Giveaway: 3 τυχερές κερδίζουν από μια ολοκληρωμένη βιολογική σειρά καλλυντικών Apiarium Bio Natural Cosmetics της bioLEON!

Ακολουθήστε τα βήματα και δηλώστε συμμετοχή!

Αγαπημένες μου, τα τελευταία χρόνια η ανάγκη μου για στροφή στη φύση είναι πιο έντονη από ποτέ σε όλα τα επίπεδα. Έτσι, τα βιολογικά καλλυντικά δεν αποτελούν για μένα μια ακόμη τάση, αλλά μια καινούργια πραγματικότητα στον πλανήτη της κοσμητολογίας, που υποστηρίζω θερμά. Σε αυτή τη λογική αναζητώ συνέχεια eco-friendly προϊόντα φροντίδας για την καθημερινή μου περιποίηση.

Τελευταία μου ανακάλυψη είναι η ιταλική σειρά Apiarium Bio Natural Cosmetics από την εταιρία bioLEON, η οποία πραγματικά με ενθουσίασε! Όσο για το λόγο; Πολύ απλά γιατί είναι μια οικολογική σειρά φροντίδας με 100% φυσικές συνθέσεις, που φροντίζουν απαλά το σώμα αφήνοντας ένα σούπερ απαλό και διακριτικό άρωμα. Επιπλέον, όλα τα προϊόντα της σειράς δεν περιέχουν συστατικά όπως σιλικόνες, parabens κ.ά., ενώ ακόμη δεν δοκιμάζονται πάνω σε ζώα. Σε όλα αυτά πρόσθεσε τις ξεχωριστές ρετρό συσκευασίες των προϊόντων της, οι οποίες είναι εμπνευσμένες από τη δεκαετία του 1950.

Στην Apiarium Bio Natural Cosmetics θα βρεις μία σειρά από υπέροχα αφρόλουτρα, κρέμες σώματος, πήλινγκ σώματος, λάδια σώματος, eau de toilette αλλά και sticks χώρου σε 5 υπέροχα αρώματα: το αισθησιακό Amber & Jasmine, το έντονο Cedar & Patsouli, το φρέσκο και λουλουδάτο Tulip & Poppy, το απαλό Vanilla & Almond και το ανάλαφρο και δροσερό Water & Salt.

Για να πάρεις μια μικρή γεύση από τα παραπάνω ετοιμάσαμε έναν διαγωνισμό μέσα από τον οποίο 3 τυχερές κερδίζουν από μια ολοκληρωμένη βιολογική σειρά καλλυντικών Apiarium Bio Natural Cosmetics της bioLEON.

Για να πάρεις μέρος στο διαγωνισμό της bioLEON, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι:

  1. Follow τη σελίδα instagram @youweekly.gr και της @bioleonproducts
    2. Like το post του διαγωνισμού
    3. Tag δύο φίλες σας στα σχόλια!

Οι νικητές θα βγουν από τα σχόλια του post στις 21/12!

Οι νικητές είναι:

geo_ko_greece
mariliapissia
michelle_vlch

*Τα προϊόντα της σειράς Apiarium Bio Natural Cosmetics θα τα βρεις σε επιλεγμένα Φαρμακεία, σε καταστήματα με βιολογικά προϊόντα και στο bioLEON.gr.