σχετικά με την δουλειά σας μπορεί να έχετε χάσει επαφή με την δημιουργική σας πλευρά. Χρησιμοποιήστε την σημερινή ημέρα ώστε να χαλαρώσετε το μυαλό σας. Θα βρείτε τις απαντήσεις στα σύννεφα.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Κρατήστε τα πάντα χαλαρά και ανάλαφρα σήμερα. Αν είστε ανοιχτοί σε νέους τρόπους μπορεί να έχετε επαναστατικές σκέψεις σήμερα. Θα σας κάνει να περιμένετε το μέλλον και να λύσετε τυχόν προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν. Η ίδια μέθοδος που λειτουργεί για χρόνια μπορεί να μην είναι η καλύτερη λύση. Αναζητήστε άλλες μεθόδους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε προσεκτικοί ώστε να μην φανείτε πολύ επιθετικοί απέναντι στους άλλους. Οι καταστάσεις στην δουλειά σας θα είναι πιο ομαλές τις επόμενες ημέρες οπότε χρησιμοποιήστε αυτή την ημέρα για να χαλαρώσετε και να σκεφθείτε τι θέλετε εσείς να επιτύχετε και όχι οι άλλοι.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia:Μην κουράζεστε από την έντονη ενέργεια της ημέρας. Χρησιμοποιήστε την ως καύσιμο για να παραμείνετε δυνατοί. Το εαυτός σας έχει τρομερή δύναμη και μπορεί να οδηγήσει το πλήθος. Μην απογοητεύεστε από την αναποφασιστικότητα. Να θυμάστε ότι όποιο μονοπάτι ακολουθήσετε είναι το σωστό. Δεν μπορείτε να κάνετε λάθος.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Είστε ονειροπόλοι. Αφήστε τον εαυτό σας να ονειρευθεί σήμερα. Αφήστε αυτούς που θέλουν να σας προσγειώσουν στην γη. Αν οι άλλοι σας λένε ότι πρέπει να είστε πιο προσγειωμένοι και πρακτικοί ώστε να είστε επιτυχημένοι να τους θυμίζετε ότι και ο Αϊνστάιν ήταν ονειροπόλος.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα. Μπορεί να υπάρχει πολύ ένταση στις λέξεις σας. Αφήστε την φωτιά μέσα σας να καίει. Η ενέργεια είναι μεταδοτική. Σήμερα είναι μια από τις ημέρες όπου μπορείτε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην τακτική σας. Μην φοβάστε τις μεγάλες αλλαγές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Μην κάνετε το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα σας μέχρι να έχετε βρει τον χρόνο να κοιτάξετε πίσω και να αναρωτηθείτε που ήσασταν και τι καταφέρατε. Σκεφθείτε τα λάθη που κάνατε ώστε να μην τα ξανακάνετε.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Πολλά μπορεί να συμβαίνουν γύρω σας σήμερα. Μπορεί να αισθάνεστε ως θεατής σε κάποια παράσταση. Μην μένετε στην θέση του θεατή. Η ενέργειά σας είναι χρήσιμη στο προσκήνιο. Ισορροπήστε τις εντάσεις με την σταθερή, δυνατή λογική σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τώρα είναι καλή ημέρα να σκεφθείτε πως μπορείτε να βάλετε περισσότερο από το καλλιτεχνικό σας ταλέντο στην δουλειά σας. Φροντίστε ώστε να μην αφήνετε αυτή την δημιουργικότητα να πηγαίνει χαμένη. Κάντε ένα σχέδιο για το πως μπορείτε να τα υλοποιήσετε αυτά που θέλετε μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζώδια: Ερωτικό ωροσκόπιο για όλη τη νέα εβδομάδα (04 – 10/07)

Σε ζηλεύει; Δες πώς θα το χειριστείς ανάλογα με το ζώδιό του

Πώς είναι το πρώτο ραντεβού για κάθε ζώδιο; Οργάνωσέ το σωστά!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Όσα δεν τολμάει να γράψει κανείς για τον Σάκη Ρουβά: H απόπειρα αυτοκτονίας και τα σκάνδαλα

Αυτό θα πει γούστο! Δείτε το εντυπωσιακό σπίτι της Μαίρης Συνατσάκη και θα ξετρελαθείτε

Φιλιά διάσημων ζευγαριών της ελληνικής showbiz που μας έμειναν αξέχαστα- Ποια μας συγκίνησαν και ποια μας σόκαραν

loading...