Σάλος με το λευκό γιλέκο στα Zara - Είναι αδυναμία και της Μέγκαν Μαρκλ

Κάνει μόνο 30 ευρώ!

Σάλος με το λευκό γιλέκο από τα Zara που είναι αδυναμία μέχρι και της Μέγκαν Μαρκλ. Θα το φοράς όλο το καλοκαίρι και σε επίσημες εμφανίσεις και σίγουρα θα κλέψεις τις εντυπώσεις εκεί έξω.

H Μέγκαν Μαρκλ θεωρείται ένα από τα fashion icons της εποχής μας. Κάθε της εμφάνιση σχολιάζεται, ενώ το στυλ της κερδίζει της εντυπώσεις με αρκετές γυναίκες να προσπαθούν να τα αντιγράψουν.

Expand player

Στις επίσημες εμφανίσεις που συνήθιζε να κάνει τα παλτό και τα ταγιέρ ήταν απαραίτητα, ωστόσο η δούκισσα του Σάσεξ έχει μια αδυναμία στα παλτό ή στα γιλέκα και κάνει εντυπωσιακές εμφανίσεις με αυτά. Βέβαια η ίδια πλέον ντύνεται πιο χαλαρά, ωστόσο και πάλι δεν παύει να χάνει το στυλ της.

Το γιλέκο από τα Zara που λατρεύει και η Μέγκαν Μαρκλ

Και η αλήθεια είναι πως ένα καλό παλτό και ένα γιλέκο μπορούν να σε βγάλει ασπροπρόσωπη και σε μια καλή εμφάνιση αλλά και στην καθημερινότητα σου. Τώρα που έχουμε χρόνο ψάξαμε στο eshop καταστημάτων και βρίσκουμε διάφορα ρούχα τα οποία μας αρέσουν.

Όπως αυτό το γιλέκο από τα Zara που είναι και η αδυναμία και της Μέγκαν Μαρκλ, ειδικά σε μια λευκή του απόχρωση. Δείτε και το τέλειο casual φόρεμα από τα Zara για την καθημερινότητα σας

ΣΤΑΥΡΩΤΟ ΓΙΛΕΚΟ

29,95 EUR

ΕΚΡΟΥ - 2723/295

Αμάνικο γιλέκο με γιακά και πέτο. V ντεκολτέ κρουαζέ. Μπροστινές τσέπες με καπάκι. Κάτω μέρος με άνοιγμα πίσω. Κλείσιμο μπροστά

Θα το βρεις εδώ

Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε ένα γιλέκο σε μια αγαπημένη μας εμφάνιση της και το βρήκαμε στο Zara μόνο με 29.99€.Το χρώμα του αλλά και το στυλ του θα σε σας κάνει σικ σε κάθε σας εμφάνιση!

Δείτε και την εμφάνιση της:

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Zara: Αυτό το γκρι φόρεμα από την νέα συλλογή έρχεται από άλλη χώρα! Θα περπατάς και θα σε κοιτάζουν όλοι!

Zara: Αυτή η ολόσωμη φόρμα με την διαφάνεια θα σε κάνει να μοιάζεις με πριγκίπισσα!

TAGS