Με αυτόν τον τρόπο δεν θα βγει σαν "πέτρα" - Το μυστικό για να ψηθεί σωστά η μπριζόλα

Έτσι θα έχει ωραία και σωστή κρούστα

Αποδεδειγμένα, οι μπριζόλες είναι το αγαπημένο comfort food των ελληνικών νοικοκυριών. Σωτέ, τηγανητό ή ψητό, αυτό το νόστιμο κομμάτι χοιρινού ή μοσχαριού ψήνεται σε λιγότερο από 15 λεπτά και μαζί με μια πράσινη σαλάτα αποτελεί το ιδανικό γεύμα.

Είναι σημαντικό να βάλουμε στο τηγάνι μόνο... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr

Expand player

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Γιατί η γιαγιά ξέρει: Το λάθος που κάνουμε στα μακαρόνια και μπορεί να βγουν άνοστα

Ξεκινήστε το από σήμερα - Ο σημαντικός λόγος για τον οποίο πρέπει να βάζουμε τα λεμόνια στην κατάψυξη