Ραγδαίες εξελίξεις με τη σορό του Κωνσταντίνου Κατσίφα!

Τι συνέβη με τη σορό;

Δέκα ημέρες έχουν περάσει από τον θάνατο του 35χρονου ομογενούς Κωνσταντίνου Κατσίφα, στους Βουλιαράτες, και οι αλβανικές Αρχές δεν έχουν παραδώσει τη σορό στην οικογένειά του ώστε να πραγματοποιηθεί η ταφή.

Expand player

Άγνωστο παραμένει επίσης το πότε θα ολοκληρωθεί η έρευνα που διεξάγεται από τις αρμόδιες Αρχές, σχετικά με την υπόθεση, όπως επισημαίνει ο δικηγόρος της οικογένειας, Αλέξανδρος Λυκουρέζος, ο οποίος μίλησε σήμερα το πρωί στον ΣΚΑΪ. «Δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση όσον αφορά στον χρόνο παράδοσής της», δήλωσε ο ίδιος. Διαβάστε παρακάτω...

Δείτε ακόμη: Βίντεο ντοκουμέντο! Η σοκαριστική στιγμή της δολοφονίας του Γιάννη Μακρή!

«Η εισαγγελία σοβαρών αδικημάτων των Τιράνων ισχυρίζεται “προφορικά” ότι θέλει να ολοκληρωθεί η έρευνα όσον αφορά την ποινική δικογραφία που έχει ανοίξει και “αφού ολοκληρωθεί να δώσουν τη σορό και θα μπορέσει και η οικογένεια να έχει πρόσβαση στη δικογραφία”». Αυτό τονίζει ο κ. Λυκουρέζος, αναφορικά με την καθυστέρηση παράδοσης της σορού από τις Αρχές της γείτονος χώρας.

Δείτε ακόμη: Θρήνος! Πέθανε ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες!

«Ομολογώ αυτό για μένα είναι ανεξήγητο και περίεργο το ότι δεν ξέρω πότε θα τελειώσει η έρευνα», αναφέρει χαρακτηριστικά, προσθέτοντας ότι: «Σε κάθε περίπτωση δέκα ημέρες άταφος ένας νεκρός αποτελεί και προσβολή στη μνήμη του νεκρού. Γιατί δεν νομίζω ότι η παράταση της παραμονής της σορού και του νεκρού Κατσίφα στα Τίρανα στο νεκροτομείο προσθέτει ή συμβάλλει κατά κάποιο τρόπο στην έρευνα που κάνει η εισαγγελία».

Πηγή:Iefimerida.gr