Κορωνοϊός: Ανατροπή! Επιστρέφει η καθημερινή ενημέρωση

Άσχημα νέα!

Ανατροπή με την ενημέρωση για την καθημερινή ενημέρωση του κορωνοϊού. Τα πολλά κρούσματα και τα μαγαζιά που άνοιξαν, έχουν ως αποτέλεσμα να επιστρέψει και πάλι όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση για αυτή.

Μπορεί τα μέτρα να έχουν χαλαρώσει πολύ και τα μαγαζιά ανοίγουν σταδιακά,ωστόσο κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται. Ο μεγαλύτερος εχθρός, είναι ο εφησυχασμός, για αυτό και λόγω της αύξησης των κρουσμάτων κορωνοϊού επιστρέφει η ενημέρωση.

Expand player

Έτσι, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «από σήμερα, 8/6/2020, ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει καθημερινά στις 18:00, Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορωνοϊό SARS-CoV-2». Ήταν θετικός στον κορωνοϊό ο Τζορτζ Φλόιντ; Δείτε εδώ.

πηγή: athensmagazine.gr

Συναγερμός για κορωνοϊό στην Τρίπολη - Θετικό κρούσμα σε δομή ψυχική υγείας

Συναγερμός έχει σημάνει στην Τρίπολη καθώς σύμφωνα με την ΕΡΤ έχει εντοπιστεί θετικό κρούσμα κορωνοϊού σε δομή ψυχικής υγείας. Τι λένε οι πληροφορίες;

Σύμφωνα με πληροφορίες της κρατικής τηλεόρασης πρόκειται για άνδρα ο οποίος έχει ήδη διακομιστεί στο Νοσοκομείο αναφοράς στο Ρίο. Επιτόπου στη δομή βρίσκεται κλιμάκιο του ΕΟΔΥ καθώς στη δομή φιλοξενούνται άλλα 10 με 11 άτομα.

Η δομή έχει ήδη τεθεί σε άτυπη καραντίνα και παράλληλα, αναμένονται ανακοινώσεις από το Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, καθώς πριν από λίγες μέρες ο άνδρας είχε νοσηλευθεί στην Παθολογική Κλινική και ήδη έχει ξεκινήσει η διαδικασία της ιχνηλάτησης.

Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα στην Τρίπολη, καθώς τα προηγούμενα κρούσματα είχαν αναφερθεί από την περιοχή της Κυνουρίας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άρση μέτρων: Είναι επίσημο! Δείτε τι ανοίγει στις 15 Ιουνίου

Άρση μέτρων: Ανοίγουν τα σινεμά! Απίστευτα τα μέτρα ασφαλείας