Νέες αποκαλύψεις για τη δολοφονία 33χρονης στην Κηφισιά: ''Τον είχαμε δει να...''

Νέες εξελίξεις!

Μια πολύ σημαντική μαρτυρία έκαναν γείτονες της 33χρονης, η οποία εκτελέστηκε στο γκαράζ του σπιτιού της στην Κηφισιά!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, στις 20 Αυγούστου, γείτονες της άτυχης γυναίκας είχαν παρατηρήσει έναν νεαρό άνδρα να κινείται ύποπτα στον δρόμο μπροστά από το σπίτι της γυναίκας. Διαβάστε παρακάτω..

Expand player

Δείτε ακόμη: ΓΕΣ: Ανακοίνωση για την αναγκαστική προσγείωση του στρατιωτικού ελικοπτέρου!

Όπως μετέδωσε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και η δημοσιογράφος Ρούλα Κουσκουρή, στις 20 Αυγούστου, γείτονες της άτυχης γυναίκας είχαν παρατηρήσει έναν νεαρό άνδρα να κινείται ύποπτα στον δρόμο μπροστά από το σπίτι της γυναίκας.

Δείτε ακόμη: Την δικηγόρο που γάζωσαν στην Κηφισιά την είχαν ξαναπυροβολήσει στο κεφάλι! Αποκάλυψη...

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες, ο άνδρας αυτός ήταν νεαρός, φορούσε κράνος και κρατούσε στα χέρια του ένα καλάσνικοφ. Μάλιστα άνδρες που υπηρετούν στην ασφάλεια γνωστού επιχειρηματία, ο οποίος κατοικεί στην ίδια περιοχή, ειδοποίησαν την αστυνομία και προειδοποίησαν τους κατοίκους να είναι πολύ προσεκτικοί, καθώς κυκλοφορεί ένας άνδρας με καλάσνικοφ.

Πιθανόν λοιπόν, ο εκτελεστής να παρακολουθούσε την 33χρονη από το καλοκαίρι και χθες να εκτέλεσε τελικά το «συμβόλαιο θανάτου» για το οποίο πληρώθηκε.

Δείτε ακόμη: Δολοφονία Κηφισιά: Κόβει την ανάσα το σπίτι της 33χρονης!

Οι αρχές εκτιμούν ότι η δολοφονία της γυναίκας εντάσσεται στο πλαίσιο του πολέμου μεταξύ «νονών» της νύχτας που μαίνεται τους τελευταίους μήνες.

Πηγή: www.athensmagazine.gr