Και επειδή οι μέρες είναι πολύ μυστήριες, σκέφτηκα να ασχοληθώ λίγο περισσότερο με τη περίπτωσή σας! Κανονικά θα
έπρεπε να ήσασταν πολύ χαρούμενοι, γιατί τους στόχους σας μέχρι στιγμής τους πετύχατε και η αλήθεια είναι πως τις μέρες αυτές πάνω-κάτω πήρατε το αίμα σας πίσω και με το παραπάνω!

Το σύμπαν επιτέλους ξεμπλόκαρε, σας έδωσε ακόμα μια ευκαιρία να αποδείξετε την αξία σας, το δυναμισμό σας και φυσικά το καλύτερό σας εαυτό! Μπράβο και πάλι μπράβο! Καιρός ήταν..
Φυσικά όλο αυτό, δεν αρέσει σε αρκετούς από το περιβάλλον σας, θα προτιμούσαν να ήσασταν θαμμένοι, άφαντοι και με τα ψυχολογικά σας στο Θεό! Τους άρεσε η σκοτεινή περίοδος που περάσατε, γιατί βρήκαν την ευκαιρία να γίνουν σπουδαίοι, μέσα από τις στάχτες σας..

Σήμερα λοιπόν, θα εμφανιστούν, με καλά λόγια πάντα, όμως με βλέμμα που στάζει μίσος, έχθρα και πολύ δόλο! Συνεπώς σήμερα κρατάτε τα φύλλα σας κλειστά, το στόμα σας επίσης και δε λέτε κουβέντα σε κανέναν! Μη κάνετε το λάθος και παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό σας, γιατί αρκετοί θα γυρέψουν την ευκαιρία για να σας ξενερώσουν. Σας θάβουν το λάκκο, το ξέρετε, το καταλαβαίνετε, το νιώθετε! Απλά απομακρυνθείτε και σκεφτείτε με πιο τρόπο θα τους ρίξετε μέσα! Και ας τον έχουν ανοίξει από μόνοι τους. Ας πρόσεχαν!

Ενοχλεί η παρουσία σας, ενοχλεί η επιτυχία σας, ενοχλεί η λάμψη που αποκτήσατε μέσα σε χρόνο ντε τε.. Κλείστε τις πόρτες και τα παράθυρα και δημιουργήστε.. Οργανώστε με προσοχή τις επόμενες τις κινήσεις σας.. Και αφήστε τους να σκάσουν!

magicfariel

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η Αφροδίτη στα Λιοντάρια! Παιχνιδιάρικη & άκρως Ερωτική η διάθεση των Ζωδίων

Πανσέληνος Ιουλίου στον Αιγόκερω: Πώς θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο;

Έμαθες το ζώδιό του; Μάθε με ποια ατάκα θα τον ρίξεις!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Σπυροπούλου – Κοτσοβός: Φιλιά και αγκαλιές μπροστά σε όλους! Η επανασύνδεση τους έκανε καλό…

Mad VMA 2016: Η απρόσμενη αντίδραση της Βανδή στη βράβευση της Βίσση -Το στιγμιότυπο που δεν πρόσεξε κανείς

Στον δρόμο της Μενεγάκη και ο αδελφός της – Δείτε τις σκαφάτες διακοπές του Μισόκαλου

loading...