Καλό μήνα και χρόνια πολλά!
ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Όλο ευχάριστες εκπλήξεις θα είναι και αυτή η μέρα. Αυτές τις μέρες περιμένεις το αναπάντεχο να ξεπροβάλλει από την επόμενη γωνία. Όμως μην εκβιάζεις τις εξελίξεις στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Δείξε υπομονή και επιμονή.
ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αγαπημένε μας ταύρε, επειδή σήμερα θα είναι αρκετά δύσκολο να ελέγξεις τα νεύρα σου και είναι μεγάλη η πιθανότητα να ξεσπάσεις σε λάθος ανθρώπους, περιόρισε όσο μπορείς τα λόγια και ρίξε λίγο νερό στο κρασί με το οποίο θα τσουγγρίζεις στο Πασχαλινό τραπέζι!
ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Μέρες σαν τη σημερινή αντιλαμβάνεσαι πως θες κάτι περισσότερο ζωντανό, ενδιαφέρον και ελεύθερο από την τωρινή επαγγελματική σου καθημερινότητα. Για να το κατακτήσεις όμως έχεις αντικειμενικές δυσκολίες να ξεπεράσεις. Μήπως νʼαρχίσειςναείσαι περισσότερο διπλωμάτης και λιγότερο παρορμητικός;
ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Πολλοί Καρκίνοι ίσως βρίσκονται υπό καθεστώς δεύτερης ευκαιρίας στα επαγγελματικά τους. Μην φοβηθείς την καινούργια αρχή, καθώς αυτές τις γιορτινές μέρες αυτό είναι εκείνο που σε προβληματίζει.
ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις την κοινωνική σου εικόνα  μοιάζει αυτές τις μέρες με βάρκα που επιπλέει μεν, αλλά με πολλές τρύπες να μπάζουν νερά μέσα. Μην κάνεις σπασμωδικές κινήσεις! Όσο πιο χαλαρός είσαι και με μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση τόσο καλύτερα θα πάνε τα πράγματα!
ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Αφέσου στη στιγμή και ξέχνα για λίγο τα οικονομικά ή επαγγελματικά άγχη σου. Η καλή  παρέα, οι φίλοι και οι όμορφες συναντήσεις θα σε βοηθήσουν. Σήμερα, απόφυγε τα μεγάλα λόγια.
ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Από τη μια θέλεις να επιτεθείς στον πρώτο που θα τύχει να τσιγκλήσει τα νεύρα σου και να του φας το λαρύγγι. Από την άλλη ξέρεις πως δεν υπάρχει κανείς/καμία που νʼαξίζειτοκόποέστωκαινακουνήσειςτοδαχτυλάκισου. Πόσοπαρανοϊκόμπορείναγίνει το σύμπαν μερικές φορές, ε;
ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αν υπήρχε ένας διακόπτης ON/OFF πάνω στο σώμα μας για να μπαίνουμε και να βγαίνουμε σε φάση αυτοσυγκέντρωσης/αυτοσυγκράτησης, σήμερα θα ήσουν πανευτυχής. Δείξε αυτοέλεγχο!
ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Σήμερα έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο για να αφιερώσεις στη προσωπική σου ζωή. Άρπαξε κάθε ευκαιρία που εμφανίζεται γιατί μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει και η σωστή επαγγελματική πρόταση.
ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Το τελευταίο μόνο καιρό έχεις αρχίσει να καταλαβαίνεις πως μόνος σου είχες περιορίσει τον εαυτό σου, τις απαιτήσεις σου από τη ζωή και τα θέλω σου. Τώρα που ξυπνάς σιγά σιγά από τον λήθαργο πλησιάζει και η ώρα να σχεδιάσεις την απελευθέρωση σου από εργασιακές καταστάσεις και διαπροσωπικές σχέσεις που σε φθείρουν. Ξεκίνα να οργανώνεις την επόμενη μέρα σου!
ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
H οικονομική ανασφάλεια έχει επηρεάσει την αισιοδοξία σου γιατί για κάποιο λόγω αυτά τα δύο τελευταία είναι άμεσα συνυφασμένα μέσα σου. Μην αφήνεις τις αγωνίες να σε καταβάλουν. Θα τα καταφέρεις!
ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Ένας φίλος ήρθε απόψε από τα παλιά, φορτωμένος με χιλιάδες αναμνήσεις. Η μέρα είναι ευχάριστη αλλά με έντονες συγκινήσεις. Απόλαυσε τη στιγμή και δείξε θετική διάθεση σε όσους σε προσεγγίζουν.

faysbook.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ανάδρομος Ερμής στο Ταύρο, μαγικές ενέργειες έρχονται και φεύγουν.. by MagicF’Ariel!

Οι ιδανικές ατάκες για να… ρίξεις το κάθε ζώδιο

Ταυράκια, ο Έρωτας σας έχει βάλει στο μάτι! by MagicF’Ariel..

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