Mισέλ Ομπάμα: Η εντυπωσιακή της εμφάνιση - Πόσο κόστισε το σύνολό της;

Η πρώην πρώτη κυρία των ΗΠΑ εντυπωσιάζει!

Η Μισέλ Ομπάμα ήδη από την περίοδο του Λευκού Οίκου ως Πρώτη Κυρία είχε εντρυφήσει σε τέτοιο βαθμό στη μόδα που η επιδραστικότητά της ήταν τεράστια.

Την περίοδο της προεδρικής θητείας του συζύγου της, το στιλ της Μισέλ Ομπάμα ξεχώρισε από αυτό των προκατόχων της, καθώς ήταν πιο ανάλαφρο από τα σκληρά ταγέρ, που είχαμε συνηθίσει. Διαβάστε παρακάτω...

Expand player

Και μπορεί στα 8 χρόνια του Λευκού Οίκου οι στιλιστικές επιλογές της Μισέλ Ομπάμα να ήταν πιο κλασικές ή πιο... χολιγουντιανές, εδώ και δυο χρόνια, όμως, που είναι εκτός Λευκού Οίκου και έχοντας αποκτήσει αέρα σούπερ σταρ, οι επιλογές της είναι πιο μοδάτες και σίγουρα πιο τολμηρές. Εως και σέξι. Σε τέτοιο βαθμό που κάλλιστα μπορεί να πει κανείς ότι ναι η Μισέλ Ομπάμα ντύνεται σαν τις influencers του Instagram.

Viral έγινε και η τελευταία εμφάνιση της Μισέλ Ομπάμα στην περιοδεία της για το βιβλίο της «Becoming» -που έχει κάνει ρεκόρ πωλήσεων - στον πρώτο μάλιστα σταθμό της στην Ευρώπη. Την Κοπεγχάγη.

Συνεχίζοντας τη διπλωματία της μόδας και στη μετά το Λευκό Οίκο εποχή, η Μισέλ Ομπάμα επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι μιας Δανής σχεδιάστριας, της Stine Goya, το οποίο πέρα από την Μισέλ Ομπάμα θα μπορούσε να το είχε φορέσει μόνο μια fashion influencer θέλοντας να κάνει μια σούπερ street style εμφάνιση στο πλαίσιο κάποιας εβδομάδας μόδας.

Η Μισέλ Ομπάμα ήταν εντυπωσιακή, με το κοστούμι στο χρώμα του millennial pink με λαμπερούς κρυστάλλους, αξίας 2.310 δολαρίων. Το παντελόνι ήταν σε φαρδιά γραμμή και η πρώην Πρώτη Κυρία συνδύασε άψογα το κοστούμι με ίδιας απόχρωσης γόβες.

Να σημειωθεί πάντως, πως η fashion scene της Κοπεγχάγης έχει συγκεντρώσει μεγάλη προσοχή τα τελευταία χρόνια, χάρη σε μάρκες όπως η Stine Goya, η Ganni και η Saks Potts, και αποτελεί must προορισμό κάθε Ιανουάριο και Αύγουστο για όλες τις fashionista, όταν πραγματιοποιείται η εβδομάδα Μόδας.


Δείτε την Σταματίνα Τσιμτσιλή που φόρεσε το πιο sexy office look!

Ευαγγελία Αραβανή: Παρέδωσε μαθήματα στιλ! Το chic look που ανέδειξε την καλλίγραμμη σιλουέτα της!

Η Ευαγγελία Αραβανή είναι από τις πιο εντυπωσιακές και στιλάτες παρουσιάστριες - μοντέλο της ελληνικής showbiz.

Είναι παραπάνω από μια οι φορές που έχει παραδώσει μαθήματα στιλ με τα look της σε δημόσιες εμφανίσεις.

Το βράδυ της Δευτέρας, η Ευαγγελία Αραβανή, βρέθηκε στο Zonars στην παρουσίαση βιβλίου-μελέτης του Στέλιου Αγγελίδη.

Η παρουσιάστρια - μοντέλο, συνδύασε κομψότητα και sexiness, επιλέγοντας midi μαύρη δερμάτινη φούστα σε skinny γραμμή την οποία συνδύασε με ένα over-sizeds λευκό πουκάμισο. Το σύνολο της ολοκλήρωσε με μαύρες κλασσικές γόβες και μαύρη τσάντα. Ενώ, το κατακόκκινο κραγιόν, κέρδισε τα βλέμματα.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr που βρέθηκε στην παρουσίαση, απαθανάτισε την Ευαγγελία Αραβανή να ποζάρει χαμογελαστή στο φακό.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το Ανοιξιάτικο φόρεμα που θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε έξοδο σου!

Τατιάνα Στεφανίδου: Το σύνολο που φόρεσε και απογείωσε το Instagram!

Διαβάστε περισσότερα fashion θέματα στο Youweekly.gr