ωροσκοπιο – Κριός : Είσαστε από τα λίγα ζώδια που δίνετε τόση σημασία στις λεπτομέρειες. Μέσα από αυτό μπορείτε πια να αντιληφθείτε τι είναι το πιο κατάλληλο, για να πράξετε για την προσωπική σας ζωή. Δεν χρειάζονται αυτές τις ημέρες υπερβολές. Τα αστρολογικά δεδομένα, δεν είναι και τόσο ενθαρρυντικά.
Ευκαιρίες αγάπης: **

ωροσκοπιο – Ταύρος : Είναι λίγες ημέρες που ακόμη πρέπει να το παίζετε το καλό παιδί. Ακόμη είναι πάνω σας και οι ‘τρεις’, άρα αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πράττε με μέτρο και σωφροσύνη. Από τις 21-05 που ο Ήλιος, σας εγκαταλείπει, μπορείτε να εκδηλώσετε, όλα αυτά που έχετε μέσα στην ψυχή σας.

Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Δίδυμοι : Χαμογελάτε κρυφά. Οι περισσότεροι Δίδυμοι ήδη έχουν αρχίσει και βλέπουν σημάδια αγάπης και εκδήλωσης συναισθημάτων, από τον άνθρωπο που τους ενδιαφέρει. Τις απογευματινές ώρες αποφύγετε τις μονότονες οικονομικές συζητήσεις, με άτομα της οικογενείας.
Ευκαιρίες αγάπης:*

 

ωροσκοπιο – Καρκίνος: Είσαστε πρακτικά μυαλά, αλλά αυτήν την εποχή οι αστρολογικές όψεις του Ποσειδώνα, προς όλα τα ζώδια του νερού δημιουργούν μια αισθηματική θολούρα. Δεν είναι και οι πιο κατάλληλες ημέρες, για ξεκαθαρίσματα και εξελίξεις σε σχέσεις και συνεργασίες.

Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκόπιο – Λέων: Οι τελευταίες ημέρες της Άνοιξης, σας βρίσκουν αντιμέτωπους με ένα σωρό προβλήματα, μέσα σε σχέσεις και γνωριμίες. Αναμενόμενες οι εξελίξεις με τόσα μέτωπα που έχετε ανοιχτά. Πολλά και τα παράπονα και γκρίνιες που θα σας φανερωθούν από τον άνθρωπο σας, για την απουσία σας.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκόπιο – Παρθένος: Λειτουργείτε κάτω από πίεση. Η μέρα η σημερινή και η αυριανή είναι ακατάλληλες, για να εκφράσετε τους λόγους σας και τις προτάσεις σας, σε όλους! Αναμείνατε λίγο ακόμη να έρθει και πάλι σε ορθή πορεία, ο κυβερνήτης σας και όλα θα πάνε προς την κατεύθυνση, που επιθυμείτε.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Ζυγός: Διαφωνίες και πείσματα έχει η μέρα για όλους τους ερωτευμένους. Είναι γενικότερα δύσκολες οι επικοινωνίες, για όλα τα ζώδια του αέρα, και πόσο μάλλον για το δικό σας που από την φύση, του έχει μια ταλάντευση. Αποφύγετε όλη την ημέρα τους σοβαρούς διάλογους για το μέλλον.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Σκορπιός : Μπροστά σας έχετε ένα ολόκληρο 48 ωρο που μπορείτε να διορθώσετε λάθη και παραλείψεις του προηγούμενου διαστήματος. Σε αυτό έχετε την συμπαράσταση του ασταμάτητου Κυβερνήτη σας, που θα αναδείξει τον καλύτερο εαυτό σας.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Τοξότης: Δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις απόψεις σας, επειδή το ταίρι σας δεν ανταποκρίνεται θετικά. Αυτές τις θέσεις – στάση ζωής, την είχατε και πιο παλιά. Οι μέρες μέχρι τα γυρίσει σε ορθή πορεία ο άρχοντας των επικοινωνιών, είναι δύσκολες και εσείς πρέπει να λετε λιγότερα.
Ευκαιρίες αγάπης:***

ωροσκοπιο – Αιγόκερως: Ερωτικά μυστικά, που έχετε καλά κρυμμένα θα χρειαστεί να τα μοιραστείτε με κάποιο τρίτο πρόσωπο. Από το απόγευμα της Κυριακής και μέχρι την αλλαγή του ζωδίου από Ταύρο σε Δίδύμους, θα έχετε καταιγιστικές αλλαγές που θα σας προβληματίσουν.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Υδροχόος: Συναισθήματα φορτισμένα και μπλεγμένα. Είσαστε στο μάτι του κυκλώνα αλλά και κάποιας παλιάς σας ιστορίας, που ακόμη έχει αισθήματα για εσάς. Αυτοί που έχουν ήδη στην ερωτική τους καθημερινότητα νέα αγάπη, θα καταφέρουν σύντομα, να προσχωρήσουν σε δεσμεύσεις.
Ευκαιρίες αγάπης:**

ωροσκοπιο – Ιχθύς : Έχετε τον άνθρωπο σας να σας συμπαραστέκεται σε οτιδήποτε και αν ζητάτε. Αυτό μέχρι την πανσέληνο του μήνα, θα πολλαπλασιαστεί και θα σας βάλεις σε σοβαρές σκέψεις για δεσμεύσεις και επόμενα βήματα μέσα στο Καλοκαίρι.
Ευκαιρίες αγάπης:***

astro-live

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σε ποια Ζώδια χτυπά η Τύχη τη πόρτα, μέσα στο Καλοκαίρι του 2016;;; by MagicF’Ariel..

Ζήλια και νεύρα: Πως αντιδρούν τα ζώδια όταν βγαίνουν «έξω» από τα ρούχα τους

Τι ζώδιο είσαι; Αυτό είναι το μακιγιάζ που σου ταιριάζει

loading...