Βίντεο - ντοκουμέντο από τη στιγμή της επίθεσης στον Στέφανο Χίο

Προσοχή! Σκληρές εικόνες

Σοκάρει το βίντεο ντοκουμέντο που βρέθηκε στη δημοσιότητα με την δολοφονική επίθεση στον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/7), με τον δημοσιογράφο να γλιτώνει.

«Ο δράστης που με πυροβόλησε φορούσε κουκούλα, ενώ τα μάτια του είχαν σχιστοειδές σχήμα. Δεχόμουν απειλές για δημοσιεύματα της εφημερίδας μου». Αυτά τόνισε, μεταξύ άλλων, ο Στέφανος Χίος στην κατάθεσή του σε αστυνομικούς που διερευνούν τη δολοφονική απόπειρα εναντίον του, στις 3:00 τα ξημερώματα και οι οποίοι πήγαν στο ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Expand player

Στο βίντεο, εκτός από την επίθεση, φαίνεται και η πραγματικά μεγάλη του ετοιμότητα, σπρώχνοντας με δύναμη την πόρτα και μπλοκάροντας το όπλο του δράση, ενώ νωρίτερα δημοσιεύθηκαν και εικόνες.

Δείτε συγκλονιστικό βίντεο της απόπειρας δολοφονίας εναντίον του Στέφανου Χίου:

Πηγή: athensmagazine.gr

Στέφανος Χίος: Η πρώτη κατάθεση μετά την απόπειρα δολοφονίας - «Κάποιοι προσπαθούν να...»

Ολοκληρώθηκε η πρώτη κατάθεση του τραυματία δημοσιογράφου Στέφανου Χίου στους αστυνομικούς που ερευνούν την υπόθεση της απόπειρας δολοφονίας που έγινε εναντίον του, εφόσον η κατάσταση της υγείας του επέτρεψε την πραγματοποίηση της. Ο γνωστός δημοσιογράφος παραδέχθηκε, πως κάποιοι προσπαθούν να τον βγάλουν από τη μέση.

Αστυνομικές πηγές, σύμφωνα με το lawandorder.gr, αναφέρουν ότι σε πρώτη φάση ο δημοσιογράφος περιέγραψε όλα όσα θυμάται από τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης που δέχτηκε έξω από το σπίτι του στα Βριλήσσια τα ξημερώματα της Δευτέρας.

Επιπλέον φέρεται να είπε στους αστυνομικούς πως «κάποιοι θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση» εξαιτίας συγκεκριμένων δημοσιευμάτων της εφημερίδας του.

Δείτε επίσης: Ο Στέφανος Χίος ηχογράφησε τον εντολέα της δολοφονίας του.

Οι ίδιες πηγές τονίζουν πως πρόκειται να ακολουθήσουν περισσότερες και λεπτομερέστερες καταθέσεις προκειμένου να φτάσουν στα άτομα που ήθελαν νεκρό τον δημοσιογράφο.

Πηγή: athensmagazine.gr

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Πυροβόλησαν τον Στέφανο Χίο έξω από το σπίτι του - Βρίσκεται στο ΚΑΤ!

Στέφανος Χίος: Ποιος τον ήθελε νεκρό; Ραγδαίες εξελίξεις