Tο νέο άρωμα Good Girl Blush του Οίκου Carolina Herrera είναι ολόφρέσκο και λουλουδάτο!

Floral αρωματική έκρηξη!

Με πρωταγωνίστρια και μούσα της καμπάνιας του, την πανέμορφη, Karlie Kloss, ο πολυτελής Οίκος συνεχίζει το ταξίδι της ανθισμένης εξερεύνησης της γυναικείας φύσης με την κυκλοφορία του νέου Good Girl Blush Eau de Parfum.

Το άρωμα αποτελεί μια τολμηρή έκρηξη αντιθέσεων, η οποία εκφράζει την ξεχωριστή, διακριτική γυναικεία θηλυκότητα που διαρκώς ανθίζει.

Expand player

Λίγα λόγια τη σύνθεση...

Η πολύτιμη σύνθεσή του Good Girl Blush Eau de Parfum από την Carolina Herrera «παντρεύει» μοναδικά τον παστέλ ρομαντισμό μιας νότας από παιώνια, στο κέντρο της οποίας βρίσκονται δύο διαφορετικές εκδοχές του λαμπερού Ylang Ylang. Το αρωματικό αυτό κοκτέιλ συμπληρώνουν ιδανικά η gourmand πλευρά της βανίλιας σε συνδυασμό με ένα απαλό εκχύλισμα πούδρας, που έδωσε και την blush αίσθηση στο άρωμα. Με αυτόν τον τρόπο αναδείχθηκε η βαθύτερη, πιο εθιστική και αισθησιακή πλευρά του.

Όσο για το μπουκάλι του... ακολουθεί σχεδιαστικά τη φιλοσοφία του κλασικού αρώματος Good Girl, που φέρει τη μορφή ψηλοτάκουνης γόβας, αυτή τη φορά όμως σε ροζ παστέλ απόχρωση.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Τα beauty μυστικά της Τατιάνας Στεφανίδου για τον Άγιο Βαλεντίνο

Nude lips: Η νέα τάση στο μακιγιάζ - 11 προϊόντα σε οικονομικές τιμές