Νέα απώλεια - Έφυγε από τη ζωή η αμπιγιέζ της Αλίκης Βουγιουκλάκη, Νότα Κονοπίση

Το έκανε γνωστό ο Μάκης Δελαπόρτας

Στον μακρύ κατάλογο των θανάτων που έχουμε πληροφορηθεί τις τελευταίες μέρες έρχεται να προστεθεί και αυτός της Νότας Κονοπίση, που ήταν η προσωπική αμπιγιέζ της αείμνηστης ηθοποιού Αλίκης Βουγιουκλάκη. Την είδηση έκανε γνωστή μέσω μιας συγκινητικής ανάρτησης στο facebook ο Μάκης Δελαπόρτας.

Ήδη το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο από χθες 3/7 με την είδηση του θανάτου της αγαπημένης ηθοποιού Ντίνας Κώνστα, που σκόρπισε τη θλίψη ανάμεσα σε φίλους, γνωστούς, συνεργάτες και θαυμαστές που την αποχαιρετούν ένας ένας με λόγια καρδιάς και αφιερώματα.

Expand player

Η ανάρτηση του Μάκη Δελαπόρτα για το θάνατο της Νότας Κονοπίση

Τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Μάκης Δελαπόρτας μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook.

«Έφυγε και η Νότα, η πιστή αμπιγιέζ της Αλίκης Βουγιουκλάκη… ο πιο δικός της άνθρωπος… πόσες αναμνήσεις; Πόσες αξέχαστες στιγμές έχω να θυμάμαι! Κυρία! Πάντα διακριτική, πιστή και εχέμυθη! Πόα μυστικά πήρε μαζί της… καλό ταξίδι Νότα μου», έγραψε ο ίδιος.

Τι είχε δηλώσει για εκείνη η Αλίκη Βουγιουκλάκη σε συνέντευξή της

-Τελικά, θεωρείς ότι είσαι μια πετυχημένη γυναίκα;
Αλίκη Βουγιουκλάκη – Απάντηση: Ας πούμε «πετυχημένη» σε εισαγωγικά. Γιατί πραγματικά πετυχημένη θεωρώ εγώ τη γυναίκα που έχει πιάσει και τη ζωή απ’ τα μαλλιά, ενώ εμένα η περίπτωση ζωή μου έχει ξεφύγει. Μη νομίσεις, ωστόσο, ότι αισθάνομαι δυστυχισμένη, παρ’ όλο που είμαι χωρισμένη γυναίκα, παρ’ όλο που είμαι πολύ μόνη μου. Περνάω μια περίοδο μεταβατική. Όταν κλείνει η αυλαία και φεύγω από το θέατρο, γυρίζω σπίτι μόνη, αισθάνομαι τόση μοναξιά μετά απ’ όλη αυτή τη φασαρία, απ’ όλα αυτά τα χειροκροτήματα. Ευτυχώς, υπάρχει η αμπιγιέζ μου, η Νότα, την πήρα μαζί μου, κι έτσι έχω έναν άνθρωπο να μου πει μια καληνύχτα. Οι δικοί μου οι άνθρωποι είναι οι απλοί, ταπεινοί άνθρωποι, η Νότα, η μαγείρισσά μου, ο σοφέρ μου, ο πορτιέρης του θεάτρου. Με τους άλλους, τους ξένους, αισθάνομαι λίγο μαζεμένη.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η τελευταία επιθυμία της Ντίνας Κώνστα σχετικά με την ταφή της - Η έκκληση των συγγενών της

Δύσκολες ώρες για τον Παναγιώτη Φασούλα - Ήρθε αντιμέτωπος με μεγάλη απώλεια