Τα ζώδια στα ραντεβού της καρδιάς

Σας δίνω λοιπόν τα βασίκα στοιχεία των ζωδίων στα ραντεβού της καρδιάς τους. Προτείνω να κοιτάτε πάντα και τα ζώδια όπου βρίσκεται η Σελήνη, η Αφροδίτη και ο Άρης των αγαπημένων σας, ώστε να έχετε μια πιο πλήρη εικόνα.

Κρίος

Αγαπάει το καινούργιο, την περιπέτεια, το διαφορετικό, την ένταση της στιγμής. Αγαπάει με πάθος και σαν ζώδιο της φωτιάς είναι φλογερός, θερμός, ερωτικός και παιχνιδιάρης. Μην τον ή την αφήσεις στιγμή να βαρεθεί, πλήττουν εύκολα. Λατρεύουν το φλερτ και την διαδικασία της κατάκτησης. Πάτε τον/την εκδρομές σε διαφορετικά μέρη και αφήστε τον να νιώσει ελεύθερος, η πίεση και οι υποδείξεις τον πνίγουν. Άφησε τον να νιώσει αρχηγός, χωρίς όμως ποτέ να δείξετε αδυναμία, απεχθάνεται τους υποταγμένους και δειλούς.

 

Ταύρος

Αγαπάει κάθε τι ωραίο, λάτρης της ποιότητας, ενθουσιάζετε από τις καλές και εκλεπτυσμένες γεύσεις και μυρωδιές. Μίλησε του για τέχνη, πρότεινε του να πάτε κάπου που να έχει πολύ καλό φαγητό ή μαγείρεψε για εκείνον, θα το εκτιμήσει πολύ. Μοιράσου μαζί του τα όνειρα και τις φιλοδοξίες σου! Αγαπάει τους ανθρώπους που συνδυάζουν το συναίσθημα με την φιλοδοξία, έτσι είναι και ο ίδιος. Αγαπάει την σταθερότητα και τα παραδοσιακά πρότυπα σχέσεων. Μην ντύνεσε προκλητικά και μην τον κάνεις ποτέ να ζηλέψει, αν θέλεις βέβαια να τα πηγαίνετε καλά.

 

Δίδυμος

Δείξε του ότι σας αρέσουν ενδιαφέροντα πράγματα στην ζωή, μίλησε του για την τελευταία διάλεξη που πήγες και μοιράσου μαζί του τις γνώσεις που αποκόμισες από το τελευταίο βιβλίο που διάβασες. Αγαπάει τους καλλιεργημένους ανθρώπους που αγαπούν τις πνευματικές αναζητήσεις και τις πολύωρες συζητήσεις. Μην δείξεις ποτέ πόσο πολύ τον/την αγαπάς και ποτέ να μην επιτρέψεις να σε θεωρήσει κάτι δεδομένο, για να μην σε βαρεθέι. Φιλομαθής, έξυπνος, γεμάτος από χιούμορ ο δίδυμος σας, θα σε κάνει να μην βαρεθείς ποτέ.

 

Καρκίνος
Στην αρχή, θα σου φανεί τόσο εσωστρεφής και επιφυλακτικός που, ίσως, να μην ξέρεις πως να τον πλησιάσεις. Η ψυχή του Καρκίνου κρύβεται πίσω από ένα ψυχρό τοίχος. Θέλει να νιώθει ασφάλεια προτού ανοιχτεί. Αγαπάει την τρυφερότητα και τους γλυκούς ανθρώπους. Του αρέσει να τον κανακεύουν και να αισθάνεται την ζεστασιά, την αγάπη και την αφοσίωση σας. Οι λεπτές, ρομαντικές κινήσεις, τα απαλά λόγια και η επιμονή σου θα του κλέψουν την καρδιά. Απεχθάνεται την επιπολαιότητα, την άνευ λόγου και ουσίας πολυλογία, την αερολογία και γενικά, τον τυχοδιωκτισμό.

 

Λέων

Πεθαίνει, σβήνει, λιώνει και απαιτεί συνεχώς φιλοφρονήσεις! Όσο πιο πολλές, τόσο πιο ευτυχισμένος αισθάνεται. Θέλει δώρα, περιποίηση, ακριβά ξενοδοχεία, εστιατόρια και spa. Δείξε του/της την υποταγή σου, προς την Μεγαλειότητα του/της και θα σε ανταμείψει με το παραπάνω. Κάνε τον/την συνέχεια να αισθάνεται βασιλιάς η βασίλισσα. Ποτέ μην υποτιμήσεις ή μην προσβάλεις το εγώ του/της, γιατί, σε μικρό χρονικό διάστημα θα εξαφανιστεί.

