Από τον Κώστα Λεφάκη

Ο Απρίλιος θα βγάλει στην επιφάνεια τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί. Συνιστάται διαλλακτικότητα, ψυχραιμία, μεθοδικότητα και αποφυγή ανοιχτών ρήξεων ή προκλητικών ενεργειών.

ΚΡΙΟΣ

Δείτε με αισιοδοξία τις επαγγελματικές πρακτικές, αλλά προσπαθήστε να είστε συνεργάσιμοι. Μη δυσαρεστείτε ανθρώπους που θα μπορούσαν να επηρεάσουν την πρόοδό σας. Μην κάνετε ριψοκίνδυνες αλλαγές, αλλά φροντίστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες υπάρχει, ώστε να προχωρήσετε πιο αναδιοργανωμένοι. Αισθηματικά η κατάσταση δημιουργεί ένταση χωρίς βασικό προσδιορισμό. Υπάρχει προσφορά, αλλά δεν είναι αυτό που θέλετε. Οικονομικά θα εμπλακείτε σε ένα κομφούζιο.

Tip: Μην ασχολείστε με άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα γεγονότα θα σας επηρεάσουν τόσο στη διάθεση όσο και στα συμφέροντά σας. Αλλάζει η καθημερινή σας ζωή εξαιτίας νέων συγκυριών και συμπτώσεων. Φορτίζεται ο χώρος των επαγγελματικών σας και πρέπει να φανείτε περισσότερο συνεργάσιμοι ή αν δεν είστε έτοιμοι για αλλαγές, κάντε μια περιστασιακή συνθηκολόγηση. Προσέξτε την υγεία σας και υπερασπιστείτε μια σχέση που σας αφορά και κινδυνεύει είτε από την παρέμβαση τρίτων είτε από αντιξοότητες γενικότερου χαρακτήρα.

Tip: Σκεφτείτε έξυπνες ιδέες για να λύσετε ένα σημαντικό πρόβλημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο τομέας που θέλει προσοχή είναι ο επαγγελματικός, όπου περνάτε σε νέα φάση. Υποχρεώνεστε να πάρετε πρωτοβουλίες ή να αναλάβετε ευθύνες. Ετερόκλητες υποχρεώσεις θα σας πιέσουν ταυτόχρονα, ενώ ο χρόνος και το χρήμα θα φανούν ανεπαρκή. Σωτήριο στοιχείο το μυαλό σας και η κλασική ευελιξία σας. Αισθηματικά υπάρχει περιπέτεια αλλά και στιγμές εκνευρισμού. Μη χάνετε την ψυχραιμία σας, προκείμενου να κερδίσετε αυτά που σας ενδιαφέρουν.

Tip: Κάντε σχέδια για το σπίτι σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Είστε πιο ευνοημένοι και οι περισσότεροι θα διευκολυνθείτε για να πετύχετε τις επιδιώξεις σας, κυρίως όσες σχετίζονται με θέματα οικονομικά και νομικά. Η υπομονή και ο συντηρητικός χειρισμός χρειάζονται για τα χρήματά σας, αποφύγετε περιττά έξοδα. Στην εργασία θα υπάρξουν περιστασιακές εντάσεις, οπότε αντιμετωπίστε την ατμόσφαιρα διπλωματικά, αποφύγετε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν τα οικογενειακά σας και κυρίως οργανώστε το πρόγραμμα και τη σκέψη σας αποφεύγοντας τις εξωτερικές επιρροές.

Tip: Ελιχτείτε ανάλογα σε κάποιες δύσκολες καταστάσεις.

ΛΕΩΝ

Συνεχίζετε να επιμελείστε τις σχέσεις σας με τους άλλους, θα πιεστείτε από αποφάσεις και θα προβληματιστείτε για τις εξελίξεις μέσα από την πορεία των συμπτώσεων που ίσως σας αποκαλύψουν κάτι δυσάρεστο. Στα επαγγελματικά εμφανίζονται τώρα κάποιες λύσεις, η υποστήριξη παραγόντων ή η βελτίωση της κατάστασης θα σας δώσει περισσότερη αισιοδοξία για το μέλλον. Οικονομικά μην ελπίζετε σε θαύματα και διατηρήστε τις βασικές ισορροπίες. Αισθηματικά δεν υπάρχουν αλλαγές και καλό θα είναι να δημιουργήσετε μια καλή ατμόσφαιρα. Προσέξτε την υγεία σας και μην κουράζεστε αναίτια.

Tip: Φροντίστε να δείξετε τον καλό σας εαυτό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η εργασία και οι σχέσεις με τους άλλους θα σας απασχολήσουν έντονα. Στον πρώτο τομέα καλείστε να πάρετε κάποιες πρωτοβουλίες ή να ζητήσετε πίστωση χρόνου για την ολοκλήρωση μιας υποχρέωσης που έχετε αναλάβει. Στον τομέα των σχέσεων μπορείτε μόνο να προσαρμόζεστε παραμένοντας ψύχραιμοι, μέχρι να σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα στη θέση τους. Στα οικονομικά τυγχάνετε εξυπηρετήσεων και διευκολύνσεων. Ο Απρίλιος μπορεί να είναι κουραστικός, αλλά σας βοηθά να ανασυγκροτηθείτε αποκόπτοντας περιττά πράγματα και υιοθετώντας μια νέα τακτική δράσης και συμπεριφοράς, πιο συμφέρουσα.

Tip: Τελειώστε κάποια νομική υπόθεση.

