Σκέφτεσαι να κάνεις road trip στην Ελλάδα; - Αυτοί είναι οι top προορισμοί

Τα μαγικά μέρη της χώρας μας!

Διαβάστε ποιοι είναι οι top προορισμοί στην Ελλάδα για να κάνει κανείς road trip. Εσείς που σκέφτεστε να πάτε φέτος το Καλοκαίρι; Η χώρα μας ως γνωστών είναι γεμάτη, από μαγικά μέρη που μας περιμένουν να τα ανακαλύψουμε.

Οι θερμοκρασίες έχουν ανέβει και έχει ανέβει μαζί της και η διάθεσή μας! Είναι λοιπόν η καλύτερη περίοδος για να ξεκινήσουμε να οργανώνουμε τα πρώτα road trip στην Ελλάδα.

Expand player

Με τους κολλητούς, με τη σχέση μας ή την οικογένειά μας, ένα road trip κοντά ή λίγο πιο μακριά από το μέρος που μένουμε είναι η καλύτερη και ίσως και η πιο εύκολη ιδέα και ευκαιρία για απόδραση.

Από τα Τρίκαλα στα Γρεβενά

Χιλιόμετρα: 89

Μια από τις πιο άγνωστες, αλλά και πιο φαντασμαγορικές, διαδρομές της κεντρικής/βόρειας Ελλάδας, διασχίζει πανέμορφες βουνοπλαγιές και ηλιόλουστα οροπέδια, πνιγμένα στα δάση φυλλοβόλων. Ό,τι πρέπει για μια εξόρμηση στην φύση!

Περνά από άγνωστα εν πολλοίς χωριά, όπως το Καρπερό, η Άνοιξη και το Αγιόφυλλο, διασταυρώνεται με κρυστάλλινα ποτάμια όπως ο Βενέτικος και ο Πηνειός, και σχεδόν επιβάλλει μία στάση στη μαγεία των Μετεώρων. Διαβάστε αναλυτικά στο travelstyle ποιοι είναι οι top προορισμοί για να κάνει κανείς road trip στην Ελλάδα. Ακόμα το σκέφτεστε;

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Ακριβαίνουν τα αεροπορικά ταξίδια - Δείτε που θα φτάσουν οι τιμές

Κορωνοϊός και καλοκαίρι: Προσοχή! Μπάνιο σε πισίνα ή θάλασσα;