Μαρίνα Πατούλη: Έβαλε «φωτιά» με το κόκκινο σύνολο της στην φωταγώγηση του δέντρου! Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της!

Είναι άκρως εντυπωσιακή!

Έβαλε «φωτιά» η Μαρίνα Πατούλη με το κόκκινο σύνολο της στην φωταγώγηση του δέντρο στο Πεδίον του Άρεως. Τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της.

O Γιώργος Πατούλης άναψε χθες το δέντρο της Περιφέρειας Αττικής και η σύζυγος του δεν γινόταν να μην βρίσκεται στο πλευρό του. Μαζί τους ήταν και ο μοναχογιός τους.

Expand player

Η Μαρίνα Πατούλη επέλεξε για τη γιορτινή εκδήλωση, μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση. Φόρεσε κόκκινο κοστούμι και λευκό πουκάμισο.

Με με τα κατάξανθα μαλλιά της το κόκκινο της ταίριαζε άψογα και τράβηξε όλα τα βλέμματα πάνω της. Αυτή μάλιστα, δεν είναι η πρώτη εμφάνιση με κόκκινο σύνολο που άναψε «φωτιές».

Μαρίνα Πατούλη: Χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας!

Η Μαρίνα Πατούλη και ο απόλυτος χαμός με νέα της εμφάνιση! Με κόκκινο δερμάτινο φόρεμα και φτερά... πεταλούδας προκάλεσε ταραχές!

Η Μαρίνα Πατούλη, τις τελευταίες ημέρες βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες και απολαμβάνει την κάθε στιγμή του ταξιδιού της! Η σύζυγος του περιφερειάρχη Αττικής, Γιώργου Πατούλη, βρίσκεται στην Αργεντινή για τις ανάγκες της τηλεοπτικής εκπομπής του Νίκου Κοκλώνη και μέσω των social media μοιράζεται όμορφα στιγμιότυπα με τους followers της.

Όπως θα δείτε στις φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram, η κυρία Πατούλη έκανε δυο εμφανίσεις με κόκκινο βινύλ! H μία ήταν με ένα σέξι κόκκινο μίνι φόρεμα και κόκκινες γόβες και πόζαρε σε ένα ζωγραφισμένο τοίχο της πόλης με μια τεράστια πεταλούδα. Η δεύτερη εμφάνιση ήταν με κόκκινο βινύλ παντελόνι και μπουφάν που συνδύασε με μαύρο μποτίνι.

Μαρίνα Πατούλη: Με απίθανο φόρεμα "έκλεψε" τις εντυπώσεις! Όλα τα βλέμματα πάνω της!

Η Μαρίνα Πατούλη με ένα απίθανο φόρεμα έκλεψε όλες τις εντυπώσεις, με τα βλέμματα να πέφτουν πάνω της!

Εξάλλου κάθε φορά οι στιλιστικές της επιλογές κάνουν τη διαφορά!

Στο Ηρώδειο για τη συναυλία του Αντρέα Μποτσέλι βρέθηκε η Μαρίνα Πατούλη, ο οποία έκανε μία από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις της!

Η σύζυγος του Περιφερειάρχη Αττικής, επέλεξε ένα λευκό γοργονέ φόρεμα κάνοντας τους πάντες να κοιτάνε την λαμπερή της παρουσία στο χώρο!

Μαρίνα Πατούλη: Έκανε πάταγο με το ροζ φόρεμα στην ορκωμοσία της!

Ούτως ή άλλως δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από την κυρία Πατούλη, η οποία κάθε φορά "μαγεύει"!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Μαρίνα Πατούλη ποζάρει με εντυπωσιακό λευκό μπικίνι και βάζει κάτω όλες τις 20αρες!

Θυμάστε τη Μαρίνα Πατούλη με μακρύ πλούσιο μαλλί; Ξεχάστε τη. Κουρεύτηκε! Δείτε το νέο της κούρεμα

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr