Θρήνος! Ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε δολοφονημένος σε...

Αναζητούνταν για δυο μήνες!

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως ραδιοφωνικός παραγωγός βρέθηκε δολοφονημένος σε αυτοκινητόδρομο! Όπως είχε γίνει γνωστό, ο ίδιος αγνοούνταν εδώ και δυο μήνες!

Ο Φιδέλ Αβίλα, ήταν διευθυντικό στέλεχος ραδιοφωνικού σταθμού στην Πολιτεία Μιτσοακάν και είχε εξαφανιστεί στα τέλη Νοεμβρίου. Βρέθηκε τελικά δολοφονημένος, όπως δήλωσαν αξιωματούχοι, με τον απολογισμό των δολοφονιών σε δημοσιογράφους να αυξάνεται στη χώρα της κεντρικής Αμερικής. Το πτώμα του Αβίλα έφερε τραύματα από σφαίρες όπως αναφέρουν τα ΜΜΕ της χώρας.

Expand player

Η Μιτσοακάν και η Γκερέρο θεωρούνται δύο από τις μεξικανικές Πολιτείες που αντιμετωπίζουν τα οξύτερα προβλήματα εξαιτίας της δράσης βίαιων συμμοριών του υποκόσμου, που συγκρούονται για τον έλεγχο οδών διακίνησης ναρκωτικών. Ο πρόεδρος της Ένωσης Δημοσιογράφων της Μιτσοακάν, ο Άλβαρο Γκαρσία, τόνισε σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό ότι η δράση κακοποιών στην περιοχή έχει φθάσει στο αποκορύφωμα. «Ο κίνδυνος είναι μόνιμος», πρόσθεσε.

Σοκ ωστόσο έχει προκύψει και με την είδηση πως πέθανε 27χρονος τραγουδιστής!


Πηγή: iefimerida.gr

Πένθος! Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός!

Έφυγε από τη ζωή γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός! Πένθος επικρατεί στην οικογένεια του!

Ο Μάκης Παζαρτζής ένας από τους πιο γνωστούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς της Θεσσαλονίκης, πέθανε σε ηλικία 59 χρονών.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, ο Μάκης Παζαρτζής, το όνομα του οποίου ήταν συνυφασμένο με το Ράδιο Θεσσαλονίκη, έχασε σήμερα (11/6) την μάχη με τον καρκίνο.

Η κηδεία θα τελεστεί αύριο στις 12:00μμ στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη στην Καλαμαριά.

Θλίψη! Πέθανε γνωστός Έλληνας ραδιοφωνικός παραγωγός!

Θλίψη στην ελληνική showbiz, αφού πέθανε πολύ γνωστός μουσικός και ραδιοφωνικός παραγωγός!


Η είδηση, έσκασε πριν λίγο αποκλειστικά στο Youweekly.gr, και ο θάνατος του συνέβη ξαφνικά, χτες το βράδυ! Διαβάστε παρακάτω....


Ο λόγος για τον Κώστα Σγόντζο, ο οποίος έφυγε από την ζωή μόλις στα 62 του! Ο ίδιος, παρουσίαζε στο παρελθόν εκπομπές στην κρατική τηλεόραση που αγαπήθηκαν πολύ από τον κόσμο! Καλό ταξίδι....

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Θρήνος! Πέθανε πασίγνωστος ηθοποιός!

Σοκ: Πέθανε κορυφαίος αθλητής!

Διαβάστε περισσότερα κοινωνικά θέματα στο Youweekly.gr!