Συγκλονιστικό Χακί: 5 τρόποι για να το φορέσεις

Το χακί είναι σίγουρα ένα από τα αγαπημένα μας χρώματα που επιλέγουμε όλο το χρόνο και κυρίως τον χειμώνα. Φέτος λοιπόν το χακί είναι το απόλυτο trend. Η μπλόγκερ του DoNotBuyJustCry, Μάντυ Σωτηρίου, μας δείχνει τους καλύτερους συνδυασμούς.
Το χακί είναι ένα χρώμα διαχρονικό, που είναι πάντα στη μόδα και φυσικά πηγαίνει με όλα τα χρώματα. Μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε καλόγουστα casual looks για το γραφείο ή τις βόλτες μας. Τα χακί κομμάτια συνδυάζονται εύκολα και με τα τζιν μας, τις φούστες μας, τα leather παντελόνια μας, για αυτό δεν έχετε παρά να επενδύσετε σε δύο ή τρία ρούχα-κλειδιά για κάθε στιγμή της ημέρας.



Βάζουμε τα ψηλοτάκουνα μας με το μαύρο leather pants που όλες έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας και συνδυάζουμε με το χακί μας το πουλόβερ για εμφανίσεις που μαγνητίζουν.



Χακί παντελόνι ψηλόμεσο με μποτάκια που φτάνουν μέχρι τον αστράγαλο με τακούνι είναι ο ιδανικός συνδυασμός για μια μέρα στο γραφείο.



Χακί προτιμάμε ακόμη και για τα αξεσουάρ μας που προσθέτουν στυλ και χάρη στην εμφάνισή μας.



Μοναδικός συνδυασμός με το τζιν μας είναι η μακριά χακί ζακέτα που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο για πολύ ιδιαίτερες εμφανίσεις που δεν περνούν απαρατήρητες.

womenonly.gr