Φρίκη! Στη φόρα το πρόσωπο του Πακιστανού που βίασε 20χρονο με αυτισμό!

Αυτός είναι ο δράστης!

Φρίκη επικρατεί με την είδηση του Πακιστανού που βίασε 20χρονο με αυτισμό! Ο ίδιος ζει και εργάζεται στο Μενίδι, ενώ πρόσφατα βγήκε στη φόρα το πρόσωπο του.

Σοκ προκάλεσε η είδηση που είδε το φως της δημοσιότητας πριν λίγες ημέρες με ένα 44χρονο άνδρα Πακιστανικής καταγωγής που φέρεται να βίασε 20χρονο αγόρι που πάσχει από αυτισμό.

Expand player

Πρόκειται για έναν άνδρα που ζει και εργάζεται στο Μενίδι και καταζητείται με την κατηγορία του βιασμού. Ο 44 χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Αχαρνών, κατόπιν εντάλματος, στις 4 Δεκεμβρίου 2019, κατηγορούμενος για κατάχρηση ανίκανου προς αντίσταση σε γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τον (επ) ALI (ον) AMANAT του LATIF MUHAMMAD και της SEAD , γεννηθέντα την 3-12-1976 στο Πακιστάν.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας μέχρι 7-6-2020, σύμφωνα με τη σχετική Εισαγγελική Διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία της κοινωνικού συνόλου και δη, των ευάλωτων ή ανίσχυρων ατόμων από την εγκληματική του δράση, στην διευκόλυνση της διερεύνησης τυχόν τέλεσης και άλλων ομοειδών πράξεων καθώς και στην ευχερέστερη ικανοποίηση της ποινικής αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό του ανωτέρω εγκλήματος, προκειμένου δε να διαπιστωθούν και να εξιχνιαστούν άδηλες ομοειδείς υποθέσεις που τυχόν τέλεσε σε βάρος κι άλλων θυμάτων.

Στο πλαίσιο αυτό, παρακαλούνται οι πολίτες να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 210-2478025 του Τμήματος Ασφαλείας Αχαρνών και 210-6411111 της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας. Σημειώνεται ότι διασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

Φρίκη ωστόσο είχε προκαλέσει και η είδηση πως καθηγητής, αστυνομικός και δικηγόρος κατηγορούνται για βιασμό έφηβης!

Πηγή: athensmagazine.gr

Ο βιασμός 18χρονης κοπέλας από 12χρονια αγόρια έχει προκαλέσει «σεισμό» στην κοινωνία!

Ο βιασμός 18χρονης κοπέλας από 12χρονια αγόρια έχει προκαλέσει «σεισμό» στην κοινωνία!

Η υπόθεση προκάλεσε δημόσια συζήτηση σχετικά με το όριο άσκησης διώξεων σε βάρος ανηλίκων.

Σάλος έχει ξεσπάσει στη Γερμανία από τον βιασμό μιας 18χρονης από πέντε αγόρια ηλικίας 12 και 14 ετών.

Η 18χρονη εντοπίστηκε σε κακή κατάσταση μέσα σε θάμνους στην πόλη Μουλχάιμ στη δυτική Γερμανία μετά την επίθεση «εξαιρετικής βίας» που δέχθηκε από τους τρεις 14χρονους και τους δύο 12χρονους.

Μετά το βιασμό της η 18χρονη μεταφέρθηκε και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της περιοχής του Ρουρ στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας. Αδιανόητο: 42χρονος κατηγορείται ότι βίασε τη μητέρα του!

Μέχρι σήμερα στη Γερμανία το όριο είναι στα 14 έτη, που σημαίνει ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση δύο από τους δράστες δεν θα κατηγορηθούν αλλά θα τους αναλάβουν οι κοινωνικές υπηρεσίες.

«Για χρόνια εμείς ζητάμε το ηλικιακό όριο να χαμηλώσει» σημείωσε με αφορμή τον βιασμό της 18χρονης ο πρόεδρος των αστυνομικών της Γερμανίας Ράινερ Βεντ.

Την αντίθεσή του εξέφρασε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ένωσης δικαστών της Γερμανίας, Γενς Γκνίσα, με το επιχείρημα ότι «η εξίσωση "περισσότερες ποινές, λιγότερη εγκληματικότητα" δεν έχει αποτέλεσμα στους νέους. Οι διατάξεις για τον σοφρωνισμό που περιλαμβάνονται στο γερμανικό δίκαιο είναι ρκετοί για να αντιμετωπίσουν αυτή την κατηγορία εγκλημάτων».

Για την ώρα και τα πέντε αγόρια έχουν αποβληθεί απο τα σχολεία τους με έναν εξ αυτών να έχει ήδη παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος με τον φονικό καύσωνα! 7 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους!

Ανατριχιαστικό βίντεο! Κοριτσάκι έπεσε από τον δεύτερο όροφο και...

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!