Ακόμα κι αν απλά είσαι φιλαλήθης Αιγόκερως και λες τα σύκα-σύκα και την σκάφη-σκάφη, αν θίξεις το λιοντάρι, απλά εξαφανίζεται… και μην τον είδατε… Αν παραδοθείς, θα είναι γενναιόδωρος, θερμός, εκδηλωτικός και πολύ στοργικός.

 

Παρθένος

Ανεξάντλητη η υπομονή του Παρθένου στα παιχνίδια εξουσίας και στην δήθεν παγερή αδιαφορία. Αν παρ΄όλα αυτά καταφέρεις να νικήσεις το στοίχημα της υπομονής, ώστε να σπάσει πρώτος το τοίχος, τότε, τον κατέκτησες για πάντα. Φτάνει βέβαια, να είσαι άνθρωπος μετρημένος, σοβαρός, πάντα καθαρός, διακριτικός και των τύπων. Δεν αντιπροσωπεύει το πιο γενναιόδωρο ζώδιο, μην περιμένεις να σου κάνει μικρές και όμορφες εκπλήξεις, ούτε και κοπλιμέντα. Ίσα-ίσα, που στην αρχή θα σε κριτικάρει στα πάντα, μέχρι να βεβαιωθεί ότι είσαι το άλλο του μισό… ίσως να το συνεχίσει το σπορ της επικριτικότητας και μετά, αλλά με περισσότερο μέτρο.

Να ξέρεις πως θα είναι βράχος δίπλα σου στα εύκολα και δύσκολα που θα έχετε να αντιμετωπίσετε στην κοινή σας ζωή και πάντα θα ψάχνει να σου βρει την σωστή λύση ώστε να μπορείς εσύ, να είσαι σε ηρεμία στα δύσκολα.

 

Ζυγός

Ακριβώς όπως και ο Ταύρος, ο Ζυγός είναι και αυτός παιδί της θεάς Αφροδίτης. Δεν θα μπορούσε λοιπόν, να μην έλκεται από κάθε τι ωραίο και εκλεπτισμένο γύρω του. Για τον Ζυγό, οι λεπτομέρεις κάνουν την διαφορά και μπορούν να ομορφύνουν με αυτή την φιλοσοφία, την καθημερινότητα τους, αλλά και αυτή των δικών τους. Λάτρης της αρμονίας, της καλοσύνης, της δικαιοσύνης αλλά και ιδιαίτερα αναποφάσιστος. Έλκεται από ανθρώπους έξυπνους, μορφωμένους, αποφασιστικούς, όμορφους και με καλή καρδιά!

Θα σου ομορφαίνει – σχεδόν – καθημερινά την ζωή σου, με το ανεξάντλητο χιούμορ του και την γενναιοδωρία του. Μην ξεχνάμε ότι ο Ζυγός είναι το πιο αντιπροσωπευτικό ζώδιο της συντροφικότητας, θέλει να τα μοιράζεται όλα με τον άνθρωπο του και το ταξίδι αυτό να μην τελειώσει ποτέ.

 

Σκορπιός

Άνθρωπος που από χιλιόμετρα μακριά εκπέμπει ένα ανεξήγητο και τραβηχτικό μύστηριο. Έχει αυτό που λέγανε οι γιαγιάδες μας, το κοκαλάκι της νυχτερίδας, όλοι θέλουν να τον πλησιάσουν για να ανακαλύψουν και να μάθουν τι να κρύβουν αυτά τα αινιγματικά μάτια. Θα σε παιδέψει αρκετά μέχρι να σου παραδοθεί. Θα αισθάνεσαι συχνά την εναλλαγή μεταξύ κρύου και ζέστης.

Όταν όμως σε εμπιστευτεί και καταλάβει ότι είσαι πραγματικά αυτό που δείχνεις, θα σου αφεθεί σε όλους τους τομείς άνευ όρων, μιας και για τον Σκορπιό δεν υπάρχουν ημίμετρα στην αγάπη. Εφαρμόζει το “ή κι οι δυό ή κανείς”, προσοχή, λοιπόν, αν είσαι επιπόλαιος και τον πληγώσεις… πάρε καράβι να φύγεις, αλλά τι λέω… Σκορπιός είναι αυτός… όπου κι αν πας… θα σε βρει.

 

Τοξότης

Το πιο ανέμελο, χαρούμενο και αισιόδοξο παιδί του ζωδιακού. Πάντα θα βρει το καλό στο κάθε τι γύρω του. Εκτιμάει πάρα πολύ την φιλία και κάνει πολλά για τους φίλους του, αλτρουιστής όσο κανείς και πονόψυχος, όλο τον κόσμο θα βοηθήσει… ίσως και εξαιτίας αυτού να ξεχάσει κάποιο ραντεβού σας. Μην του κρατήσεις κακία, ήθελε να βοηθήσει τους πρόσφυγες από την Συρία, έπιασε την κουβέντα με μερικούς και πάει πέρασε η ώρα.

