Σπαράζει η αδελφή του Βαγγέλη Γιακουμάκη - Η φωτογραφία του αδελφού της που έκανε τους πάντες να δακρύσουν

Οι πληγές δεν λένε να κλείσουν. Τι και αν έχει περάσει περισσότερο από ένας χρόνος από τον θάνατο του Βαγγέλη Γιακουμάκη, όμως ο πόνος για την οικογένειά του είναι αβάσταχτος. Την ώρα που ο θάνατος του φοιτητή παραμένει μυστήριο με τις έρευνες να συνεχίζονται, η οικογένεια του τον θρηνεί με αξιοπρέπεια και χωρίς να θέλει να τον εκθέσει ούτε στο ελάχιστο. Μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και χωρίς να παίρνουν θέση στα όσα λέγονται για το παιδί τους προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει γίνει. Μοναδική δημόσια έκφραση των συναισθημάτων τους για εκείνον είναι η σελίδα που έχει φτιάξει στο Facebook η αδελφή του Ελένη Γιακουμάκη.

Πρόσφατα μάλιστα με τις αναρτήσεις προκάλεσε ρίγη συγκίνησης, δείχνοντας πόσο πολύ της λείπει ο αδελφός της. Η Ελένη πόσταρε φωτογραφίες του Βαγγέλη όταν ήταν μωρό να τον κρατούν οι γονείς του, περιγράφοντας την ευτυχία που τους σκόρπισε όταν ήρθε στη ζωή. "23/3/95 Ημέρα Πέμπτη γιορτινή...Που ήρθες στις ζωές μας! Ένα ανθρωπάκι μια σταλιά που γέμισες τις αγκαλιές μας!Ένας άγγελος μικρός, που ήταν όλος δικός μας...Πόση χαρά, πόση θαλπωρή γέμισες το σπιτικό μας!!!", έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας κάνοντας το διαδίκτυο να δακρύσει.



Ενώ δεν έκρυψε πως και οι φετινές γιορτές ήταν βουτηγμένες μέσα στην θλίψη αφού η απουσία του ήταν παραπάνω από αισθητή. "Είναι αυτή η ιδιαίτερη μελαγχολική ατμόσφαιρα της Μεγάλης Εβδομάδας που ξυπνάει μνήμες γλυκόπικρες... Που φέρνει στην επιφάνεια τη νοσταλγία για τους αγαπημένους που έφυγαν και που δεν θα αγκαλιάσουμε ξανά... Κι ενώ προσδοκούμε με λαχτάρα τη λύτρωση της Ανάστασης... φτερουγίζει η καρδιά μας από συγκίνηση... γιατί τόσα πολλά γύρω μας... μας θυμίζουν την κοινή μας πορεία... τα σημεία αντάμωσης... τον πλούτο από τις εμπειρίες ζωής που μοιραστήκαμε... την ευγνωμοσύνη που είναι για πάντα εδώ...", έγραψε χαρακτηριστικά.



Δείτε το τελευταίο post της και θα καταλάβετε τον πόνο που νιώθει



ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μυστήριο στην υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη: Έντονες υποψίες για τον άνθρωπο που βρήκε την σορό του άτυχου φοιτητή – Δείτε τι συμβαίνει


Expand player

Νέα σοκαριστικά στοιχεία στην υπόθεση Γιακουμάκη: Ο «εξαφανισμένος» σκληρός δίσκος με τους τραμπουκισμούς του φοιτητή



«Έχω στοιχεία για την δολοφονία!» – Η ώρα της δικαίωσης για τον Βαγγέλη Γιακουμάκη έφτασε!