Πάρτε ιδέες και για το δικό σας σπίτι! Αυτά είναι τα πιο χαλαρωτικά και μοντέρνα σαλόνια που έχετε δει

Τα πιο όμορφα, εντυπωσιακά σαλόνια σας ανοίγουν τις πόρτες τους και σας αφήνουν να τα μελετήσετε. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στους καναπέδες τους. Είναι πραγματικά ασύλληπτοι.

Κάθε φορά που επισκέπτεστε το σπίτι κάποιου, έναν από τους πρώτους χώρους που αντικρίζετε είναι το σαλόνι. Το σαλόνι, επομένως, μπορεί να δημιουργήσει εντυπώσεις ή μπορεί να «χαντακώσει» την εικόνα ολόκληρου του υπόλοιπου σπιτιού. Εμείς, στο thehomeissue, ψάξαμε και βρήκαμε τα πιο χαλαρωτικά σαλόνια με τους πιο μοντέρνους καναπέδες. Συνεχίστε παρακάτω...

Κάντε κλικ στην εικόνα που ακολουθεί για να δείτε και τα 11 σαλόνια με τους εμπνευσμένους καναπέδες τους.





Αυτό το ταβάνι είναι πραγματικά εντυπωσιακό. Το τούβλο που έχει τοποθετηθεί σε αυτό είναι εκπληκτικό. Συνδυάζεται, μάλιστα, υπέροχα με την απλότητα και τις καθαρές γραμμές που υπάρχουν στα σε γήινες αποχρώσεις έπιπλα.




Τα μοτίβα σε αυτό το υπέροχο σαλόνι είναι αρκετά θηλυκά. Η ταπετσαρία δείχνει πολύ ντελικάτη ενώ το ζεβρέ χαλί αρκετά τολμηρό. Κάθε κομμάτι στον χώρο αυτό συμβάλουν στη δημιουργία μιας μποέμ αίσθησης.




Αυτό το σαλόνι είναι εντυπωσιακό και πολύ πρωτότυπο. Τα μαξιλάρια είναι τοποθετημένα με τέτοιο τρόπο που επιτρέπουν σε όποιον κάτσει στον καναπέ να δημιουργήσει τη δική του άνετη γωνιά.




Τα σκούρα χρώματα μπορούν να κάνουν έναν χώρο να δείχνει λιγότερο φιλόξενος. Ταιριάζουν μόνο σε ένα σαλόνι σαν κι αυτό που έχει πολύ φυσικό φως. Η αντίθεση με το ξύλινο δάπεδο βοηθάει επίσης πολύ.




Δεν γίνεται να σχολιάσει κανείς αυτό το σαλόνι και να αφήσει απ’έξω το μισό άγαλμα αλόγου. Και πραγματικά είναι τόσο εντυπωσιακό που δεν υπάρχει τίποτα άλλο να σχολιαστεί περισσότερο.

Το ενδιαφέρον σε αυτό το σαλόνι -πέρα από το ότι είναι υπέροχο σαν εικόνα- είναι πως οι καναπέδες του έχουν τόσο πολύ βάθος που επιτρέπουν σε όποιον το επιθυμεί να κοιμηθεί και μάλιστα πολύ άνετα σε αυτούς.

Αν αναρωτιέστε πώς είναι το σαλόνι του Άγιου Βασίλη όταν δεν είναι Χριστούγεννα τότε κοιτάζοντας αυτήν την εικόνα νιώθετε ότι κάπως έτσι πρέπει να είναι.

Ένα μοναδικό σαλόνι το οποίο πέρα από εκπληκτική θέα έχει και υπέροχη διακόσμηση. Ο ευρύχωρος γωνιακός καναπές είναι ιδανικός για αξέχαστες ξάπλες και χαλάρωση μπροστά στην τηλεόραση.


Ένα μοναδικό σαλόνι το οποίο πέρα από εκπληκτική θέα έχει και υπέροχη διακόσμηση. Ο ευρύχωρος γωνιακός καναπές είναι ιδανικός για αξέχαστες ξάπλες και χαλάρωση μπροστά στην τηλεόραση.

Αυτός ο καναπές δείχνει να είναι πολυεργαλείο. Πέρα από το ότι χωράει πολλά άτομα, έχει μαξιλαράκια για το κεφάλι του καθενός που ανεβοκατεβαίνουν ανάλογα με τις ανάγκες του και έχει και τραπεζάκι ενσωματωμένο για τα ποτά και τους καφέδες.

Εδώ τα πράγματα είναι απλά. Η διακόσμηση του συγκεκριμένου σαλονιού είναι μίνιμαλ ενώ εντύπωση μας κάνουν οι δύο ίδιοι αλλά σε αντίθετα χρώματα καναπέδες. Δημιουργείται μια γοητευτική αντίθεση.