Θα σε αποζημιώνει, όμως, πάντα με το χαμόγελο του και μια καλή κουβέντα, δύσκολα να θυμώσει κανείς με αυτό το αιώνιο παιδί! Θέλει ο άνθρωπος του, να τον συνοδεύει σε κάθε περιπέτεια και να γίνουν μαζί οι μικροί εξερευνητές… βουρ στα ταξίδια του Γκιούλιβερ λοιπόν!

 

Αιγόκερως

Τι να πει κανείς για αυτό το πρότυπο παιδιού, μαθητή, σπουδαστή, φίλο, επαγγελματία; Θα προσπαθεί πάντα να είναι άψογος σε όλους από παιδί. Αυτή του η τελειομανία θα του στοιχίσει κάποια στιγμή, γιατί δυστυχώς δεν μπορούμε να τα έχουμε πάντα καλά με όλους. Ο Αιγόκερως, όμως, επηρεασμένος από τα στερεοτυπικά “τι θα πει ο κόσμος” θα κάνει τα αδύνατα δυνατά προκειμένου να είναι όλοι ευχαριστημένοι, ακόμη κι αν αυτό γίνεται εις βάρους του εαυτού του.

Θα είναι τυπικός σε όλα απέναντι σου και αν σε εμπιστευτεί θα είναι ο πιο πιστός σύντροφος, έχει αρχές και θα σε αποκαταστήσει. Θα είναι εντάξει στις υποχρεώσεις του, αλλά μην περιμένεις και εσύ γλυκόλογα, ρομάντζο, ποιήματα και λουλούδια γιατί αυτά τα θεωρεί χαζά. Θα έχεις δίπλα σου ένα σοβαρό, στιβαρό άτομο που θα μπορείς πάντα να βασίζεσαι πάνω του.

 

Υδροχόος

Ένα χαρούμενο – πολλές φορές – επιπόλαιο, πανέξυπνο και αιώνιο νιάτο είναι ο Υδροχόος μας. Ναι, είναι μερικοί άνθρωποι που δεν γερνούν ΠΟΤΕ, δεν κουράζονται ΠΟΤΕ και δεν βαριούνται στιγμή! Πάντα θα βρουν με τι να καταπιαστούν, και οι άτιμοι ό,τι κι αν κάνουν, το κάνουν τέλειο. Είναι προοδευτικοί, ανοιχτόμυαλοι και φιλάνθρωποι εκ πεποιθήσεως. Δεν τους αρέσουν οι σφιχτές, πιεστικές σχέσεις, κρατούν πάντα ένα κομμάτι του εαυτού τους για τους ίδιους. Είναι άνθρωποι της προσφοράς και της παρέας.

Εκτιμάει τους ανέμελους ανθρώπους που να είναι όμως ειλικρινείς, τίμιοι και πρωτοπόροι στις ιδέες τους. Θα περάσεις αξέχαστα αν έχεις σύντροφο Υδροχόο. Η πλήξη θα είναι – μάλλον – άγνωστη λέξη για σένα.

Ιχθύες

Φτάσαμε στο πιο ρομαντικό και τρυφερό ζώδιο. Ο Ιχθύς είναι από την φύση του γεννημένος καλλιτέχνης, ακόμα κι αν δεν το έχει ανακαλύψει ο ίδιος σίγουρα θα έχει κάποια κλίση προς κάποια τέχνη. Λατρεύει τους απαλούς, συναισθηματικούς, τρυφερούς και δοτικούς ανθρώπους. Είναι, ίσως, το μοναδικό ζώδιο που θα έκανε τα πάντα για το άλλο του μισό. Η αυτοθυσία είναι μια από τις ιδιότητες του. Συχνά, επειδή τον πληγώνει εύκολα η καθημερινότητα, κλείνεται στο καβούκι του και σαλπάρει για άλλους κόσμους μακρινούς.

Αν πραγματικά είσαι το άλλο του μισό, θα σου επιτρέψει να τον συνοδεύσεις σε όλα του τα νοερά ταξίδια. Μην του το αρνηθείς ποτέ, όσα προβλήματα κι αν έχεις, έτσι θα αποδεικνύεις ότι το δικό σας μεταξένιο, αέρινο, ροζ συννεφάκι, θα είναι το δικό σας μοναδικό καταφύγιο… Η λέξη στο τι θέλει ο Ιχθύς είναι μόνο μια και την χρειάζεται περισσότερο από τον κάθε ένα, ΑΓΑΠΗ!!!

ediva.gr

loading...