Τραγωδία στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής

Λίγες ημέρες πριν ένα τροχαίο συγκλόνισε την ελληνική κοινωνία, καθώς δύο αδέρφια βρέθηκαν νεκρά στη Λιβαδειά. Την Δευτέρα 18/7, άλλη μία τραγωδία σημειώθηκε στην Εθνική οδό Κορίνθου Τριπόλεως, διότι έγινε γνωστό πως δύο νεαρά άτομα έχασαν τη ζωή τους και δύο ακόμη άνθρωποι τραυματίστηκαν, μετά από τροχαίο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του korinthostv.gr, δύο νεαροί νεκροί και δύο σοβαρά τραυματίες είναι ο απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στα ΣΕΑ Σπαθοβουνίου, αφού στο ρεύμα προς Τρίπολη ένα ΙΧ κινούμενο προς Τρίπολη έκανε όπισθεν.

Expand player

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα, να συγκρουστεί με άλλο όχημα που ερχόταν και αυτός στην ίδια κατεύθυνση. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που σκοτώθηκαν επιτόπου δύο νεαροί ηλικίας 18 και 19 ετών.

Στο σημείο μετέβησαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ από την Κόρινθο, η πυροσβεστική υπηρεσία και περιπολικά της Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης. Οι δύο νεαροί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Κορίνθου όπως και οι δύο σοβαρά τραυματίες. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας αυτοκινητοδρόμων Νεστάνης.

Η ανακοίνωση της Πυροσβεστικής για την τραγωδία στην Εθνική Οδό Κορίνθου - Τριπόλεως

Κεντρική φωτογραφία: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ/

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κάνει το γύρο του διαδικτύου - Γροθιά στο στομάχι το βίντεο από το θανατηφόρο τροχαίο στην Μαραθώνος

Ρόδος: 24χρονος οδηγός δικύκλου έχασε τη ζωή του σε τροχαίο στην Ψαροπούλα