Κριός

Γενικά zwdia: Ίσως τα πηγαίνετε καλύτερα από ποτέ με τον/την σύντροφό σας. Μάλλον είστε πιο συγχρονισμένοι στο τι θέλει, τι σκέπτεται και τι θέλει. Ίσως του/της προσφέρετε κάτι πριν αντιληφθεί ότι το χρειάζεται. Μπορείτε να φθάσετε σε νέα επίπεδα συνεννόησης. Ακολουθήστε την ροή των πραγμάτων και εκμεταλλευθείτε την κατάσταση. Θα χαρείτε που το κάνατε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Χρησιμοποιήστε την δημιουργικότητά σας αλλά ταυτόχρονα να είστε πρακτικοί. Μια φανταστική προσέγγιση είναι χρήσιμα αλλά είναι άχρηστη αν δεν μπορείτε να μιλήσετε για τις ιδέες σας με απόλυτο και σαφή τρόπο.

Ταύρος

Γενικά zwdia: Θα υπάρχει ηρεμία στο σπίτι σας σήμερα. Τα μέλη της οικογένειάς σας θα συνεννοούνται πολύ καλά. Ίσως σας φανεί περίεργο αλλά δεν θα είναι έκπληξη. Είναι καλή η ηρεμία στο σπίτι. Μπορείτε να αποφύγετε τους εκνευρισμούς. Θα απολαύσετε τις καταστάσεις.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα λόγια κάποιου ίσως είναι λίγο σκληρά σήμερα και η πρώτα σας αντίδραση θα είναι να απομακρυνθείτε. Θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε ότι αυτό το άτομα σας βοηθά και δεν θέλει να σας θυμώσει. Δουλέψτε μαζί αντί να υποθέτετε αμέσως ότι είναι εχθρός σας.

Δίδυμοι

Γενικά zwdia: Ίσως παρευρεθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση σήμερα αλλά δεν θα έχετε πολύ όρεξη για συζητήσεις. Ίσως είστε χαρούμενοι απλά να ακούτε τους άλλους και να χαλαρώνετε. Ίσως περνάτε πολύ χρόνο στο σπίτι και θέλετε να βγείτε λίγο. Χαλαρώστε και περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η τάση σας είναι να σκέπτεστε ότι έχετε τον έλεγχο και δουλεύετε ομαλά από την κορυφή. Δεν είναι έτσι ακριβώς. Αυτό που δεν βλέπετε είναι η μεγάλη εικόνα. Κάντε ένα βήμα πίσω και θα μπορέσετε να δείτε την αλήθεια.

Καρκίνος

Γενικά zwdia: Κάποιος κοντινός φίλος ίσως σας κάνει ένα δώρο σήμερα, μάλλον ένα βιβλίο. Ίσως να μην είναι κάποια ειδική περίσταση και απλά να ήθελε να σας κάνει ένα δώρο. Θα αισθανθείτε έντονα και τρυφερά συναισθήματα. Θα θέλετε να περάσετε χρόνο με αυτό το άτομο. Ίσως σκεφθείτε ότι είναι σπάνιο να βρείτε κάποιο τόσο ευαίσθητο και ευγενικό άτομο.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Δεν είναι η καλύτερη στιγμή για εσάς και αυτό φαίνεται στην δουλειά σας. Να θυμάστε ότι μπορείτε να προχωρήσετε πιο εύκολα μιλώντας ειλικρινά με κάποιο άτομο που εμπιστεύεστε. Συζητήστε για τους φόβους σας και θα τους αφήσετε έτσι στο περιθώριο.

Λέων

Γενικά zwdia: Η διαίσθησή σας θα είναι πολύ έντονη σήμερα αλλά τώρα θα σας ενδιαφέρουν πολύ συγκεκριμένα πράγματα. Θα προσπαθήσετε να πάρετε πολλές πληροφορίες και λεπτομέρειες. Ίσως αυτά που θα μάθετε να σας βοηθήσουν να καταλάβετε το παρόν και την κατάστασή σας. Προχωρήστε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Να είστε συγκεντρωμένοι σε ότι ξέρετε και μην προσπαθείτε να εμπλακείτε σε τομείς που δεν ξέρετε τίποτα. Καλύτερα να μοιράζετε τις δουλειές σε όσους είναι πιο αποδοτικοί αντί να προσπαθείτε να προχωρήσετε μόνοι σας.

 

Παρθένος

Γενικά zwdia: Θα υπάρχει χαρά στο σπίτι σας σήμερα καθώς φαίνεται ότι συνεννοείστε καλά. Ίσως βιώσετε έντονη ηρεμία. Όλοι είναι συγκεντρωμένοι σε δικά τους θέματα, σε δουλειά ή σε κοινωνικές επαφές. Είναι υπέροχη στιγμή για εσάς. Τα πηγαίνετε καλά με όλους. Περάστε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τα σχεδιά σας είναι μεγαλύτερα από των γύρω σας. Μην αποσπάστε από άτομα που δεν έχουν τον ίδιο τρόπο σκέψης με εσάς. Να είστε συγκεντρωμένοι στους στόχους και τα όνειρά σας.

