Φρίκη! Καθηγητής, αστυνομικός και δικηγόρος κατηγορούνται για βιασμό έφηβης!

Σοκ προκαλεί η είδηση!

Φρίκη προκαλεί η είδηση ότι Καθηγητής, αστυνομικός και δικηγόρος κατηγορούνται για βιασμό έφηβης!

Σε βάρος έξι ανθρώπων, μεταξύ αυτών ενός καθηγητή Λυκείου, ενός αστυνομικού κι ενός δικηγόρου ασκήθηκαν σήμερα διώξεις από τη δικαιοσύνη του Κοσόβου επειδή βίαζαν για δύο χρόνια μια ανήλικη, η οποία αναγκάστηκε να προχωρήσει σε άμβλωση, έγινε γνωστό από τις εισαγγελικές αρχές.

Expand player

Η ιστορία της έφηβης, στο κεντρικό Κόσοβο, προκάλεσε σοκ, πυροδοτώντας μια δημόσια αντιπαράθεση και εντός του κοινοβουλίου για τη θέση των γυναικών σε μια πολύ συντηρητική κοινωνία.

Φρίκη! Βίαζε την ανήλικη θετή του κόρη επί τέσσερα χρόνια!

Ο πρόεδρος Χασίμ Θάτσι χαρακτήρισε την υπόθεση «τραγική και τερατώδη».

Οι έξι ύποπτοι, μεταξύ των οποίων κι ένας γυναικολόγος, κατηγορούνται για «σεξουαλική κακοποίηση», «κατάχρηση εξουσίας» και ότι προκάλεσαν την εγκυμοσύνη του θύματός τους μέσω σεξουαλικής επίθεσης, αναφέρεται σε ένα δελτίο τύπου της εισαγγελίας.

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε τον Φεβρουάριο από τον ερευνητικό ιστότοπο Insajderi. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το κορίτσι, ηλικίας 16 ετών όταν ξεκίνησε η κακοποίησή της, βιάστηκε επανειλημμένα το 2017 και το 2018, καταρχάς από τον καθηγητή της, κατόπιν από έναν αστυνομικό και τέλος από έναν δικηγόρο κι έναν γυναικολόγο.

Σύμφωνα με τον Insajderi, η έφηβη είχε παρασυρθεί το 2017 σε μια σεξουαλική σχέση με τον καθηγητή της που τής υποσχόταν ότι θα την παντρευτεί. Αφού ανακάλυψε ότι ήταν παντρεμένος και είχε παιδιά, πήγε να τον καταγγείλει στην αστυνομία.

Η ίδια αφηγήθηκε στην εφημερίδα ότι ο αστυνομικός στον οποίο κατήγγειλε τα γεγονότα την απείλησε, με τη σειρά του, ότι θα πει στους γονείς της για τη σχέση της με τον καθηγητή εάν εκείνη δεν δεχόταν να τον συναντάει σε ένα ξενοδοχείο, τέσσερις φορές την εβδομάδα, όλο το 2018.

Όταν έμεινε έγκυος, περιγράφει η ίδια, ο αστυνομικός την πήγε τον Ιανουάριο του 2019 στην Πρίστινα και την ανάγκασε σε άμβλωση.

Στο τέλος, ο δικηγόρος στον οποίο ανατέθηκε να την υπερασπιστεί τη βίασε επίσης, όπως και ο γυναικολόγος, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Η εισαγγελία δεν αποκάλυψε λεπτομέρειες σχετικά με τους δύο τελευταίους κατηγορουμένους.

Κατηγορούνται, εντούτοις, για κακοποίηση, γεγονός που σημαίνει ότι θεωρούνται ύποπτοι για τον βιασμό του κοριτσιού, που σήμερα είναι 18 ετών.

πηγή: protothema.gr

Φρίκη και αποτροπιασμός στο Πήλιο! Βίαζε τη σύζυγο και έδερνε την κόρη του!

Φρίκη και αποτροπιασμός στο Πήλιο με τον 47χρονο που φέρεται να βίαζε τη σύζυγο και να έδερνε την κόρη του!

Ο άνδρας κατηγορείτο πως βίαζε επί σειρά ετών τη σύζυγό του και χτυπούσε τόσο την ίδια όσο και την κόρη τους με πιρούνι, βέργες και ό,τι άλλο έβρισκε μπροστά του. Εντέλει καταδικάστηκε σε κάθειρξη 8 ετών, απόφαση που τον οδηγεί εκ νέου στη φυλακή. Η μεγαλύτερη τιμωρία του, όμως, είναι το γεγονός πως πλέον αρνούνται να τον αντικρίσουν τα ίδια του τα παιδιά. Τόσο η κόρη του όσο και ο γιος του.

