Πασχαλινά πακέτα αποδράσεων για όλα τα budgets!

Με κάθε ευκαρία διακοπών ψάχνουμε τρόπους να καλομάθουμε τους εαυτούς μας! Ανακαλύψαμε τα πιο όμορφα και οικονομικά ξενοδοχεία για να ξεφύγετε από την καθημερινότητα και να ζήσετε την καλοπέραση που σας αξίζει!

5* Porto Carras Sithonia - Χαλκιδική



Το πολυβραβευμένο Porto Carras Sithonia βρίσκεται σε μια αμμώδη παραλία της Χαλκιδικής και προσφέρει καταλύματα 5 αστέρων που περιβάλλονται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους. Διαθέτει ιδιωτική μαρίνα, καζίνο και κέντρο σπα.

Προσφορά με 470€ για 3 διανυκτερεύσεις με ALL INCLUSIVE για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

5* Epirus Palace - Ιωάννινα



Το Epirus Palace είναι ένα μαγευτικό ξενοδοχείο, το οποίο βρίσκεται στην ιστορική πόλη των Ιωαννίνων. Το ξενοδοχείο αποτελεί ιδανικό προορισμό τόσο για ταξίδια αναψυχής όσο και επαγγελματικά. Βρίσκεται στην καρδιά των Ελληνικών "Άλπεων", στο σταυροδρόμι όπου ο Αρχαίος Ελληνικός Πολιτισμός συναντά την παρθένα φύση.

Προσφορά με 530€ για 3 διανυκτερεύσεις με Πλήρη Διατροφή για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

5* Cronwell Platamon Resort - Πλαταμώνας



Το 5* Cronwell Platamon Resort είναι το "διαμάντι" της αλυσίδας Cronwell Hotels & Resorts. Βρίσκεται ακριβώς μπροστά στην ιδιωτική αμμώδη παραλία του, στον Πλαταμώνα Πιερίας, και καλύπτει όλες τις σύγχρονες απαιτήσεις των φιλοξενουμένων του, στον ανώτατο βαθμό ποιότητας και άνεσης.

Προσφορά με 350€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή (και Πλήρη Διατροφή την Κυριακή του Πάσχα) για 2 ενήλικες και έως 2 παιδιά! Δείτε την προσφορά εδώ!

4* Essence Contemporary Living Hotel – Ιωάννινα



Το Essence Contemporary Living Hotel είναι ένα ξενοδοχείο που φτιάχτηκε με μεράκι, γνώση και εμπειρία και είναι εδώ για να επαναπροσδιορίσει την έννοια της Ελληνικής φιλοξενίας. Πρόκειται για ένα «πράσινο» ξενοδοχείο που σέβεται το περιβάλλον και χρησιμοποιεί ηλιακή ενέργεια και γεωθερμία. Κάντε το επαγγελματικό σας ταξίδι, την επίσκεψη αναψυχής, τις διακοπές σας, το γάμο σας, το συνέδριο ή ακόμα και το δείπνο σας μια «αξέχαστη εμπειρία». Νιώστε την «ουσία» της σύγχρονης διαμονής.

Προσφορά με 350€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

4* Athos Palace Hotel - Χαλκιδική



Διακοπές τεσσάρων αστέρων στη Χαλκιδική με τη σφραγίδα ποιότητας των G Hotels. Το επιβλητικό και φιλόξενο Athos Palace είναι η «ναυαρχίδα» του ομίλου. Βρίσκεται στη χερσόνησο της Κασσάνδρας μέσα σε ένα κατάφυτο τοπίο. Πολύ κοντά στο χωριό Καλλιθέα, μπροστά σε μια πανέμορφη αμμώδη παραλία με κρυστάλλινα νερά, προσφέρει την επιλογή τηςαπεριόριστης θέας στη θάλασσα καθώς και την χαλαρωτική θέα στις γύρω καταπράσινες πλαγιές.

Προσφορά με 258€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

Dolphin Resort Hotel & Conference - Άγιοι Απόστολοι, Αττική



Το Dolphin Resort & Conference βρίσκεται στους Αγίους Αποστόλους, στον Κάλαμο, 150μ. μακριά από τη βοτσαλωτή παραλία. Διαθέτει ευωδιαστό κήπο και εξωτερική πισίνα με μπαρ που σερβίρει σνακ και κοκτέιλ. Προσφέρει άνετα και όμορφα διακοσμημένα δωμάτια και σουίτες. Όλα είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών και θυρίδα ασφαλείας. Τα περισσότερα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα, στο χωριό των Αγίων Αποστόλων και στον Ευβοϊκό κόλπο.

Προσφορά με 45€ ανά διανυκτέρευση με πρωινό ή 69€ με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες για 2 ενήλικες και 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

Lecadin Hotel – Καρπενήσι



Ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στο Καρπενήσι, το ξενοδοχείο Lecadin σάς περιμένει όλο το χρόνο για μια άψογη διαμονή και φιλοξενία. Το ξενοδοχείο διαθέτει 104 δωμάτια, εστιατόριο, καφετέρια, γυμναστήριο, sauna, υδρομασάζ και parking. Στο ξενοδοχείο στο Καρπενήσι Lecadin Hotel, τα προσεγμένα στη διακόσμηση τους δωμάτια αποπνέουν ζεστασιά και άνεση με TV, λουτρό ή ντους και ευρύχωρες βεράντες με υπέροχη θέα στην περιοχή και την πόλη του Καρπενησίου.

Προσφορά με 210€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

5* Du Lac Hotel Congress Center & Spa - Ιωάννινα



Η πολυτέλεια και το στυλ του ξενοδοχείου, σε συνδυασμό με τη στρατηγική του θέση, κάνουν το Hotel Du Lac Congress Center & Spa έναν ανεπανάληπτο προορισμό. Δύο βήματα μόνο φτάνουν για να περιηγηθείτε στα σοκάκια του Κάστρου της πόλης των Ιωαννίνων, αφήνοντας ελεύθερη τη φαντασία σας να περιπλανιέται σε άλλες εποχές. Συγκεντρώνει τα ομορφότερα χαρακτηριστικά των Ιωαννίνων, τη ζωντανή κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα, την εκλεπτυσμένη αίσθηση γαλήνης, την παραδοσιακή ζεστή φιλοξενία.
Προσφορά με 498€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και έως 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!

4* Ionian Park Hotel – Κέρκυρα



Το κατάλυμα απέχει 6 λεπτά με τα πόδια από την παραλία. Το Park Hotel Corfu περιβάλλεται από όμορφα διαμορφωμένους κήπους σε απόσταση 300 μ. από την παραλία Γουβιών. Περιλαμβάνει μεγάλη πισίνα ακανόνιστου σχήματος, μια ταβέρνα και ένα εστιατόριο με βεράντα και θέα στον κήπο. Τα κλιματιζόμενα δωμάτιά του οδηγούν σε ιδιωτικό μπαλκόνι.

Προσφορά με 324€ για 3 διανυκτερεύσεις με Ημιδιατροφή για 2 ενήλικες και 1 παιδί! Δείτε την προσφορά εδώ!