ΖΥΓΟΣ

Η Αφροδίτη συνεχίζει να εντείνει το ενδιαφέρον σας για κάποιους ανθρώπους. Γενικότερα όμως η ατμόσφαιρα στις σχέσεις είναι κάπως νευρική και ασαφής. Μη νιώθετε αδικημένοι ή ότι διαψεύδονται τα αισθήματά σας. Είναι γεγονός πως πρέπει να αλλάξετε τακτική και τρόπο αντιμετώπισης. Αποφύγετε την εκδοχή μιας κρίσης και αποδεχτείτε ότι εκείνοι που σας ενδιαφέρουν βρίσκονται εγκλωβισμένοι στα προβλήματά τους. Διαχειριστείτε έξυπνα τα οικονομικά σας. Επαγγελματικά υλοποιήστε μια ιδέα και όσοι θέλετε να αλλάξετε εργασία μεθοδεύστε τη διαδικασία αυτή.

Tip: Προσπαθήστε να συναντήσετε κάποιο σημαντικό πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πολλή κίνηση, συζητήσεις και νέες επιρροές που θα δεχτείτε αιφνίδια από το περιβάλλον προβλέπονται. Τα προβλήματα της οικογένειας ή τα προσωπικά αρχίζουν να λύνονται, ενώ θα σας απασχολήσει κάτι στα ερωτικά μετά τη μεσολάβηση ενός γεγονότος. Παραμείνετε προσεκτικοί σε συμφωνίες που θα κλείσετε και επαγγελματικά φανείτε ανθεκτικοί σε τυχόν παράταση ταλαιπωριών που βιώνετε. Στις συνεργασίες σας μια συζήτηση θα σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε μια κατάσταση στην οποία έχετε εμπλακεί λίγο δραματικά. Φροντίστε επίσης να ξεκουράζεστε και να ψυχαγωγείστε.

Tip: Προφυλάξτε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Καινούριες θύελλες έντασης στο στενό περιβάλλον και ειδικά στον άξονα σπίτι – εργασία. Τα γεγονότα που θα μεσολαβήσουν θα σας επιστρατεύσουν είτε να αγωνιστείτε είτε να υπερασπιστείτε τον εαυτό σας και τα συμφέροντά σας. Προσπαθήστε να μη χάσετε το κέφι και την αισιοδοξία σας. Δουλέψτε με όρεξη βασισμένοι στα «πιστεύω» σας, μην υποτιμάτε την υλική πλευρά κάθε σχεδίου, περιορίστε όσο γίνεται τα έξοδα και μην αναλάβετε νέες ευθύνες. Στα ερωτικά η κατάσταση παραμένει συγκεχυμένη. Προσέξτε επίσης τη γλώσσα σας. Τελευταία έχει γίνει λίγο πικρή και αυτή η γεύση φαίνεται να στενοχωρεί τους άλλους.

Tip: Εκφράστε τις ιδέες και τα σχέδιά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αρκετό άγχος προβλέπεται για τις επόμενες μέρες. Τα προγράμματα που έχετε καταστρώσει θα αλλάξουν, γι’ αυτό φροντίστε να έχετε εναλλακτικές. Η συνεννόηση δεν είναι εφικτή με τον τρόπο που θέλετε. Ένα οικογενειακό πρόβλημα θα σας απασχολήσει και καλύτερα να αντιμετωπιστεί λίγο φιλοσοφικά. Αισθηματικά τα πράγματα παραμένουν σε ένταση. Οι αδέσμευτοι έχετε την ευκαιρία μιας εντυπωσιακής γνωριμίας, ένα ταξίδι ή μια πρόταση θα σας δώσει ερέθισμα είτε για ανανέωση ψυχής είτε για ένα νέοιο κίνητρο που θα αναπτύξετε σύντομα.

Tip: Αξιοποιήστε προτάσεις στην κοινωνική σας ζωή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάρτιος κλείνει με χαρακτήρα επεισοδιακό, καταναλωτικό και εύθραυστο. Τα προσωπικά σας άγχη δεν υποχωρούν και τα προβλήματα που έχετε λύνονται δύσκολα. Σε αυτά έρχονται να προστεθούν νέες οικονομικές αντιξοότητες ή πιέσεις. Λειτουργήστε με ψυχραιμία και θάρρος. Ρίξτε τη δραστηριότητά σας στον επαγγελματικό τομέα και προβείτε σε διακανονισμούς με βάση την πίστωση χρόνου. Αισθηματικά η ατμόσφαιρα είναι συμπαθητική, όχι όμως κατάλληλη για μεγάλες προσδοκίες.

Tip: Προσοχή σε ζημιές και καβγάδες στο σπίτι.

ΙΧΘΥΕΣ

Η περίοδος είναι νευρική, ορισμένες στιγμές δημιουργική και άλλες τόσες έχει αντιξοότητες που προκαλούν τα γεγονότα και οι άνθρωποι με τους οποίους συνεργάζεστε ή συμβιώνετε. Κινηθείτε διαλλακτικά και αποφύγετε ρίσκα ή επικίνδυνα εγχειρήματα. Ένα ξεκαθάρισμα σχέσεων γίνεται πιο απαραίτητο από ποτέ. Χρειάζεται να αναθεωρήσετε αρκετές από αυτές, όπως και κάποιες συνήθειες που σας στοίχισαν χρήματα. Αναζητήστε μια επαγγελματική ανανέωση ή, αν είστε ελεύθεροι επαγγελματίες, υιοθετήστε μια νέα τακτική και πολιτική για να αντιμετωπίσετε γενικότερη κατάσταση της κρίσης που σας επηρεάζει αρκετά.

Tip: Αξιοποιήστε μια πρόσκληση και φροντίστε να περάσετε όμορφα.

Πηγή: Oroskopos.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζώδια: Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω τις ερωτογενείς του ζώνες

Δείτε ακόμη: Ποιο είναι το ευαίσθητο σήμειο του κάθε ζωδίου;

Πες μου το ζώδιο του, να σου πω πώς θα τον κάνεις να ζηλέψει!

loading...