Batiste Dry Shampoo: Όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα!

Το Νο1 ξηρό σαμπουάν στην Αγγλία, το Batiste Dry Shampoo, είναι το προϊόν styling που θα σε βοηθήσει να έχεις όμορφα και καθαρά μαλλιά κάθε μέρα όπου κι αν βρίσκεσαι. Σίγουρα ξέρεις πολύ καλά πως με φρέσκα και λαμπερά μαλλιά νιώθεις –και είσαι– όμορφη όλη μέρα! Συχνά, όμως, είναι δύσκολο να χωρέσει η σωστή περιποίηση μέσα στο ασφυκτικό σου πρόγραμμα. Κι, όμως, υπάρχει λύση!



Τι είναι το Batiste Dry Shampoo;

Eίναι ένα «μαγικό» προϊόν που θα σε βοηθήσει σε ένα μόνο λεπτό να φρεσκάρεις τα μαλλιά
σου και να τα ανανεώσεις κάθε στιγμή αφού μπορείς να το έχεις πάντα στην τσάντα σου! Εξαφανίζει τη λιπαρότητα από τις ρίζες, χαρίζει φρεσκάδα και ζωντάνια στα άτονα μαλλιά και όλα αυτά χωρίς μία σταγόνα νερό. Σε χρόνο μηδέν θα αποκτήσεις τον όγκο και την απαλή υφή που επιθυμείς, απολαμβάνοντας μια αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας.
Το «κοινό μυστικό» των αστέρων

Από το 1970, το Batiste Dry Shampoo είναι το μυστικό «όπλο» όλων των μοντέλων και
των celebrities. Από την Kim Kardashian μέ χρι την Kate Moss, δεν είναι λίγοι οι επώνυμοι που έχουν πάντοτε ένα μπουκάλι Dry Shampoo στην τσάντα τους. Το ίδιο ακριβώς κάνει και η
«δική» μας πάντα στυλάτη και πρωτοποριακή Τάμτα, που δηλώνει φανατική θαυμάστριά του:
«Το Batiste Dry Shampoo αποτελεί ένα από τα μυστικά ομορφιάς μου για μια πολύ απαιτητική και δύσκολη μέρα. Είναι ο σύμμαχός μου όλο το 24ωρο, αφού μπορεί μόνο σε μερικά δευτερόλεπτα να φρεσκάρει, να αναζωογονήσει και να μεταμορφώσει τα μαλλιά μου».

Πώς να χρησιμοποιήσεις το Batiste Dry Shampoo

Είναι o απόλυτος βοηθός σου στο styling, που μέσα από τρεις μόλις κινήσεις θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις ένα ανανεωμένο χτένισμα, απορροφώντας τη λιπαρότητα και χωρίς να αφήνει υπολείμματα. Ψέκασε από απόσταση 30 εκ. στις ρίζες των μαλλιών σου, κάνε ελαφρύ μασάζ με τα χέρια σου και σε ένα λεπτό μπορείς να απολαύσεις ένα «φρέσκο» look με κράτημα που διαρκεί!



Διάλεξε το δικό σου Batiste Dry Shampoo

Tο Batiste Dry shampoo έκανε το δικό του «make over» για το 2016! Τα αγαπημένα κλασικά αρώματα επανακυκλοφορούν ανανεωμένα, ενώ στη συλλογή προστίθενται οι νέες υπέροχες αφίξεις. Από το ORIGINAL, που αγαπήθηκε από όλους τους hair stylists, το BLUSH με το μοναδικό άρωμα κρίνου, πορτοκαλιού και παιώνιας, το FRESH που δίνει μια αίσθηση δροσιάς, το HEAVENLY VOLUME, τη νέα και βελτιωμένη έκδοση του XXL Volume με effect όγκου, και το BEAUTIFUL BRUNETTE, που σου επιτρέπει να διατηρήσεις το χρώμα των μαλλιών σου για περισσότερο καιρό!

Η συναρπαστική νέα σειρά Batiste

Floral: Με άρωμα λουλουδιών του καλοκαιριού
Tropical: Με άρωμα καρύδας
Cherry: Με υπέροχο άρωμα κεράσι
Oriental: Με αρώματα φρούτων, λουλουδιών και καρύδας
Brilliant Blonde: Δίνει στη στιγμή χρώμα και φρεσκάδα στα ξανθά μαλλιά!
Nourish & Enrich: Εμπλουτισμένο με θρεπτικό λάδι αμυγδάλου, απομακρύνει τη
λιπαρότητα ενώ ταυτόχρονα φρεσκάρει και φροντίζει τα μαλλιά!



Info

Αναζήτησε το Batiste σε καταστήματα
καλλυντικών!
Instagram: batistegreece
Facebook: Batiste Greece