Οπως αναφέρει η εφημερίδα «Ελευθερία», όλα ξεκίνησαν από ένα προξενιό. Στα πρώτα χρόνια του γάμου όλα κυλούσαν ομαλά. Το 2002 έρχεται το πρώτο παιδί, η κόρη, και εν συνεχεία ο γιος. Από το ξεκίνημα, όμως, ο άντρας θέλει να αποκλείσει τη γυναίκα από τα συγγενικά της πρόσωπα και το καταφέρνει.

Εκείνη χρόνο με τον χρόνο αρχίζει να βλέπει τον σύντροφό της να αλλάζει. «Με υποχρέωνε συνεχώς για σεξ. Ήθελε καθημερινά και με βίαιο τρόπο», με την ίδια να ισχυρίζεται πως εκείνη όχι μόνο δεν το ήθελε, αλλά δεν μπορούσε να το αποφύγει, καθώς τη χτυ­πούσε και την απειλούσε. «Δεν ήξερα πως υπήρχε βιασμός εντός γάμου» είπε συγκεκριμένα.

Φρίκη στην Πέλλα: 68χρονoς κατηγορείται ότι βίαζε την κόρη του με νοητική στέρηση!

Το 2010, ο κατά 10 χρόνια μεγαλύτερος σύζυγος μένει άνεργος και τα προβλήματα της οικογένειας γιγαντώνονται. «Έπινε πολύ, και όταν έπινε, γινόταν ακόμα πιο βίαιος. Υπήρχαν στιγμές που πήγαινε να με πνίξει». Η άτυχη γυναίκα υφίστατο καθημερινή βία, σωματική και ψυχική. Ώσπου μια συντοπίτισσά της την προτρέπει να μιλήσει. Πήγε αρχικά σε ψυχολόγο. Επίσης, κατέθεσε η φίλη από την πλευρά της, προσθέτοντας ότι ο κατηγορούμενος παρακολουθούσε τη σύζυγό του ακόμα και με κιάλια όταν πήγαινε να ψωνίσει.

Το ίδιο επιθετικός και επικριτικός, όμως, ήταν και με την κόρη του. Επειδή ο ίδιος είχε μια εμμονή με την καθαριότητα, όπως παραδέχθηκε, του έβγαινε μια ανεξήγητη συμπεριφορά προς το πρόσωπό της. Τη χτυπούσε όταν δεν του έδινε σωστά τα μανταλάκια, την απειλούσε με μαχαίρι όταν δεν έκοβε σωστά το ψωμί, τη χτυπούσε με το βιβλίο όταν την έβλεπε να διαβάζει και την κλείδωνε στην αποθήκη όταν ήθελε να την τιμωρήσει, βάζοντας για φύλακα τον ίδιο της τον αδελφό της, σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν κατά τη διάρκεια της χθεσινής ακροαματικής διαδικασίας.

Χαρακτηριστικό είναι το απόσπασμα της κατάθεσής της ενώπιον ανακρίτριας που ανάγνωσε η εισαγγελέας της έδρας. Σύμφωνα με αυτό, τη χτυπούσε από την Ε’ τάξη του Δημοτικού με βέργα, με τα πόδια, με πιρούνι στην κοιλιά όπου και της άφησε σημάδι. «Ήθελα να φύγω» έλεγε συγκεκριμένα. Από την πλευρά του, πάντως, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείτο. Τόνισε πως η σύζυγός του «καλοπερνούσε μαζί μου, αλλά κάποια στιγμή φαίνεται πως βρήκε άλλον».

Ισχυρίστηκε πως έκαναν συνεχώς έρωτα, διότι «την αγαπούσα και μ’ αγαπούσε», όμως ήρθε η στιγμή που «γνώρισε αυτή τη φίλη της και της έβαλε λόγια». Για το γεγονός πως χτυπούσε την κόρη του τόνισε πως «μάλωνα όπως μαλώνουν όλοι οι γονείς τα παιδιά τους», αρνούμενος όλα τα υπόλοιπα.


Ο κατηγορούμενος δεν μπόρεσε να πείσει τους τέσσερις ενόρκους ούτε τους τρεις τακτικούς δικαστές, με αποτέλεσμα να κριθεί ένοχος τόσο για τον βιασμό όσο και για την ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη. Απόφαση που συντάχθηκε με την εισαγγελική πρόταση. Τιμωρήθηκε με έξι χρόνια κάθειρξης για την πρώτη πράξη, ενώ του επιβλήθηκαν άλλα δύο χρόνια φυλάκισης για τη δεύτερη. Το ευτύχημα για τον ίδιο είναι πως του αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά. Η ποινή που του είχε επιβληθεί στο περ­σινό ΜΟΔ που έγινε στα Τρίκαλα ήταν 12 ετών.

Πηγή: Ελευθερία

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση βιασμού πασίγνωστου ποδοσφαιριστή! Κρίθηκε...

Ο βιασμός 18χρονης κοπέλας από 12χρονια αγόρια έχει προκαλέσει «σεισμό» στην κοινωνία!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!