Απίστευτο! Ξύλο γονέων σε παιδικό πάρτι για ένα φιλί!

Τι συνέβη στο παιδικό πάρτι;

Στο νοσοκομείο έστειλε 28χρονος τον πρώην πεθερό του, μετά από καβγά που εκτυλίχθηκε μεταξύ τους ενώ οι δυο βρίσκονταν σε κοινό πάρτι στο Παραλίμνι.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 28χρονος μαζί με τους γονείς του, είχαν μεταβεί στην οικία της πρώην συμβίας του για να δουν το παιδί του νεαρού. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Δείτε ακόμη: Βάσεις 2018: Στην τελική ευθεία! Πότε ανακοινώνονται;

Κατά τον δεδομένο χρόνο, στην οικία της πρώην συμβίας του, πραγματοποιείτο παιδικό πάρτι για τα γενέθλια της δεύτερης κόρης (από διαφορετικό γάμο) της πρώην συμβίας του.

Σε κάποια στιγμή, ο 28χρονος πλησίασε την πρώην συμβία του για να την φιλήσει, σε μια προσπάθεια επανασύνδεσης. Ωστόσο αυτή αντέδρασε και τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα να παρέμβει ο πατέρας της.

Δείτε ακόμη: Έκτακτο: Πέθανε Κόφι Ανάν!

Ακολούθως, ο 28χρονος χτύπησε τόσο την πρώην συμβία του όσο και τον πρώην πεθερό του, αφού ο νεαρός βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση.

Ωστόσο, παρενέβησαν άλλο παρευρισκόμενοι και ο καβγάς έληξε ενώ ο 50χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο τραυματισμένος, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία.

Ο 28χρονος έφυγε με τους γονείς του, ενώ στη συνέχεια και αφού το περιστατικό καταγγέλθηκε στην αστυνομία, εντοπίστηκε λίγο αργότερα και φόρεσε χειροπέδες.

Δείτε ακόμη: Συγκλονίζει πασίγνωστη Ελληνίδα συγγραφέας: "Ένιωθα ότι η μητέρα μου με έδιωχνε και ο πατέρας μου δεν με ήθελε..." (βίντεο)

Σε έλεγχο αλκοόλης που του διενεργήθηκε καθώς εντοπίστηκε με το όχημα του, διαφάνηκε ότι ήταν μεθυσμένος.

Ο νεαρός οδηγήθηκε το πρωί ενώπιον δικαστηρίου το οποίο διέταξε την κράτηση του.

Πηγή: reporter.com.cy