Ζυγός

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως πάτε σε κάποια κοινωνική εκδήλωση στην περιοχή σας, μάλλον μαζί με τον/την σύντροφό σας. Εσείς και ο/η σύντροφός σας ίσως πάρετε μέρος σε μια έντονη συζήτηση αναφορικά με τους στόχους κάποιας ομάδας στην οποία συμμετέχετε. Θα αισθάνεστε κοντά στα άλλα άτομα. Θα έχετε καλά και τρυφερά συναισθήματα για όλους.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Θα έχετε την ικανότητα να διευκολύνετε μια δύσκολη θέση. Οι άλλοι είναι σε έντονες συζητήσεις και εσείς θα μπορείτε να δείτε όλες τις πλευρές του θέματος. Μπορείτε να εμπλακείτε. Οι άλλοι θα χαρούν που το κάνατε.

Σκορπιός

Γενικά zwdia: Οι καταστάσεις αλλάζουν σχετικά με τους επαγγελματικούς σας στόχους. Σκέπτεστε εδώ και καιρό μια αλλαγή αλλά κάποιο άτομο που θα συναντήσετε σήμερα ίσως σας δώσει το κίνητρο που χρειάζεστε για να προχωρήσετε.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Συνδυάστε το καλό πνεύμα σας με την σοφιά και θα έχετε επιτυχία. Διατηρήστε έναν συνεχή και ανοιχτό διάλογο με τους γύρω σας και αυτό θα είναι η μεγάλη σας υποστήριξη. Είστε σε τέλεια θέση για να προχωρήσετε.

Τοξότης

Γενικά zwdia: Είστε καλοί στο να εφαρμόζετε τις αρχές σας στην ζωή σας. Ειδικά σήμερα θα μπορείτε να καταλάβετε καλά τους άλλους. Οι σχέσεις σας θα βελτιώνονται. Είναι μια περίοδος μεγάλων αλλαγών για εσάς. Θα πρέπει να εκμεταλλευθείτε τις στιγμές αυτές.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Η άσχημη συμπεριφορά κάποιου ίσως σας ενοχλεί σήμερα. Αυτό το άτομο μάλλον σας λέει τι να κάνετε και πως να προχωρήσετε την ζωή σας. Μην του δίνετε τον χρόνο σας και μην ασχολείστε.

Αιγόκερως

Γενικά zwdia: Είστε εξωστρεφείς συνήθως αλλά σήμερα ίσως αλλάξετε. Ίσως αναρωτιέστε για κάποια μεταφυσικά πράγματα και για το μέλλον σας. Μάλλον αισθάνεστε καλά αλλά ίσως είστε σε ένα σταυροδρόμι και πρέπει να πάρετε αποφάσεις. Ίσως πρέπει να σκεφθείτε σοβαρά πριν αποφασίσετε την κατεύθυνση που θα ακολουθήσετε. Δώστε λίγο χρόνο στον εαυτό σας.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Επικεντρωθείτε στην επικοινωνία. Φθάστε στην καρδιά του θέματος αντί να χάνετε τον δικό σας χρόνο αλλά και των άλλων με θέματα που δεν έχουν καμία σχέση με αυτό που σας αφορά.

Υδροχόος

Γενικά zwdia: Σήμερα ίσως αναζητάτε την παρέα των φίλων. Έχετε διάθεση να περάσετε καλά και αυτό θέλετε. Αργότερα θα περάσετε χρόνο με τον/την σύντροφό σας και θα συζητήσετε κάποια θέματα. Θα περάσετε καλά.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Το σημαντικό σήμερα να ισορροπήσετε την φαντασία με την πραγματικότητα. Και τα 2 έχουν τα καλά τους οπότε μην αποκλείσετε κάποιο. Η επιτυχία είναι δική σας αν μπορείτε να βάλετε και τα δύο στα σχέδιά σας.

Ιχθύες

Γενικά zwdia: Αισθάνεστε δυνατοί σήμερα. Έχετε καλή πνευματική και σωματική υγεία. Φαίνεται ότι κάποια προβλήματα έχουν εξαφανιστεί. Μάλλον σκέπτεστε να αφήσετε την δουλειά σας και να ασχοληθείτε με κάτι που σας αρέσει πραγματικά. Κάντε ότι σας αρέσει.

Οικονομικά και καριέρα zwdia: Τελευταία κάνετε πολλές αναθεωρήσεις και αυτό είναι υπέροχο. Ίσως είναι λίγο επίπονο κάποιες στιγμές αλλά γενικά είναι για καλό. Αφήνετε πίσω σας το παρελθόν. Τώρα είναι καιρός να φτιάξετε κάτι νέο.

Πηγή: astro-live

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Bershka: Κάντου δώρο το πιο in fashion πουκάμισο που κυκλοφορεί στην αγορά! ! Κοστίζει λιγότερο από 13 ευρώ!

Cute & Girly: Αυτό είναι το απόλυτο χτένισμα για το πρώτο ραντεβού!

Μεγάλη προσοχή: Τα νυχιά των ποδιών σας δείχνουν αν κινδυνεύετε από καρκίνο!

loading...