Καταιγιστικές εξελίξεις στην Άμφισσα: Έκανε απόπειρα αυτοκτονίας ο πατέρας που άφησε έγκυο την 16χρονη κόρη του, άτομο με ειδικές ανάγκες! (βίντεο)

Τι υποστηρίζει στην κατάθεση του;

Οι εξελίξεις είναι καταιγιστικές στην υπόθεση του πατέρα που ασέλγησε στην 16χρονη κόρη του, άτομο με ειδικές ανάγκες την οποία και άφησε έγκυο.

Στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" μίλησε ο δικηγόρος του πατέρα, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ και δεν ήξερε τι έκανε. Διαβάστε παρακάτω,,,

Expand player

Δείτε ακόμη: Σέρρες: Καταγγελία βόμβα για το ΤΕΙ! Καθηγητής ζητούσε ροζ ανταλλάγματα

Η υπόθεση είδε το φως της δημοσιότητας όταν η 16χρονη οδηγήθηκε στο νοσοκομείο με φριχτούς πόνους στην κοιλιά. Στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν την εγκυμοσύνη της αλλά και την αποβολή της.

Δείτε ακόμη: Θρήνος για τον ξαφνικό θάνατο της Έφης Τσιτούμη: Αφήνει πίσω της δυο ορφανά παιδιά!

Μετά από εξέταση DNA που έγινε τόσο στη νεαρή κοπέλα όσο και στο νεκρό έμβρυο, έδειξαν πως πατέρας ήταν ο πατέρας της 16χρονης και αμέσως ξεκίνησαν οι ποινικές διαδικασία σε βάρος του.

Δείτε ακόμη: Σάλος στην Κρήτη! Ερωτεύτηκε την 13χρονη κουνιάδα του και το έσκασαν για το εξωτερικό!

Όπως έγινε γνωστό ο κατηγορούμενος βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και έκανε και απόπειρα αυτοκτονίας κατά την κράτηση του. Μάλιστα στην απολογία του υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ....

Δείτε όσα είπε ο δικηγόρος του στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα" στο βίντεο που ακολουθεί: