Σπαραγμός στην Πάτρα για τον θάνατο της 39χρονης καθηγήτριας Αγγλικών! Πέθανε από ανεύρυσμα στον εγκέφαλο χωρίς να το γνωρίζει

Δεν έχουν τέλος οι δυσάρεστες ειδήσεις στην Πάτρα που αφορούν σε νέους ανθρώπους που φευγουν από τη ζωή. Αυτή τη φορά ο θρήνος «σκέπασε» τα Βραχνέικα, μετά την είδηση του θανάτου της 39χρονης καθηγήτριας αγγλικών Σάσας Σκαλιάπα.

Η γυναίκα, μητέρα ενός 14χρονου κοριτσιού, έφυγε από τη ζωή μετά από αιμορραγία στον εγκέφαλο, λόγω ενός ανευρύσματος που υπήρχε, χωρίς η ίδια να το γνωρίζει. Τις τελευταίες ώρες η νεαρή κοπέλα είχε πέσει σε κώμα, χάνοντας αρκετό αίμα από το ανεύρυσμα και παρά τις προσπάθειες που έκαναν οι γιατροί και οι νοσηλευτές για να την κρατήσουν στην ζωή, δεν τα κατάφεραν.

Η γυναίκα λιποθύμησε την ώρα που έκανε ιδιαίτερο μάθημα. Μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την κρισιμότητα της κατάστασής της.Δυστυχώς λίγο μετά κατέληξε.

Η κηδεία της θα γίνει στις 3 το μεσημέρι στο νέο ιερό ναό του Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέικα.

Πηγή: Athensmagazine.gr

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Βίντεο που σοκάρει: Τι έκανε η «μαύρη χήρα» στα διαλείμματα του «Φως στο Τούνελ» όταν αναζητούσε τον… δολοφόνο του άνδρα της!

Ισόβια κάθειρξη στη «μαύρη χήρα» της Αργολίδας για ανθρωποκτονία από πρόθεση! Πώς αντέδρασε στο άκουσμα της απόφασης;

Καταπέλτης ο εισαγγελέας για την «μαύρη χήρα» της Αργολίδας! Το μεγάλο κενό στην υπόθεση που δείχνει ότι…